Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Αλλαγή ελαστικών παπιού

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Εγώ έβαλα τα Μ-22 στο παπί τον Νοέμβρη με 70? στον λαστιχά της γειτονιάς (Αθήνα)
    Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Εγώ έβαλα τα Μ-22 στο παπί τον Νοέμβρη με 70? στον λαστιχά της γειτονιάς (Αθήνα)
    Κι εγώ τα ίδια έβαλα πάλι τελικά... € 75 στο συνεργείο που πάω και για τα σέρβις (εξουσιοδοτημένο Honda).

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Κι εγώ τα ίδια έβαλα πάλι τελικά... € 75 στο συνεργείο που πάω και για τα σέρβις (εξουσιοδοτημένο Honda).
    Thanks!

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    γι τι διασταση μιλας?εγω 2.50 μπροστα, 2.75 πισω πληρωσα 60 ευρω με τοποθετηση.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g_angel01
    γι τι διασταση μιλας?εγω 2.50 μπροστα, 2.75 πισω πληρωσα 60 ευρω με τοποθετηση.
    Αν δεν κάνω λάθος τα ίδια είναι και μένα. Πρέπει να είναι η προβλεπόμενη διάσταση.

Ένα άλλο θέμα είναι πως παρόλο την αντικατάσταση των ελαστικών, παραμένει ένα μικρό γλύστριμα, ή για να είμαι πιο ακριβής νιώθω ότι δεν είναι τόσο δυνατό το φρενάαρισμα όπως πριν (με το ίδιο πάτημα της μανέτας, αναφέρομαι προφανώς στο μπροστινό) με αποτέλεσμα να νιώθω ότι "χάνω" σε απόσταση φρεναρίσματος σε σχέση με παλιά. Επίσης υπάρχει μια μικρή αστάθεια λίγο πριν ακινητοποιηθεί το όχημα. Εφόσον τα ελαστικά έχουν αντικατασταθεί τι μπορεί να φταίει; Θεωρητικά βέβαια είναι ακόμα στο "στρώσιμο" τα νέα λάστιχα αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Επαναλαμβάνω πως έχει βελτιωθεί η καατάσταση μετά την αντικατάσταση αλλά νομίζω ότι υπολείπεται από την υποδειγματική.

Τι άλλο μπορεί να φτάιει;

- Τακάκια; Έχει αλλαχθεί πριν κάνα μήνα το μπροστινό και είδε ο μάστορας και τον πίσω σιαγόνα και είπε ότι είναι οκ.

- Υγρό φρένων; (έχω φτάσει σχεδόν 8000 χλμ)

- Πάω πιο γρήγορα και δε με ικανοποιούν πλέον τα φρένα;

Έχω ένα Crypton T110/2004

Θελω να του βαλω το ΜΕ22, οι διαστασεις του ειναι:
    Μπρος: 70/90 - 17 38Ρ
    Πίσω: 80/90 - 17 44Ρ

Το μπροστινο νομιζω ειναι λιγο δυσκολο!
    Που να κοιταξω?
    Δε ξερω αν κάνει να βαλω μπροστα λιγο φαρδυτερο (80), αν δε βρω σε 70.

Παπιοτουρμπίνα :rotflmao:

Παιδιά, λαστιχάς που μίλησα μου είπε ότι όσους ζητάνε κάτι καλό για παπί τους βάζει τα Michelen M45. Τα'χει δοκιμάσει κανείς ή να βάλω τα Metzeler που λέγαμε πιο πάνω;

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
    Παιδιά, λαστιχάς που μίλησα μου είπε ότι όσους ζητάνε κάτι καλό για παπί τους βάζει τα Michelen M45. Τα'χει δοκιμάσει κανείς ή να βάλω τα Metzeler που λέγαμε πιο πάνω;
    Τα έχω βάλει εγώ..Πρέπει να τα έχω ~1500-2000 χλμ..Τέλειο λάστιχο!

(τιμή γύρω στα 40? αν θυμάμαι καλά..)
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Μιλάς για το 1 ή για ζευγάρι; Αυτός μου είπε 70-80 ευρώ περίπου το ζευγάρι, ανάλογα με τις διαστάσεις γιατί δεν τις θυμόμουν ακριβώς απ' έξω. Είναι καλά λες, ε;

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ζευγάρι σε μαμά διαστάσεις..Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Λοιπόν, μετά από ψάξιμο στις τιμές γιατί παίζουν διαφορές μέχρι 25 ευρώ στο ίδιο λάστιχο, ιδού τί βρήκα:
    Μέτζελερ ΜΕ-22: 73 ευρώ το ζευγάρι χωρίς αεροθάλαμο (σαμπρέλα) - 80 ευρώ με σαμπρέλα
    Μισελίν Μ-22: 50 χωρίς, 57 με.
    Πιρέλλι City Demon: 70 περίπου χωρίς, 80 με.

Τί λέτε οι γνώστες; Κάποια προτίμηση; Tα city demon είναι καλά;

Update:
    Πέρασα σήμερα τα Pirelli City Demon μετά από υπόδειξη του μάστορά μου, με 65 ευρώ. Αν και συνήθως τα καινούρια λάστιχα γλιστράνε λίγο, στην διαδρομή μέχρι το σπίτι μου μου ενέπνεαν πλήρη σιγουριά, καμία σχέση με τα μ@λ@κία μαμά (νάιλον) λάστιχα που φορούσε το Innova τα οποία διακρίνονται μόνο στο καλλιτεχνικό πατινάζ & όχι στην οδήγηση σε ελληνικούς δρόμους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeoGlx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
    Update:
    Πέρασα σήμερα τα Pirelli City Demon μετά από υπόδειξη του μάστορά μου, με 65 ευρώ. Αν και συνήθως τα καινούρια λάστιχα γλιστράνε λίγο, στην διαδρομή μέχρι το σπίτι μου μου ενέπνεαν πλήρη σιγουριά, καμία σχέση με τα μ@λ@κία μαμά (νάιλον) λάστιχα που φορούσε το Innova τα οποία διακρίνονται μόνο στο καλλιτεχνικό πατινάζ & όχι στην οδήγηση σε ελληνικούς δρόμους...
    Επίσης εδώ κ ~2 χρόνια χρησιμοποιώ city demon, κ μπορώ να πω ευχαριστημένος!!

Γεια σας παιδια , θέλω και εγώ να αλλάξω λάστιχα στο Crypton R `05 . Tώρα μπροστά έχω ένα Pireli και πίσω έχω το Μ45 της Michelin .
    Σκέφτομαι να βάλω πάλι το Μ45 πίσω και κάποιο άλλο μπροστά ( μπορείτε να προτείνεται ) .
    Να ρωτήσω , κάτι λάστιχα που βάζουνε με χαμηλό προφίλ , αυτά θεωρείτε ότι έχουν καλύτερη απόδοση ?
    Με τι κριτήρια πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή ελαστικού ? Δηλαδή παίζει ρόλο η περιοχή ( υγρασία , συχνές καιρικές συνθήκες ) , το ελαστικό να έχει σκληρή , μαλακή γόμα , πλάτος ,προφίλ κτλ .

YΣ .Το Μ45 λέει κάπου επάνω κάπου για ταχύτητα αν θυμάμαι καλά 180Κm/Η (θα το ξανατσεκάρω).
    Επειδή το crypton παίζει σε πιο χαμηλές ταχύτητες , αυτό δεν σημαίνει ότι αργεί να έρθει σε σωστή θερμοκρασία έτσι ώστε να έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tapxxor
    Γεια σας παιδια , θέλω και εγώ να αλλάξω λάστιχα στο Crypton R `05 . Tώρα μπροστά έχω ένα Pireli και πίσω έχω το Μ45 της Michelin .
    Σκέφτομαι να βάλω πάλι το Μ45 πίσω και κάποιο άλλο μπροστά ( μπορείτε να προτείνεται ) .
    Να ρωτήσω , κάτι λάστιχα που βάζουνε με χαμηλό προφίλ , αυτά θεωρείτε ότι έχουν καλύτερη απόδοση ?
    Με τι κριτήρια πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή ελαστικού ? Δηλαδή παίζει ρόλο η περιοχή ( υγρασία , συχνές καιρικές συνθήκες ) , το ελαστικό να έχει σκληρή , μαλακή γόμα , πλάτος ,προφίλ κτλ .

YΣ .Το Μ45 λέει κάπου επάνω κάπου για ταχύτητα αν θυμάμαι καλά 180Κm/Η (θα το ξανατσεκάρω).
    Επειδή το crypton παίζει σε πιο χαμηλές ταχύτητες , αυτό δεν σημαίνει ότι αργεί να έρθει σε σωστή θερμοκρασία έτσι ώστε να έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση ?

χωρις να ξερω το μοντελο μου φαινεται λιγο περιεργο να εχει δεικτη 180 ενα 50αρι λαστιχο!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 21:27
  2. Αλλαγή ελαστικών
    από Georg_ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 18:08
  3. Αλλαγή ελαστικών σε cbf600s
    από startengine στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0