Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: varadero 1000 ή vstrom 1000???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Vstrom λεει...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950_6.m.jpg 
Προβολές:	435 
Μέγεθος:	24,5 KB 
ID:	78498
    ...cause the place seems still alive...

Τελικα ειναι τοσο δυσκολοοδηγητο το vara οσο λενε η το λενε για να το λενε!
    Αξιζει να σκασεις 11.500 ευρουλινια για παρεις την χαρα του καινουργιου στρωσιματος
    η ενα μεταχιερισμενο '03,'04 σε νιβαρναρη περιπου το ιδιο με την λογικη οτι ειναι vara
    και δεν χαλαει?
    Εχω ακουσει απο εμπορο να βλεπει πολλα varad να πεφτουν οχι μονο απο το σταντ αλλα
    και απο τα χερια του εκαστοτε καβαλερη... λογο βαρους....
    Απ'την αλλη ουτε africa ουτε νεο transalp...η honda :a31: ως συνηθως!

Νέο μέλος
    το καινουργιο tiger 1050 συνδιαζει τα καλα των αλλων 2 και κανενα απ τα ..ασχημα τους

ελαφρυ σε αισθηση, ευκολο-οδηγητο, καταπληκτικο τραβηγμα απ το κινητηρα και καλη τιμη!

μεταπωλητικη αξια δεν μπορεις ποτε να ξερεις για ενα νεο μοντελο. να θυμησω οτι κανεις δεν επαιρνε το TDM πριν βγει το 850 που ολοι ξερουμε κι ας υπηρχε για χρονια? το tiger ειναι καινουργιο μοντελο δεν εχει καμια σχεση με τον προκατοχο του..

γνωμη μου, απλα

γιατι κανεις δε σκεφτεται το multistrada 1100;νμζ το πιο μη παπουδιστικο αν και δεν ξερω την ηλικια σου,το πιο διασκεδαστικο απο αυτα που ειπες και κανει και μια χαρα ταξιδακια.και ειναι και ducati ετσι;παλι ιαπωνικο μωρε?
    Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)

Ιαπωνικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η ηλικία μου είναι 37.
    Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα κύλισης και όσο δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα ταξιδίου.
    Το ΚΤΜ από ότι έχω διαβάσει δεν είναι και το καλύτερο σε τελικές και δεν
    φορτώνεται και εύκολα.
    Μάλλον για vara το βλέπω αν και μάλλον το strom είναι καλύτερο σε όλα εκτός από
    όνομα και ότι αυτό συνεπάγεται.
    Ακούω όμως κι άλλα σχόλια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    Ιαπωνικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η ηλικία μου είναι 37.
    Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα κύλισης και όσο δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα ταξιδίου.
    Το ΚΤΜ από ότι έχω διαβάσει δεν είναι και το καλύτερο σε τελικές και δεν
    φορτώνεται και εύκολα.
    Μάλλον για vara το βλέπω αν και μάλλον το strom είναι καλύτερο σε όλα εκτός από
    όνομα και ότι αυτό συνεπάγεται.
    Ακούω όμως κι άλλα σχόλια.

Εφόσον είχες και το 650 και έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται, γιατί θες να μπλέξεις με vara; Τη στιγμή μάλιστα που αυτά τα οποία ζητάς, θα σου τα δώσει απλόχερα το strom χωρίς καν δεύτερη συζήτηση.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Μεταξύ των δύο για μένα δεν τίθεται ερώτημα..V-strom χωρίς σκέψη..Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η αλλαγή από το 650 που έχεις στο 1000 και αν θα κερδίσεις τίποτα..Εγώ θα έλεγα να μείνεις σε αυτό που έχεις..Αν πάντως σου έχει κολλήσει να αλλάξεις το μηχανάκι,δεν κοιτάς το νέο tiger όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω..;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από namoumaidas
    αλλα το το vara ειναι honda!
    Ααα..οκ..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ούτε θα διστάσει να κυνηγήσει στρητάδικα στα ορεινά στροφιλίκια... Με μια καλή ρύθμιση του ψεκασμού και ένα σετάκι σωληνάκια υψηλής στα φρένα είσαι έτοιμος για πόλεμο...

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! και ούτε και πρόκειται για να λέμε και την αλήθεια...

Πάρτε το χαμπάρι. Τα on-off δεν είναι πολεμικά και ό,τι και να τους κάνετε δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν. Αυτά τα λένε στα περιοδικά για να πηγαίνει κανένας και να τα αγοράζει έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν χάνει το κομμάτι της γρήγορης οδήγησης. Η πικρή αλήθεια είναι ότι καλύτερα φχαριστιέμαι το καινούργιο μου τουρμπάτο αυτοκίνητο παρά ένα on-off στην οδήγηση!

Τώρα στο θέμα μας... μεταξύ των δύο, είναι και τα δύο εξίσου αδιάφορα τόσο οδηγικά, όσο και αισθητικά! Ούτε μούρη θα πουλήσει κανείς μ'αυτά ούτε θα τον χαζέψουν στο φανάρι. Ωστόσο θεωρώ ότι το varadero είναι πολύ καλύτερο μηχανάκι!

Απορώ γιατί το σκέφτεσαι...
    Θάνος..

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos
    Αν και κάτοχος v-strom 1000 είχαν την τύχη να οδηγήσω ένα Vara μερικές εβδομάδες πριν αποκτήσω το Στρώμα...

Συνοπτικά, τα κατα τη γνώμη μου σημεία υπεροχής του ενός έναντι του άλλου:

V-strom:
    Πιο δυνατό / "νευρικό"
    Πιο στριφτερό
    Πολύ "ελαφρύτερο" σε αίσθηση

Varadero:
    Καλύτερη ποιότητα κύλισης
    Καλύτερη προστασία αναβάτη από αέρα
    Δίνει τη εντύπωση πιο ποιοτικής κατασκευής (γράφω "δίνει" διότι φίλος πρώην μηχανικός της αντιπροσωπείας ορκίζεται στο αντίθετο...)
    Καλύτερη αίσθηση των φρένων (ειδικά το πίσω του strom είναι τσαρούχι, ψάχνω για τρόμπα από κάποιο άλλο μοντέλο)

Συμφωνώ με την παρατήρηση του Θάνου: δεν νομίζω ότι το strom συναγωνίζεται στρεετ μηχανές σε στροφιλίκια. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα από έμπειρα και εκπαιδευμένα χέρια...

Τώρα για τα on-off αν είναι οδηγικά ή οπτικά αδιάφορα, περί ορέξεως...

Ο Theod το έθεσε σωστά: το Vara είναι πιο "θεσμικό" αλλά το Strom είναι πιο απολαυστικό (αν το προτιμήσεις, βάλε οπωσδήποτε αντιπεριοριστή)

Πάντως, θα έλεγα ότι - εκτός εάν ταξιδεύεις συχνά και σε μεγάλες αποστάσεις με αποσκευές και συνεπιβάτη - το 650 κάνει τη δουλειά του μια χαρά.
    Motorcycle Emptiness

Cool

Μόλις έφυγε το 650 παιδιά,οπότε το ψάξιμο κορυφώνεται προς αγορά καινούριας.
    Τίποτε άλλο εκτός από τα παραπάνω?

caponord
    ...appetite for destruction...

ψήφο κι από μένα στο capo.:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ekpaglos
    Αν και κάτοχος v-strom 1000 είχαν την τύχη να οδηγήσω ένα Vara μερικές εβδομάδες πριν αποκτήσω το Στρώμα...

Συνοπτικά, τα κατα τη γνώμη μου σημεία υπεροχής του ενός έναντι του άλλου:

V-strom:
    Πιο δυνατό / "νευρικό"
    Πιο στριφτερό
    Πολύ "ελαφρύτερο" σε αίσθηση

Varadero:
    Καλύτερη ποιότητα κύλισης
    Καλύτερη προστασία αναβάτη από αέρα
    Δίνει τη εντύπωση πιο ποιοτικής κατασκευής (γράφω "δίνει" διότι φίλος πρώην μηχανικός της αντιπροσωπείας ορκίζεται στο αντίθετο...)
    Καλύτερη αίσθηση των φρένων (ειδικά το πίσω του strom είναι τσαρούχι, ψάχνω για τρόμπα από κάποιο άλλο μοντέλο)

Συμφωνώ με την παρατήρηση του Θάνου: δεν νομίζω ότι το strom συναγωνίζεται στρεετ μηχανές σε στροφιλίκια. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα από έμπειρα και εκπαιδευμένα χέρια...

Τώρα για τα on-off αν είναι οδηγικά ή οπτικά αδιάφορα, περί ορέξεως...

Ο Theod το έθεσε σωστά: το Vara είναι πιο "θεσμικό" αλλά το Strom είναι πιο απολαυστικό (αν το προτιμήσεις, βάλε οπωσδήποτε αντιπεριοριστή)

Πάντως, θα έλεγα ότι - εκτός εάν ταξιδεύεις συχνά και σε μεγάλες αποστάσεις με αποσκευές και συνεπιβάτη - το 650 κάνει τη δουλειά του μια χαρά.
    Yποθέτω πως έχεις πάρει αντιπεριοριστή με αυτό που γράφεις και αν μπορείς, θα 'θελα να μου πεις από που τον έχεις πάρει μια που θέλω και εγώ.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παρ'ολα τα καλα που εχουν το strom k to vara εχουν και τα 2 ενα κοινο μειονεκτημα...εχουν γινει πολυ σουπα! ...δεν το λεω με την κακη εννοια αλλα απλα τα βλεπεις παντου! ...εμενα οι προτασεις μου ειναι οι εξης:
    1.αν θες να εχεις γρηγοραδα , στροφιλικια και τελικες παρε το tiger
    2.αν απλα θες να πηγαινεις παντου κοιτα προς kmt και gs 1200
    3.τελος το εναλλακτικο και πολυ ομορφο σε σχεση με τα 2 που θες να αγορασεις ειναι το capo

...αλλα οσες γνωμες και να παρεις το θεμα ειναι εσενα τι σ'αρεσει και τι θες. Πηγαινε δες τα, καν'τα κανενα test drive και οποιο σου κατσει καλυτερα χτυπα το χωρις δευτερη σκεψη! ...ολα καλα και αξιοπιστα μηχανακια ειναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Yποθέτω πως έχεις πάρει αντιπεριοριστή με αυτό που γράφεις και αν μπορείς, θα 'θελα να μου πεις από που τον έχεις πάρει μια που θέλω και εγώ.
    τι κάνει ακριβώς αυτός ο αντιπεριοριστής?
    ανεβάζει στροφές ή δίνει πιο πλούσιο μείγμα από τον ψεκασμό?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Vstrom 1000
    από maverick26 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:10
  2. vstrom 1000 h 650
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 08:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα