ROSSI βεβαια!!!!!!!!!![]()
και βεβαιως ΔΕΝ θα πόνταρα στον Νικάκη...
ROSSI βεβαια!!!!!!!!!![]()
και βεβαιως ΔΕΝ θα πόνταρα στον Νικάκη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Εμένα πάλι, μου αρέσει να ποντάρω στα outsider. Θαυμάζω τη προσπάθεια. Αυτό αξίζει, για μένα, σε έναν αγώνα!
Πάντως θα ήθελα να περιμένω μέχρι το ντεμπούτο, για να δω τα 800άρια σε δράση, σε συνθήκες αγώνα!
![]()
+1
+++++++++++ MOTOGP στρινγκΑρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Εμένα πάλι, μου αρέσει να ποντάρω στα outsider. Θαυμάζω τη προσπάθεια. Αυτό αξίζει, για μένα, σε έναν αγώνα!
Πάντως θα ήθελα να περιμένω μέχρι το ντεμπούτο, για να δω τα 800άρια σε δράση, σε συνθήκες αγώνα!
![]()
ποιός μπορεί να ξεχάσει τον τελευταίο αγώνα όταν ένα τελείως outsider, παππούς με οικογένεια και παιδιά από άλλη κατηγορία- υποδιαίστερη, με μόνο τρείς μέρες προσαρμογής με τη μοτό τους πήρε τα στρινγκ ?????!!!!!:a029:
*Εάν σε τρώει πάρ΄τον Troy:a029: :a029: :a029:
και μετά κάνε και ένα τσιγάρο με ένα Baylliss![]()
Πιστεύω ότι ο BAYLISS δεν είναι κάποιος τυχαίος οδηγός και βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε και καμία σχέση με την Desmocedicci (κάπως έτσι γράφεται). Μήν ξεχνάμε ότι αυτός μαζί με τον Capirossi ξεκίνησαν αυτό το πρότζεκτ της DUCATI. Απ ότι έχει δείξει επίσης και στα SBK έχει κότσια.Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
+++++++++++ MOTOGP στρινγκ
ποιός μπορεί να ξεχάσει τον τελευταίο αγώνα όταν ένα τελείως outsider, παππούς με οικογένεια και παιδιά από άλλη κατηγορία- υποδιαίστερη, με μόνο τρείς μέρες προσαρμογής με τη μοτό τους πήρε τα στρινγκ ?????!!!!!:a029:
*Εάν σε τρώει πάρ΄τον Troy:a029: :a029: :a029:
και μετά κάνε και ένα τσιγάρο με ένα Baylliss![]()
ναι αλλά με 3 μόνο μέρες προετοιμασίας και κοίτα τι κατάφερε (όλες οι ομάδες προετοιμάζονται τουλάχιστον 5 μήνες πρίν την έναρξη) και είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον το πρωτάθλημα για όλους. Για μένα ήταν απίστευτο αυτό που κατάφερε και απέδειξε ότι πολλοί μπορούν εάν το πιστέψουν. Γι αυτό (και κλείνω) φέτος θα τα δούμε όλα, ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα από το περσινό και θα μας κρατήσει σε φρενίτιδα. :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Πιστεύω ότι ο BAYLISS δεν είναι κάποιος τυχαίος οδηγός και βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε και καμία σχέση με την Desmocedicci (κάπως έτσι γράφεται). Μήν ξεχνάμε ότι αυτός μαζί με τον Capirossi ξεκίνησαν αυτό το πρότζεκτ της DUCATI. Απ ότι έχει δείξει επίσης και στα SBK έχει κότσια.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
[B]+++++++++++ MOTOGP στρινγκ
παππους αλλα με μια π....α ΝΑ!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Μάγγες, αν και θέλω να δώ τον Loris κάποια στιγμή, Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ , να το σηκώνει, για φέτο τα βλέπω τα πράγματα απο "κοντού"...![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
+++++++++++ MOTOGP στρινγκ
παππους αλλα με μια π....α ΝΑ!!!!!!!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο μπειλιςς την πιστα της βαλενθια την ξερει απ εξω.σ αυτο κυριως οφειλεται η νικη του οπως κ στο οτι ηξερε πανω κατω το μηχανακι, κ οταν το οδηγουσε το 03 κ 04 ηταν κ πιο ατιθασο.ο ιδιος ειχε πει πριν τον αγωνα οτι ξερει την πιστα σαν την παλαμη του κ γνωριζει κ το μηχανακι.στα σουπερμπαικς πηρε κ τα δυο σκελη περσι.
τρεχοντας ομως σε εναν αγωνα κ οδηγωντας τον απ την αρχη ως το τελος ηταν αρκετο για να συμπληρωσει περισσοτερους γυρους πρωτος απ τον mister numbers dont l1e.
Ακολουθώντας την παράδοση που... δημιούργησα πέρσι θέλω να ξαναδώ τον Αμερικανό πρωταθλητή για να την πει ακόμη περισσότερο σε μερικούς μερικούς.
Αλλά το τι θέλω το βάζω στην άκρη.
Νομίζω πως όλα τα λεφτά θα είναι ο Κάπι γιατί ουσιαστικά φέτος είναι η τελευταία του ευκαιρία.
Και νομίζω ότι όσοι περιμένετε τον Ντάνι θα απογοητευθείτε οικτρά.
Από κει και πέρα εννοείται πως ο Βάλε θα είναι στους πρώτους αλλά δε νομίζω να το πάρει.
Τώρα για εκπλήξεις... θα δούμε. Μακάρι να υπάρξουν έτσι για να δούμε περισσότερα πράγματα.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[B]Ακολουθώντας την παράδοση που... δημιούργησα πέρσι θέλω να ξαναδώ τον Αμερικανό πρωταθλητή για να την πει ακόμη περισσότερο σε μερικούς μερικούς.
πρεπει να κανεις "τις αλχημειες" για να ξαναβγει πρωτος ο Νικολακης...
..εκτος και F16 βομβαρδιζουν τους υπολοιπους....(Vale,kappi,Hopkins κλπ)
:rotflmao:
υγ Να βγει η HONDA πρωτη το βλεπω πιο πιθανο(danι)!![]()
ρε παιδια ο ζιμπερναου ειπαμε τα παρατησε....επισης εφυγε κ η γκαντεμοκαμελ.....παντως θελω να δω πολλους βροχινους αγωνες περσι ειχαμε μονο ενα κ σ αυτον ψιχαλιζε ,σε σχεση ας πουμε με το ντονιγκτον 2005!!μια επαναληψη αυτου του αγωνα θελω!
JEREZ 24-02-07Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
VALE OΛΕ!!!!!
Lap Times:
1. Marco Melandri (ITA) Honda 1β40.383
2. Valentino Rossi (ITA) Yamaha 1β40.408
3. Dani Pedrosa (SPA) Honda 1β40.581
4. Alex Hofmann (GER) Ducati 1β40.748
5. Toni Elias (SPA) Honda 1β40.952
6. Casey Stoner (AUS) Ducati 1β41.071
7. Carlos Checa (SPA) Honda 1β41.096
8. Randy de Puniet (FRA) Kawasaki 1β41.151
9. Colin Edwards (USA) Yamaha 1β41.204 10. Makoto Tamada (JPN)
Yamaha 1β41.234
11. Nicky Hayden (USA) Honda 1β41.259
12. Shinya Nakano (JPN) Honda 1β41.269
13. Chris Vermeulen (AUS) Suzuki 1β41.363
14. Loris Capirossi (ITA) Ducati 1β41.590
15. Olivier Jacque (FRA) Kawasaki 1β41.777
16. Kenny Roberts (USA) Team KR 1β41.783
17. Alex Barros (BRA) Ducati 1β41.845
18. Sylvain Guintoli (FRA) Yamaha 1β42.364
19. Shinichi Ito (JPN) Ducati 1β43.209
20. Kousuke Akiyoshi (JPN) Suzuki 1β43.610
21. Vittoriano Guareschi (ITA) Ducati 1β44.143
22. Jeremy McWilliams (IRE) Ilmor 1β44.458
23. Andrew Pitt (AUS) Ilmor 1β44.589
Jerez Lap Record (990cc): Valentino Rossi (Yamaha) 2005 β 1β40.596
Jerez Best Lap (990cc): Loris Capirossi (Ducati) 2006 β 1β39.064
Το παλευει (οπως παντα!) ο Vale..τα θηρια της Honda ομως Dani+Marco εχουν αλλη αποψη..
υγ Ο Hayden που ειναι?
![]()