Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 82

Θέμα: Σε ποσο γυρνατε τo Nurburgring ειπαμε;

Φατε την προπαγανδα των Αγγλων ειναι πιο εξυπνοι ρε...φατε την πλυση.

Αυτο με το Van ειναι τελειως κουφο και κανονικα επρεπε να σε παρουν με τα γιαουρτια τα χαλασμενα Μικρε Τυμπανιστη. Ο mr πιστιαρας της ανοιξε το δρομο, ειναι πασιφανες αλλα με τι να σου πω ρε συ...εχε χαρη που ειμαι σε cooling-off period και γουσταρω να σαχλεμπουρδιζω, χα χοχο, οχοχχοχοο.

Πλακα-πλακα αμαξι η Van εχεις οδηγησει... μαουνιαρη, ε μαουνιαρη.

Παμε στο Nurburgring, οπου θα ζητησω απο την Sabine να παρει ενα ιδιο Transit και να πατε μια ΚΟΝΤΡΑ στην πιστα;;;;
    ΡεΤα Ξυδιαρη, φτανεις και μεχρι Nurburgring?

Με 125 παπακι την εχω την κυρα Λεσβο.

Με την προσφυση που εχει εκει με την γλωσσα θα γλυφω την πιστα ξυνοντας αυτι!

Τωρα γλυψε μου το blog.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οποιος λεει μλκιες για τη sabine δν ξερει που του παν τα τεσσερα.

οποιος λεει μλκιες για τη sabine δν ξερει που του παν τα τεσσερα
    Οταν εγω παω με 2 αυτη ερχεται στα 4ερα, μπουσουλωντας η κα Lesbine.

Γρηγορα ολοι για εξομολογηση στον Αη Γιαννη (τον Ροσσι), εκει που ζωγραφιζουν στην ασφαλτο οι ποιητες του video.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Βρε παιδια εχει ξαναγινει θεμα το τοπ γκιαρ εδω.Ασχετα με τους υποστηρικτες του,ασχετα με το γεγονος οτι προσπαθουν να πεισουν οι συντελεστες του οτι ειναι και μοτοσυκλετιστες εμενα δε με πειθουν.
    Κι εγω εχω αυτοκινητο αλλα αυτο και μονο δε με κανει καλο οδηγο αυτοκινητου ουτε βεβαια και λατρη της αυτοκινησης.
    Αυτο για οποιους ισχυριστουν οτι ντε και καλα οι τυποι γουσταρουν τις μηχανες και τους οδηγους τους.
    Γιατι συνεχεια αποδεικνειουν το αντιθετο με τον ενα η τον αλλο τροπο.
    Τωρα το κατα ποσο μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οδηγος με ενα τρανζιτ ξεφτυλιζει πανγρηγορα αμαξια και ςς μοτοσυκλετες στη πιστα να μου επιτρεψουν να εχω ΜΕΓΑΛΕΣ αμφιβολιες.
    Επειδη το TOP GEAR ΚΑΤΑ καιρους λεει απιστευτες παπαριες δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πιστεψουμε.
    Ηθελα να βλεπα αντιδρασεις αν κατι τετοιο το ελεγε κανεις Σταθακης η κανεις Καββαθας.
    ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο FZR ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ SITE :rotflmao: :rotflmao:

top gear says half-baked truths served in silver plate

- GP

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Βρε παιδια εχει ξαναγινει θεμα το τοπ γκιαρ εδω.Ασχετα με τους υποστηρικτες του,ασχετα με το γεγονος οτι προσπαθουν να πεισουν οι συντελεστες του οτι ειναι και μοτοσυκλετιστες εμενα δε με πειθουν.
    Κι εγω εχω αυτοκινητο αλλα αυτο και μονο δε με κανει καλο οδηγο αυτοκινητου ουτε βεβαια και λατρη της αυτοκινησης.
    Αυτο για οποιους ισχυριστουν οτι ντε και καλα οι τυποι γουσταρουν τις μηχανες και τους οδηγους τους.
    Γιατι συνεχεια αποδεικνειουν το αντιθετο με τον ενα η τον αλλο τροπο.
    Τωρα το κατα ποσο μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οδηγος με ενα τρανζιτ ξεφτυλιζει πανγρηγορα αμαξια και ςς μοτοσυκλετες στη πιστα να μου επιτρεψουν να εχω ΜΕΓΑΛΕΣ αμφιβολιες.
    Επειδη το TOP GEAR ΚΑΤΑ καιρους λεει απιστευτες παπαριες δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πιστεψουμε.
    Ηθελα να βλεπα αντιδρασεις αν κατι τετοιο το ελεγε κανεις Σταθακης η κανεις Καββαθας.
    ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο FZR ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ SITE :rotflmao: :rotflmao:
    ρε παιδιά ...εγώ στο βίντεο ειδα μια φορά να τους περνάει ενα SS τάπα με χιλια
    και μια να ετοιμάζεται να τους περάσει πάλι με χίλια απο εσωτερική....

τη μία φορά που πέρασαν μηχανές φάνηκε σαν να τους άφησαν επίτηδες....προφανώς ή ήξεραν για το concept ή απλά δεν ήθελαν πίσω τους ένα σπίτι με ρόδες που πηγαίνει τάπα....

εντάξει η τύπισσα τα σπάει όλα...φοβερή οδηγός,,,να οδηγάς με το αριστερό πόδι στο φρένο ενός βαν με κάνει να ανατριχιάζω....

αλλά το σημείο που περνάει τις μηχανές δεν φαίνονται να ξύνουν οι μοτοσυκλετιστές...
    του δείχνει να στρίβουν ψιλοχαραλά μπροστά της κ μετά δείχνει σημείο που τους προσπερνάει...το οποίο πιθανόν να είναι μοντάζ (μην ξεχνάμε ότι η εκπομπή δίνει έμφαση σε εφετζίδικα θέματα)...
    αλλιως οι τύποι απλά την άφησαν να περάσει...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    καλα εσυ fzr μεινε στον κοσμο σου.σε δουλευουν ολοι κ συ κοιμασαι.καλα δν ασχολουμαι αλλο.

οσο για τη sabine δν ξερω αν ειναι αληθεια αν περναει με το φορτηγακι τα παντα, η αληθεια ειναι οτι ξερει το ring το ιδιο καλα με τοv walter rohrl.

Εχεις δικιο, οταν οι αλλοι δουλευουν εγω κοιμαμαι.

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Ρε FZR το οτι εισαι ο γρήγορος του χωριου (Επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολίες μου γι'αυτο, διότι αν εισουν δεν θα μας ειχες πρίξει με τα βιντεάκια σου γιατι δεν θα ειχες να αποδείξεις κάτι!) δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και πιο γρήγοροι απο εσένα και ακομα περισσοτερο γυναικες!

Ρε mods καντε του ενα ban.....ειπαμε μ@λακιες λεει...αλλα μεχρι τωρα τις ελεγε σε τοπικ που δεν τα ανοιγαμε ποτε..τωρα επεκτείνεται η μ@λακια του.
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λιγα για τον Αlpha and the Omega κολλητε, γιατι ειμαστε εμεις οι πιστοι ακολουθοι του ετοιμοι να κανουμε σεπουκου για παρτη του.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Λιγα για τον Αlpha and the Omega κολλητε, γιατι ειμαστε εμεις οι πιστοι ακολουθοι του ετοιμοι να κανουμε σεπουκου για παρτη του.

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Tim Rothig κάνει 7' 50'' στο Nurburgring πάνω σε ένα Kawasaki ZX-10 R
    από project.breeze στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2012, 22:31
  2. Και πόσο γίνονται οι βαλβίδες είπαμε?????
    από hidefnick στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2009, 17:20
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2008, 19:28
  4. Πόσο είπαμε ότι τρέχει το Vstrom;
    από nickmavros στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 15:14
  5. ΠΟΣΟ ΠΙΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ 17' Tubeless????????????
    από jinks στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 09:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF