Το λέει ο τίτλος, δείτε το απίστευτο βίντεο Ε Δ Ω
ΥΓ Έβαλα το link του blog μου στο οποίο έχω αναρτήσει το video για να ρίξετε μια ματιά και στο blog να μου πείτε την γνώμη σας.Αν θεωρηθεί διαφήμιση ας σβηστεί από τους Moderators![]()
Το λέει ο τίτλος, δείτε το απίστευτο βίντεο Ε Δ Ω
ΥΓ Έβαλα το link του blog μου στο οποίο έχω αναρτήσει το video για να ρίξετε μια ματιά και στο blog να μου πείτε την γνώμη σας.Αν θεωρηθεί διαφήμιση ας σβηστεί από τους Moderators![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Το video εξωπραγματικό.
Το blog ωραία στημένο. Ενδιαφέρουσα δομη, κυρίως στην επιλογή διαφημιστικού χώρου. Τα θέματα, νομίζω θα έλθουν γη ακόμα προώθηση.
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
από όποια πλευρά και να το δεις το βίντεο τα σπάει..... ειδικά ο ήχος....
βέβαια θα προτιμούσα η κάμερα να "στρίβει" μαζί με την μοτο, αλλά οκ, θα ζήσω....
Παναγία μου, δεν ισιώνει ποτέ, εγώ μόνο που το βλέπω ζαλίζομαι...
πολύ ωραίο βίντεο
γ@μω τις φασεις η γυροσκοπικη καμερα...
σαν να παιζεις video game ειναι...
επισης το γυρολογιο...τρελο..![]()
πολυ καλο!!! πραγματι, πολυ καλο!
Κάποιοι οδηγοί σού δίνουν την αίσθηση ότι μηχανάκια σαν το νίντζα ας πούμε,δεν τραβάνε και τόσο.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλά αφού έκανε 7:50 με το Kawasaki, αν είχε καμιά μηχανή της προκοπής πόσο θα έκανε;;
Δείτε λίγο και τους αντίστοιχους χρόνους των αυτοκινήτωνΤο 7:50 είναι στα επίπεδα της M3
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ναι αλλά δεν είναι και νορμάλ μηχανάκι εεεε?
http://bridgetogantry.com/2/index.ph...he-ring-really
καλο το μπλοκ αλλα το "To πρώτο Ελληνικό αγγλόφωνο Blog για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας" μηπως ειναι λιγο τραβηγμενο? Εγω εχω το Speedjunkies.gr απο το 2008...
ORGIA!!!!!