Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Αλλαγή φρένων

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
    Πρίν λίγες μέρες άλλαξα πίσω τακάκια και μετά απο 2 μέρες ακούω να τρίζουνε πολύ ειδικά όταν πατάω ελαφρά το πίσω φρένο.
    Μίλησα με τον μηχανικό και μου είπε να τ'αφήσω 1 εβδομάδα και αν συνεχίζει να με ενοχλεί (που με τρελαίνει μιλάμε) να τ'αλλάξουμε.

Τί μπορεί να φταίει ρε παιδιά, ελλατωματικά τακάκια (καινούργια ήταν τον είδα να τ'ανοίγει μπορστά μου)? ο δίσκος μου? Μπορεί να μου κάνει ζημιά στον δίσκο?

Ευχαριστώ
    Μάλλον το υλικό από τα οποίο είναι φτιαγμένα τα τακάκια.Μήπως είναι μεταλλικά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μάλλον το υλικό από τα οποίο είναι φτιαγμένα τα τακάκια.Μήπως είναι μεταλλικά?

Θα σε γελάσω, μπορεί βέβαια γιατί δεν έχουν το σκούρο χρώμα που είχαν τα προηγούμενα αλλά είναι χρυσαφί μεταλλικό, τώρα βέβαια το υλικό που βρίσκει στους δίσκους δεν το ξέρω.

Κοιτα, συνήθως ολοκαινουρια τακακια σε παλιο δισκο δημιουργουν αυτο το προβλημα, γιαυτο ειθισται να τροχίζουμε λιγο το τακακι για να παρει πιο γρηγορα τη φορμα του δισκου. Οποτε κανεις υπομονη μεχρι να γινει αυτο με τη χρηση.

Η αλλη περιπτωση ειναι να χρειαζεσαι απλα λιγο γρασσο στην πλατη του τακακιου (επαφη με εμβολο).

Τι τακακια ειναι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Κοιτα, συνήθως ολοκαινουρια τακακια σε παλιο δισκο δημιουργουν αυτο το προβλημα, γιαυτο ειθισται να τροχίζουμε λιγο το τακακι για να παρει πιο γρηγορα τη φορμα του δισκου. Οποτε κανεις υπομονη μεχρι να γινει αυτο με τη χρηση.

Η αλλη περιπτωση ειναι να χρειαζεσαι απλα λιγο γρασσο στην πλατη του τακακιου (επαφη με εμβολο).

Τι τακακια ειναι;
    Θα σε γελάσω, δεν θυμάμαι. Λές δηλαδή να περιμένω ή να πάω να του πω να μου βάλει κάποια άλλα??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
    Θα σε γελάσω, δεν θυμάμαι. Λές δηλαδή να περιμένω ή να πάω να του πω να μου βάλει κάποια άλλα??

ανυπομονω σε βλεπω!

κανε λιγο υπομονη και ριξτους και μερικα τσεκουρωματα στα φρενα και θα στρωσουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ΑΜΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΙΛΗ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΕΡΟΣ ΒΟΥΤΑ Η SIN-DOH ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    που να σε ακουσει ο ορεστης!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη υγρου φρενων και εξαερωση..
    από petranc2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2012, 16:11
  2. Αλλαγή σωληνάκι φρένων.
    από danaos75 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2009, 10:15
  3. αλλαγή λαδιών φρένων σε kle 500