τις περισσότερες αλλαγές τις κάνω μόνος μου....δεν είναι και καμμιά επιστήμηΑρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
Να σας ρωτήσω αν αλλάζεις μονος τα λάδια πάιζει προβλημα με την εγγύηση...
και το κόστος παραμένει λογικό 45-50?...![]()
τις περισσότερες αλλαγές τις κάνω μόνος μου....δεν είναι και καμμιά επιστήμηΑρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
Να σας ρωτήσω αν αλλάζεις μονος τα λάδια πάιζει προβλημα με την εγγύηση...
και το κόστος παραμένει λογικό 45-50?...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
βρε το φουστη τον μαστορα.
φυσικα και σε εκλεψε bel-ray και μαλακιες, το πιο ακριβο τις bel-ray κανει 12ευρω,το πιο ακριβο λαδι απο τι ξερω ειναι τα motul τα full synth poy kanoyn 14ευρω τα 300v,τα 15-50, και τα ιδια παλι 300v sport 10-40 που κανουν 15ευρω.
Για αλλαγές κατ'οίκον ένας είναι φτηνός στα λάδια:Λαμπριανίδης στη Καλλιρόης και τέλος..έχει και τα φίλτρα,μπουζί,αλλά και καθαριστικά,λιπαντικά,κλπ.Θα προτείνω τα ARAL σε ιμισυνθετικό...είναι και γαμώ τα λάδια και σε τιμή/απόδοση κορυφαίο.Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
φυσικα και σε εκλεψε bel-ray και μαλακιες, το πιο ακριβο τις bel-ray κανει 12ευρω,το πιο ακριβο λαδι απο τι ξερω ειναι τα motul τα full synth poy kanoyn 14ευρω τα 300v,τα 15-50, και τα ιδια παλι 300v sport 10-40 που κανουν 15ευρω.
![]()
ναι μου το εχουν ξαναπει αυτο το μαγαζι αλλα δεν εχω παει ποτε,πρεπει να παω μια βολτα γιατι τα motul τα πληρωνω χρησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Για αλλαγές κατ'οίκον ένας είναι φτηνός στα λάδια:Λαμπριανίδης στη Καλλιρόης και τέλος..έχει και τα φίλτρα,μπουζί,αλλά και καθαριστικά,λιπαντικά,κλπ.Θα προτείνω τα ARAL σε ιμισυνθετικό...είναι και γαμώ τα λάδια και σε τιμή/απόδοση κορυφαίο.
![]()
το aral τι λεει ειναι καλο?
Το ARAL είναι Made in Germany και καλύπτει μεγάλη γκάμα κινητήρων μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή μάρκα οπως τα ΜOTUL πχ αλλά είναι εξίσου καλά και γνωστά στας Ευρώπας....ακόμα και το ΤΑ το τάιζα Αραλ αυτοκινηταδικο 10-40...ουτε λάδια έκαψε (το'δωσα με 75000κμ) ούτε σαζμάν βάραγε ούτε τίποτα...(καλά θα μου πεις είναι HONDA,αλλά δεν έχει να κάνει,στο καλό φαίνονται οι διαφορές)Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
ναι μου το εχουν ξαναπει αυτο το μαγαζι αλλα δεν εχω παει ποτε,πρεπει να παω μια βολτα γιατι τα motul τα πληρωνω χρησα.
το aral τι λεει ειναι καλο?![]()
![]()
giaaaaa se olous
iparxei apopsi gia ta ipone imisinthetika15w.
to xornetaki mou to pao antiprosopeia kai panta bazo ayta, ti lene?
exo akousei tosa gia ladia alla logo tis mikris mou empirias den exo apopsi..
peite kamia gnomi......
einai mapa ta ipone?
![]()
Για ρώτα κάνα εξουσιοδοτημένο Xonda πόσο πουλάνε το Repsol .....Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
![]()
![]()
Modenas Kriss 125
δηλαδη τα repsol ειναι πιο ακριβα και απο τα motul?μην τρελαθω και ενταξει δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια,ετσι μου εχουν πει.
εγω παντος προτιμω τα motul,πολυ σταθερο λαδι στην αποδοση του ακομα και στα τελειωματα οατν ειναι να τα αλλαξεις.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
ο τοπικος μου κλεφτης το δινει 15-18? το bel-ray!
απλα ο μαστορας μαλλον ειπε να βγαλει κανα ταλιρακι σε καθε λιτρο....
καφροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee akouei kaneis??!!!!!!!!?????![]()
![]()
![]()
![]()
oxi e?.............
toulaxisto diabazei kaneis??!!!!
boithiste me ton amoiroooo (asxeto)![]()
![]()
![]()
de ksero ti na kano me ta ladia mou ipone 15w imisinthetika...
apopsi??
φιλε τι νασ ου πω για ipon δεν τα ξερω.
εγω βαζω motul 300v τα 15-50.
τι αποψη θες?Αρχικά δημιουργήθηκε από torrio
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee akouei kaneis??!!!!!!!!?????![]()
![]()
![]()
![]()
oxi e?.............
toulaxisto diabazei kaneis??!!!!
boithiste me ton amoiroooo (asxeto)![]()
![]()
![]()
de ksero ti na kano me ta ladia mou ipone 15w imisinthetika...
apopsi??
εχω να σου προτινω να μη τα πεταξεις αλλα να τα δοκιμασεις σε πρασινη σαλατα, προσοχη ομως, εαν βαλεις ξυδι να ειναι βαλσαμικο αλλιως δεεεεεεεεεε λεει!!!
περα απτις μλκιες μια φορα που δοκιμασα αιπον με ικανοποιησαν κ βγηκαν σχετικα ξανθα!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Καλημέρα!
Νέος ιδιοκτήτης Χόρνετ ψάχνεται.
Μόλις πήρα ένα 600άρι του 2002 και μου είπε ο μάστορας κάθε 4000 αλλαγή λαδιών και κάθε 12000 σέρβις.
Δεν είναι λίγα τα χλμ για τα λάδια?
Και κάθε 6000-7000 αλλαγή λαδιών/φίλτρου μιά χαρά είναι.Μην μασάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από taurus
Καλημέρα!
Νέος ιδιοκτήτης Χόρνετ ψάχνεται.
Μόλις πήρα ένα 600άρι του 2002 και μου είπε ο μάστορας κάθε 4000 αλλαγή λαδιών και κάθε 12000 σέρβις.
Δεν είναι λίγα τα χλμ για τα λάδια?
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Ευχαριστώ!![]()