Παιδες υπολογιστε και μενα για το LED φαναρι πισω!!!!!Να φανταστειτε εκανα παραγγελια μεσω ebay αλλα με πληρωμη κατα την παραδοση και το περιμενα...Τελικα μου ειπαν οτι δεν γινεται αυτο και εχω μεινει χλωρο κλαρι!!!!Ειμαι μεσα.Αντε να το παρουμε....
Παιδες υπολογιστε και μενα για το LED φαναρι πισω!!!!!Να φανταστειτε εκανα παραγγελια μεσω ebay αλλα με πληρωμη κατα την παραδοση και το περιμενα...Τελικα μου ειπαν οτι δεν γινεται αυτο και εχω μεινει χλωρο κλαρι!!!!Ειμαι μεσα.Αντε να το παρουμε....
έχουμε και λεμε!
1. K0K0$
2. costas81
3. braingd
4. suzukimaniac
5. ................
για να μαζευόμαστε!!
Οκ, η αρχικη μου ατομικη παραγγελια ακυρωθηκε.
Με ολο το σεβασμο, στραβαδι ειμαι... αλλα μηπως θα επρεπε να το βαλουμε σε ενα καινουριο θρεντ ωστε αν καποιος ενδιαφερεται να το δει;![]()
Παιδες ευχομαι να το οργανωσετε το group buy!!
...εγω δεν αντεξα και την εκανα την παραγγελια και το παρελαβα πριν το Πασχα!:smilea:
Το εβαλα και ειναι πολυ booooba σε συνδιασμο βεβαια με τα λευκα φλας!![]()
...η μονη μανουρα ειναι οτι για να βγει το φαναρι πρεπει να βγει και η ουρα οπου για να βγει η ουρα πρεπει να βγουν...η σχαρα...τα πλαινα παστικα αλλα και τα πλαστικα κατω απο το ντεποζιτο![]()
...φυσικα καλο κακου για να μην κανω και καμια ζημια το πηγα στην αντιπροσωπια και μου πηραν αλλο ενα 25ευρω ...αλλα ειπαμε το αξιζει!!
Επισης για ζελατινα εβαλα την μαμα παλι αλλα φιμε απο http://www.mpf-windshields.com/ και ειναι και γ@μω!!! με λιγα παζαρια μου την αφησε 55 ευρω!![]()
Τελος ετσι για να μην μεινει τιποτα απο το δωρο του Πασχα και για να μην μεινει παραπονεμενο το μπροστινο φαναρι εβαλα και ενα κιτακι bi-xenon hid 6000k κορεατικης κατασκευης (Το αντοιστιχο γιαπωνεζικο κιτ ξεπερνουσε τα 500 ευρω) αλλα εγγυηση εχει και ετσι εχω ησυχο το κεφαλι μου
...μου πηγε μια 350αρα
...αλλα η νυχτα εγινε μερα!! καμια σχεση με πριν! Οχι μονο βλεπω αλλα το βασικοτερο ...με βλεπουν!!! Προπαντως στα στενακια και στις διασταυρωσεις ....που εκει συμβαινουν οι στραβες! (μακρια απο εμας!!)
Τον επομενο μηνα εχει σειρα η ποδια!
Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτο να δειτε τα υπολοιπα!
![]()
![]()
Α! Ξεχασα και μια που λεμε για αισθητικες βελτιωσεις ...ετσι για την πουτανια που λενεεπειδη μικρος ειχα bmx ...εβαλα και ενα μπαρακι τιμονιου απο την touratech
:rotflmao:
low__rider
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΦΟΤΟ Κ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΤΣΙ. Η ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ:![]()
![]()
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Υπολογιζετε και εμενα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
έχουμε και λεμε!
1. K0K0$
2. costas81
3. braingd
4. suzukimaniac
5. ................
για να μαζευόμαστε!!
Αν καταφερουμε να κατεβασουμε και την τιμη θα ειναι πολυ καλυτερα!!!
1. K0K0$
2. costas81
3. braingd
4. suzukimaniac
5.qazeroti
6. ................
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ GIVI 48lt ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ
:rotflmao:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
43,50 ευρω απο την αντιπροσωπεια τησ GIVI. Μιχαλακοπουλου....Ποσο δεν θυμαμαι..Δημητρακοπουλος πρεπει να λεγεται....
Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
Παιδες το λαμπακι ποτε θα το παραγγειλουμε....???????![]()
έλα ντε γιατί παγωσε το θέμα??
![]()
![]()
![]()
![]()