Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Xenon για CBF-600S

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Κοιτα μην κοροιδευομαστε, την μεγαλη δεν θα την καταργησεις.

Καλη ειναι η ξενον αλλα οχι οτι βλεπεις κατι παραπανω. Οτι εβλεπες και πριν βλεπεις απλα πιο φωτεινο. Οταν θα βρεθεις νυχτα σε δρομο χωρις φωτα χτυπαει πολυ κοντα οποτε παντα θα χρειαζεσαι την μεγαλη σκαλα. Και για το σινιαλο βεβαια.

Εκτος εαν δεν την εχεις ρυθμισει καλα, την εχεις να σημαδευει ψηλα και βλεπεις μακρυα, αλλα και τυφλωνεις καθε οχημα που ειναι μπροστα οσυ ή στο αντιθετο ρευμα.

Το μονο καλο που παρεχει ομως η ξενον λαμπα και θα προτεινα σε ολους να βαλουν, ειναι οτι πλεον σε βλεπουν τα αυτοκινητα στις σφηνες.
    Πραγματικα το εχω παρατηρησει πολυ εντονα.

Μονο και μονο για αυτο παιδια, αξιζει τα λεφτα του.

Τζιμακο τι μαρκα, απο που και ποσο σου κοστισε με εγκατασταση;
    Α και πες μου ή δειξε μου με φωτο καλυτερα αν σου ειναι εκολο που εγκατεστησες τον μετασχηματιστη.

Με γειες!
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

NC750x DCT Το avatar του/της franki26gr
    Ναι Μητσαρα για δωσε στοιχεια τιμη,μαρκα,και οτι αλλο χρησημο γιατι το ψαχνω και εγω...

Πανουσοφρουρος! Το avatar του/της tzimakos13
    Λοιπον,εχουμε και λεμε:

Το κιτ το πηρα απο αγγελια του site,70 ευρω απο παιδι με φειζερ που το ειχε κανει παραγγελια απο εξωτρικο με την προοπτικη να το εγκαταστησει στο μηχανακι του.Το κιτ αποτελουνταν απο 2 λαμπες Η7,2 μετασχηματιστες και την απαραιτητη καλωδιωση.Εγκατεστησε λοιπον τον εναν Η7 αλλα ο αλλος περισσευε (το φειζερ φοραει ενα Η7 και ενα Η4) και μου τον πουλησε.

Ειναι της Bosch,και κατα πως λεει η συσκευασια ειναι made in Germany.

Μολις γυρισα απο Λεβιδι,ορεινης Αρκαδιας και ολο μου το ταξιδι εγινε νυχτα.Ο φιλος javaneze
    εχει απολυτο δικιο σχετικα με την μεγαλη σκαλα.Την χρησιμποποιησα αρκετα στα πολυ σκοτεινα σημεια του επαρχιακου και Εθνικου δικτυου.Να σημειωσω ομως οτι δεν εκανε τιποτα παραπανω απο το να φωτιζει λιγα μετρα πιο μακρυα σε σχεση με την μικρη σκαλα.Επισης,πριν ξεκινησω απο Λεβιδι ειχα ρυθμισει την μικρη μου σκαλα λιγο πιο ψηλα αλλα κανεις σε ολη μου την διαδρομη,στον επαρχιακο,δεν μου παραπονεθηκε κανοντας μου συνιαλο.

Φωτο απο τον μετασχηματιστη προσεχως.

Πληροφοριακα σας αναφερω οτι στο ηλεκτολογειο μου τον τοποθετησαν στο αριστερο φερινγκ ακριβως ''κατω'' απο το φλας.Για εργασια μιας ωρας,με χρεωσαν 20ευρω.
    Αρα70+20=90ευρω το συνολο

Σορρυ για το μεγαλο ποστ..
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...!!!

Παλαιό μέλος

...

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΝ...

ΧΜΜΜ...

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΝ...

ΧΜΜΜ...
    και βεβαια υπαρχει! αλλα θελει ψαξιμο σε σωστο μαγαζι για να εχεις και τη σωστη ανταποκριση!
    www.fazerclub.gr

Παλαιό μέλος

Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    και βεβαια υπαρχει! αλλα θελει ψαξιμο σε σωστο μαγαζι για να εχεις και τη σωστη ανταποκριση!

στην Αθήνα πχ ποιό είναι το σωστό μαγαζί;:hypnotize

Τζιμανκο πολυ καλο deal
    Σε αυτα τα χρηματα θα σκεφτομουν να βαλω και στην μεγαλη σκαλα ευχαριστως ...

Το ηλεκτρολογειο που στην τοποθετησαν πουλανε και ξενον; ρωτησες τιμες;
    Ειχαν ξαναβαλει και ηξεραν που να τοποθετησουν τον μετασχηματιστη;
    Αληθεια που και ποιο ειναι το μαγαζι;

Re: Re: Re: ...

στην Αθήνα πχ ποιό είναι το σωστό μαγαζί;:hypnotize
    ρωτας γιατι δεν ξερω? ή ρωτας γιατι σε ενδιαφερει να σε στειλω καπου σωστα! και ενημερωμενα!
    www.fazerclub.gr

Re: Re: Re: ...

Στους Αγ.Αναργυρους (οπου και μενω)ειναι το ηλεκτρολογειο.Ναι,τοποθετει ξενον και παρ'οτι ειδικευονται στα αυτοκινητα,μου εκανε πολυ κλη δουλεια στο CBF.
    Εχει κιτ ξενον σε τιμες που πουλαν ολοι,δλδ απο 150 εως 200 ευρω.Αλλα προερχομενα απο Ασια (Κορεα.Κινα κλπ).Τετοιου ειδους κιτ που εβαλα εγω τα πουλαει γυρω στα 400ευρω (πληρες κιτ).
    Αν θες περισσοτερες λεπτομερειες πμ me..

Δυστυχως δεν μπορω να μεταφερω αλλες λεπτομερειες λογω αυτου:http://www.fazerclub.gr/forum1/viewt...er=asc&start=0
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimakos13
    Στους Αγ.Αναργυρους (οπου και μενω)ειναι το ηλεκτρολογειο.Ναι,τοποθετει ξενον και παρ'οτι ειδικευονται στα αυτοκινητα,μου εκανε πολυ κλη δουλεια στο CBF.
    Εχει κιτ ξενον σε τιμες που πουλαν ολοι,δλδ απο 150 εως 200 ευρω.Αλλα προερχομενα απο Ασια (Κορεα.Κινα κλπ).Τετοιου ειδους κιτ που εβαλα εγω τα πουλαει γυρω στα 400ευρω (πληρες κιτ).
    Αν θες περισσοτερες λεπτομερειες πμ me..

Δυστυχως δεν μπορω να μεταφερω αλλες λεπτομερειες λογω αυτου:http://www.fazerclub.gr/forum1/viewt...er=asc&start=0
    δηλαδή αν η μικρή σκάλα κοστίζει 400 ευρώ η μεγάλη πόσο θα κοστίζει; οταν λες πλήρες κιτ τι εννοείς; Και μεγάλα και μικρά;

Re: Re: Re: Re: Re: ...

δηλαδή αν η μικρή σκάλα κοστίζει 400 ευρώ η μεγάλη πόσο θα κοστίζει; οταν λες πλήρες κιτ τι εννοείς; Και μεγάλα και μικρά;
    Οταν λεω πληρες κιτ εννοω 2 λαμπες,2μετασχηματιστες και την αναλογη καλωδιωση.Που σημαινει οτι για το CBF συγκεκριμενα καλυπτεις και μικρη και μεγαλη σκαλα..!!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

Οταν λεω πληρες κιτ εννοω 2 λαμπες,2μετασχηματιστες και την αναλογη καλωδιωση.Που σημαινει οτι για το CBF συγκεκριμενα καλυπτεις και μικρη και μεγαλη σκαλα..!!
    jimakos you delivered

Re: Re: Re: Re: ...

Ti λες τωρα ρε φιλε .... κι οτι θα σου ελεγα ποτε να συναντηθουμε για να δω τι εγκατασταση σου εκαναν ...

Περαστικα γρηγορα και αγυριστα να ειναι ρε φιλε ... καλα κουραγια.

Παλαιό μέλος

καταρχην περαστικα και αγυριστα

Ειναι της Bosch,και κατα πως λεει η συσκευασια ειναι made in Germany.
    ΔΕΝ εχει η bosch κιτ και ουτε το αναγνωριζει

υπαρχουν συστηματα για καθε ειδους λαμπα με αυτα των Η4 να υστερουν σε αξιοιπιστια
    το κοστος με τιποτα δεν εινα της ταξης των 400ε!!!
    πολυ λιγότερο και απο τα μισά!!!

ψαξτε στο φορουμ εχει γινει ξανα

Ρε παιδια τι νομιζετε οτι ειναι να βαλεις τα xenon????βγαζεις την φυσα της λαμπας απο το φαναρι......την βαζεις στο ballast......και απο εκει ειναι το καλωδιο της xenon λαμπας (με την λαμπα) που μπαινει στο φαναρι.....10 λεπτα υποθεση......ολα τα καλωδια ειναι plug&play.........απλα πρεπει να εχεις την σωστη λαμπα για να μπορει να κουμπωσει στο φαναρι......και να στερεωσεις καλα το ballast.....ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΤ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ........εκτος οντως απο κατι original bosch deutchland που το καθε κιτ (για μια λαμπα) κοστιζει κοντα στα 300-350 ευρω.....ψαξτε και λιγο στο ebay που μπορειτε να βρειτε 2 κιτ (μεγαλη & απλη σκαλα) κοντα στα 200 ευρω.....συν 20-30 που θα δωσετε στον μηχανικο σας να σας τα τοποθετησει (δεν χρειαζεται απαραιτητα ηλεκτρολογο).....γλυτωνετε αρκετα λεφτα......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζελατίνα για CBF-600S
    από Nostra στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 13:47
  2. Akrapovic ΓΙΑ Cbf-600
    από emilio στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 10:00
  3. ΠΟΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ Cbf 600
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks