Φίλτατοι συνφορουμίτες,
έχοντας διαβάσει τα μύρια όσα περί λαμπτήρων xenon, από σχόλια πλήρως αποθαρρυντικά μέχρι υπερφίαλα, αποφάσισα και έβαλα στο Golfάκι μου ένα set της Mtec (περιμένετε… το θέμα του post σε λίγο)
Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε μια αλλαγή των λαμπτήρων alogen σε xenon.
~Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (το τονίζω αυτό γιατί με είχαν παραμυθιάσει για το αντίθετο)
~Μικρότερη ισχύς – κατανάλωση
~Μικρότερη θερμοκρασία λειτουργίας.
~ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ στην απόδοση. Αυτό που λέμε η νύχτα με την μέρα; Ε! ισχύει κυριολεκτικά!
Είδα επίσης ότι τα όσα προβλήματα αντιμετώπισαν άλλοι (βραχυκυκλώματα, κακή απόδοση, καμένες λάμπες) οφείλονταν σε κακής ποιότητας, φτηνιάρικα σετ.
(τώρα έρχεται το θέμα του post)
Έχοντας λοιπόν υπέρ-θετικές εντυπώσεις και από την μάρκα του kit και από το μαγαζί και εστιάζοντας στην μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια που προσφέρουν, ψήνομαι να βάλω xenon και στην κούκλα μου. Έχω μια CBF600S.
Επειδή όμως θέλω να βάλω μόνο στα φώτα πορείας, θέλω παρέα, κάποιον να μοιραστούμε το set.
Δεν ξέρω τι λάμπα φοράει το CBF μου αλλά κατά 99% είναι H7. Σίγουρα αν βρω άλλον ένα με CBF δεν θα έχουμε πρόβλημα ότι λάμπα και να φοράει, γι’ αυτό και βάζω το post εδώ.
Το μαγαζί είναι
SoundLand
Αργυρουπόλεως 122
Αργυρούπολη
2109954246
Η τιμή είναι 400?, άρα θα μας έρθει 200? το ένα, και 20? η τοποθέτηση ανά μηχανή.
Προσωπικά προτιμώ να βάλουμε θερμοκρασία χρώματος 6000Κ (πιο λευκό, αυτό έβαλα και στο Golf) αλλά αν θέλετε παραπάνω παίζει και το 8000Κ (λίγο πιο μπλε, πιο μουράτο)
Άντε να δούμε το φως μας!!!!!![]()