Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Xenon για CBF-600S

Παλαιό μέλος

Xenon for CBF600S

Φίλτατοι συνφορουμίτες,

έχοντας διαβάσει τα μύρια όσα περί λαμπτήρων xenon, από σχόλια πλήρως αποθαρρυντικά μέχρι υπερφίαλα, αποφάσισα και έβαλα στο Golfάκι μου ένα set της Mtec (περιμένετε… το θέμα του post σε λίγο)

Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε μια αλλαγή των λαμπτήρων alogen σε xenon.

~Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (το τονίζω αυτό γιατί με είχαν παραμυθιάσει για το αντίθετο)
    ~Μικρότερη ισχύς – κατανάλωση
    ~Μικρότερη θερμοκρασία λειτουργίας.
    ~ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ στην απόδοση. Αυτό που λέμε η νύχτα με την μέρα; Ε! ισχύει κυριολεκτικά!

Είδα επίσης ότι τα όσα προβλήματα αντιμετώπισαν άλλοι (βραχυκυκλώματα, κακή απόδοση, καμένες λάμπες) οφείλονταν σε κακής ποιότητας, φτηνιάρικα σετ.

(τώρα έρχεται το θέμα του post)
    Έχοντας λοιπόν υπέρ-θετικές εντυπώσεις και από την μάρκα του kit και από το μαγαζί και εστιάζοντας στην μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια που προσφέρουν, ψήνομαι να βάλω xenon και στην κούκλα μου. Έχω μια CBF600S.
    Επειδή όμως θέλω να βάλω μόνο στα φώτα πορείας, θέλω παρέα, κάποιον να μοιραστούμε το set.
    Δεν ξέρω τι λάμπα φοράει το CBF μου αλλά κατά 99% είναι H7. Σίγουρα αν βρω άλλον ένα με CBF δεν θα έχουμε πρόβλημα ότι λάμπα και να φοράει, γι’ αυτό και βάζω το post εδώ.

Το μαγαζί είναι
    SoundLand
    Αργυρουπόλεως 122
    Αργυρούπολη
    2109954246

Η τιμή είναι 400?, άρα θα μας έρθει 200? το ένα, και 20? η τοποθέτηση ανά μηχανή.

Προσωπικά προτιμώ να βάλουμε θερμοκρασία χρώματος 6000Κ (πιο λευκό, αυτό έβαλα και στο Golf) αλλά αν θέλετε παραπάνω παίζει και το 8000Κ (λίγο πιο μπλε, πιο μουράτο )

Άντε να δούμε το φως μας!!!!!

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Φιλε μου ναι Η7 ειναι του CBF.

Θα ψηνομουνα πολυ για το μοιρασμα αλλα το ποσο που αναφερεις ειναι ανηκουστο!
    Εισαι σιγουρος για τα 400 ευρω ή υποθετεις;

o http://www.xenonhellas.gr/ δινει 150 γιουρω την λαμπα παντως ....
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Παλαιό μέλος
    Φίλε μου ότι πληρώνεις παίρνεις.

ΥΓ1. Η απάντησή μου σε καμιά περίπτωση δεν στρέφεται ενάντια στον xenonhellas. Στην αναζήτησή μου εντός και εκτός του forum είδα ότι είναι από τους πιο αξιοπρεπείς και σοβαρούς εμπόρους.
    ΥΓ2. Όχι και ανήκουστο βρε! Ψάξε τιμές στην αγορά για το συγκεκριμένο kit. Στο ebay το είχα βρει 300€ χωρίς μεταφορικά (ίσως και τελωνείο). Μια χαρά είναι τα 400 από ελληνικό μαγαζί με απόδειξη. Στο κάτω κάτω είναι +50 το άτομο από ότι του xenonhellas. Τώρα θα μου πείς με 50 τρώς στα Βλάχικα! Συμφωνώ

Παλαιό μέλος

και λιγο καλυτερα

τα εχω βρει εβαυ 256ε+μεταφορικα45=300 αρα κανα 150ε +2χρονια εγγυηση(προσεχε γιατι υπαρχουν 2ποιοτητεσ τησ μαρκασ αυτησ )πιστευω οτι ειναι πολυ καλα παντωσ...

Φιλε μου την εψαξα λιγο την δουλεια και με ενδιαφερει η προταση σου.
    Βρηκα φθηνοτερες, μεχρι και 160ευρω το ζευγαρι, δλδ 80ευρω η μια, αλλα οχι μαρκα και παραγγελια απο κινα που σημαινει εγγυηση κουκου ...

Αν δεν την εχεις κανει ηδη την κινηση και ενδιαφερεσαι ακομα, πες μια κουβεντα.

Μοναχα θελω να διευκρινησεις 3 πραγματα με το μαγαζι.

Εχει ξαναβαλει ξενον σε μοτο;
    Τι εγγυηση δινει για τις λαμπες και την εγκατασταση που κανει, δλδ αν σε 10 μηνες καει η λαμπα, κανει αντικατασταση; ή αμα τα φτυσει η μπαταρια μας απο λαθος συνδεσμολογια ξερω γω, θα αναλαβει ευθινες;
    Τελευταιο και σημαντικο θα μας τις ρυθμισει κιολας περα απο την τοποθετηση; (φιλος που ειχε βαλει στο fazer του, τυφλωνε επικινδυνα και τους αντιθετα διερχομενους και εμενα στους καθρεφτες μου λογω κακης ρυθμισης ...)

Παλαιό μέλος
    javaneze, ναι, ενδιαφέρομαι.

Όσον αφορά την εγγύηση από Κίνα που αναφέρεις, συμφωνώ. Σε καμιά ιντερνετική αγορά δεν λαβαίνω υπόψη την εγγύηση γιατί: και τα μεταφορικά επιβαρύνουν εσένα, και ο χρόνος που περιμένεις είναι μεγάλος, και υπάρχει η πιθανότητα να μην βγάλεις άκρη.

Όσον αφορά το μαγαζί, εντελώς υποκειμενικά θα σου πω ότι έχω γνωριστεί με το παιδί, (Παύλος), έχω βάλει αρκετά πράγματα εκεί, έχω δει ότι είναι ψείρας και τυπικός και τον εμπιστεύομαι. (είναι και μηχανόβιος)

Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου:

Εχει ξαναβαλει ξενον σε μοτο;
    Δεν νομίζω να έχει ξανατοποθετήσει σε CBF, δεν ξέρω για άλλες μηχανές.
    Έχει τόσο μεγάλη σημασία;

Τι εγγυηση δινει για τις λαμπες και την εγκατασταση που κανει...
    Για εγγύηση ρώτησα και εγώ και θυμάμαι για 12 μήνες.
    Υποτίθεται γι' αυτό πάμε σε μαγαζί!!! Για την εγγύηση.
    Επίσης από ότι θα είδες στην αναζήτησή σου, μιλάμε για κορυφαία ποιότητα. Με φίσες ίδιες με τις εργοστασιακές, όχι χύμα καλωδιάκια! Δεν παίζει λάθος συνδεσμολογία.
    Το ballast είναι ηλεκτρονικό. Το ρεύμα που δίνει στις λάμπες είναι σταθερό. Γι' αυτό και είναι από τις λίγες μάρκες (αν όχι η μόνη) που μπαίνει και σε "περίεργα" αυτοκίνητα, όπως το Golf V, στα οποία ο εγκέφαλος δείχνει error αν οι λάμπες τραβάνε όσο ρεύμα θέλουνε.

Τελευταιο και σημαντικο θα μας τις ρυθμισει κιολας...
    Φυσικά. Στο Golf έβαλε ένα μηχάνημα μπροστά από τα φώτα για ρύθμιση. Δεν ήθελε καμιά ρύθμιση αλλά το έλεγξε anyway.
    Φίλε με τρέλανες. Υπάρχουν μαγαζιά να σου κάνουν οποιαδήποτε δουλειά ή αλλαγή στα φώτα και να μην τα ρυθμίζουνε!
    Στο κάτω κάτω, γι' αυτό πληρώνουμε εγκατάσταση.

Και το κερασάκι! Ρώτησα αυτό που είπε ο φίλος bsari για τις δύο ποιότητες. Το ξέρεις ότι έχουν βγάλει κινέζικες απομιμήσεις των συγκεκριμένων φώτων; Πολλά από αυτά που πουλάνε με αυτή τη φίρμα στο ebay είναι μούφα. Προσοχή!

javaneze, δεν ξέρω που μένεις κι αν σε βολεύει, αλλά έχω βάλει και την διεύθυνση και το τηλέφωνο για να μπορέσεις να πας, να δεις και να ρωτήσεις ότι θες.

Αργυρουπόλεως 122 Αργυρούπολη
    210 99 54 246
    (πες, από τον Ιωσήφ)

Ιωσηφ εχεις πμ

Παλαιό μέλος
    Ευπειθώς αναφέρω ότι το είδαμε το φώς μας, μετά από την σύμπραξη του, φίλου πλέον, Javanese. Φίλε Νικόλα σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά, δημόσια.

Και για να ολοκληρωθεί δημοσιογραφικά το thread επισυνάπτω photo από την «εγχείρηση»

Εγκατάσταση. Εσωτερική όψη.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	installation 1.small.jpg 
Προβολές:	441 
Μέγεθος:	83,0 KB 
ID:	85286

Παλαιό μέλος
    Εγκατάσταση. Οψη από τιμόνι

Όνομα:	installation 2.small.jpg 
Προβολές:	446 
Μέγεθος:	76,3 KB 
ID:	85287

Παλαιό μέλος
    Θερμοκρασία χρώματος.
    Η φωτογραφία δείχνει τον προβολέα: μαμά, ψείρες: led, και μεσαία σκάλα: 6000Κ.

Αν και σκοπός της photo είναι να φανεί η διαφορά στο χρώμα, η διαφορά στην ένταση είναι εμφανής.

Όνομα:	step 1.closeup.jpg 
Προβολές:	444 
Μέγεθος:	90,9 KB 
ID:	85288

Παλαιό μέλος
    Θερμοκρασία χρώματος 2.

Η φωτογραφία δείχνει τον προβολέα: OSRAM cool blue, ψείρες: led, και μεσαία σκάλα: 6000Κ.

Όνομα:	step 2.closeup.jpg 
Προβολές:	442 
Μέγεθος:	78,4 KB 
ID:	85289

Παλαιό μέλος
    Τελική τιμή για xenon, ψείρες, osram, εργασία: 245€ το άτομο.

Πάντα όρθιοι

Aψογη δουλεια, και πολυ φιλικος και αναλυτικος ο μαστορας. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα.

Ειδαμε το φως μας!

Τελικα Ιωσηφ ειχε πραγματι διαφορα και η μαμα Η7 του προβολεα απο την osram.

Πανουσοφρουρος! Το avatar του/της tzimakos13

Xenon στο Cbf600 μου..!!

Γεια σας παιδια!!

Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα κιτακι ξενον για την μικρη σκαλα (δλδ μια λαμπα,ενας μετασχηματιστης και τα απαραιτητα καλωδια).Μου φαινετα οτι ΔΕΝ θα ξαναχρησιμοποιησω την μεγαλη σκαλα,σχεδον κανει την νυχτα μερα..!!
    Ιδου το αποταλεσμα:
    http://www.imageshack.gr/thumbs/odm2...mmjrgvmazk.jpg

Πειτε μου παρακαλω τις εντυπωσεις σας..!!
    Το εχει επιειρησει και αλλος?Αν ναι πειτε εντυπωσεις-σχολια!!
    Ευχαριστω
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...!!!

εκτος οτι η φτογραφια ειναι χαλια! δε σου δινει να καταλαβεις! αλλα η xenon ειναι γνωστο οτι προσφερουν πολυ καλο φωτισμο! καλοριζικες!
    Η μεγαλη σκαλα θελει ψαξιμο!
    www.fazerclub.gr

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζελατίνα για CBF-600S
    από Nostra στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 13:47
  2. Akrapovic ΓΙΑ Cbf-600
    από emilio στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 10:00