Καλως μπήκες στο τρυπάκι των 2 τροχών φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από thomas-salonika
prwta ap'ola xronia polla!!!! vlepw kati sizitiseis gia cbf 250 kai cbr 125. ti einai kalitero?egw diladi pou eimai 20 kai omologoumenos asxetos apo mhxanes ti mporw na parw alla se kanonikh motosikleta? episis opws epeidi eipa eimai asxetos :wacko: apo auta pou mporw na vrw kapies vasikes plhrofories gia thn domh ths mhxanhs kai kai ta vasika toulaxiston pou prepei na kserw? giati diavazw to forum alla duskola akolou8w kai to periergo einai oti sxedon oloi exoun diaforetikh apopsh gia ola
h cbr mou aresei ekswterika alla 125cc nomizw oti einai para poli liga.... den exei kapia allh etairia paromies protasis alla se motosikletes oxi papakia kai vlakies? 8a ksekinisw diadikasies diplwmatos meta to pasxa mallon poso vgenei? kai paizei na to exw prin to kalokairi? sorry gia tis polles erwthseis alla allios den ma8eneis! :smilea: auta! euxaristw kai me to kalo na mas er8ei kai to kalokairaki kai me ena kalo mhxanaki (kai ena kalo gomenaki apo piso!
!
και εγώ είμαι πολύ πρόσφατος 25 χρονώ κατι μου εκανε κλικ στους 2 τροχους που λενε
Πήρα δίπλωμα σε ένα μήνα χωρίς λαδώματα και τέτοια, αυτά δεν παίζουν στη Σπάρτη οπου μένω, έκανα 8 περίπου μαθήματα, ο δάσκαλος είχε το cbf500. Το μόνο που μπορώ να πω πως αποκόμισα από τον Δάσκαλο είναι μια αίσθηση της μηχανής στις πολύ χαμηλές ταχύτητες εως 50 χλμ και σε στροφές χωρίς καθόλου κλιση με χαμηλη ταχύτητα, δηλαδή ελάχιστα πράματα. Πρώτη μηχανή cbf 600s abs, αν προσέχεις πάντα και ελέγχεις τοον εαυτό σου και τον καρπό σου δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία αν θα αρχίσεις με 250 η 600, θα σου έλεγα όμως οχι 125 γιατι σχετικά σύντομα θα αρχίσεις να τρώγεσαι για κάτι για μεγαλύτερες βόλτες με λίγο περισότερο γκάζι.
αν πας στις τεχνικές στο moto.gr στο πως στρίβει θα δείς ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία τώρα μπορεί να μην σου λένε τίποτα αλλά αν πας να τα δοκιμάσεις στο δρόμο θα σχηματιστεί ένα χαμόγελο στο στόμα σου όπως και εμένα.
π.χ. είχα το άγχος για το πως παίρνει κλισεις η μηχανή και πως στρίβει γενικότερα και διάβασα οτι βάζοντας δύναμη στα μαρσπιέ ή στο τιμόνι προς τα κάτω παίρνει κλίση το όχημα και στρίβει, δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά ένιωσα, αν μπορόυσε κάποιος να δέι την έκφρασή μου θα με περνούσε για χαζοχαρούμενο![]()
![]()
και κάτι τελευταίο για να τελειώσω την πολυλογία μου, προσωπικά θα σου έλεγα μακριά από τα cbr για αρχή, πιστεύω πως η θέση οδήγησης είναι τέτοια που δεν βολεύει ένα πρωτάρη και τόσο.
να σαι καλά και πάντα όρθιος