Καταρχήν εύχομαι περαστικά και αγύριστα στο παλικάρι! Όλα να πάνε καλά και να μην είναι κάτι το σοβαρό....
Το σημείο πάντως θέλει αρκετή προσοχή γιατί ενώ λες "κλειστός δρόμος είναι τι μπορεί να γίνει" υπάρχουν αρκετοί αφηρημένοι που περνάνε το γεφύρι πρώτη φορά και δεν ξέρουν τι τους γίνεται!
Περνάω κάθε μέρα από τη Γέφυρα και έχω δει τα άπειρα κουφά !!!
Στο ίδιο σημείο πήγα να την πατήσω και εγώ πριν αρκετούς μήνες. Μία BMW στρίβει μετά τα διόδια για Ναύπακτο.... Εγώ κανονικά από πίσω ακολουθώ για Ναύπακτο επίσης. Ξαφνικά του έρχεται να φρενάρει!!!
"Δεν μαμιέται ο τρίχας" σκέφτομαι "θα τον περάσω από αριστερά" και κόβω λίγο ταχύτητα (ΕΥΤΥΧΩΣ)...
Και τότε γίνεται το κορυφαίο!!! Αρχίζει αναστροφή για να γυρίσει πίσω!! Αντίθετα στο ρεύμα![]()
Όπως καταλαβαίνεται το κουτί έχει κλείσει όλο το δρόμο αφού είναι κάθετα! Δεν χωράω από πουθενά και απλά φρενάρω (και ευτυχώς σταματάω στο τσακ)....
Δικαιολογία που μου πέταξε!? "Ήθελα να γυρίσω πίσω φίλε για να δω την πινακίδα.... Ξέρεις αν έστριψα σωστά για Ιτέα...."![]()
![]()
Εκτός των άλλων του είπα πως αν ήμουν νταλίκα και όχι μηχανή πιθανότατα θα ήταν νεκρός καθώς αποκλείεται να μπορούσα να φρενάρω.![]()
Τι πεις ρε γαμώτο... Τα μάτια μας 14 παίδες!!!