Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΕΥΑΙΑΣΘΗΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά εσύ άσ το! Εχεις περάσει σε άλλο επίπεδο!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΑΙΑΣΘΗΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χτες βραδυ μαζι περνουσαμε σε αλλο επιπεδο...remember???Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μπραβο ρε DIM ετσι νοιωθω αν και ειμαι καινουργιος στο χωρο της μοτοσυκλετας
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
χτες βραδυ μαζι περνουσαμε σε αλλο επιπεδο...remember???
![]()
Γιώργη, χαλάρωσε φίλε! Είσαι μονίμως τελευταία στη τσίτα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γιώργη, χαλάρωσε φίλε! Είσαι μονίμως τελευταία στη τσίτα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μη μπερδευουμε και τη πλακα με τη τσιτα ε....
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Θυμάμαι στην ηλικία των 5-6 (γύρω στο '85, '86) να επιστρέφω από διακοπές με το αμάξι και καθόμουν στο πίσω κάθισμα, όταν είδα από το πίσω τζάμι 4 μηχανάκια να πλησιάζουν το αμάξι, να προσπερνάνε και να απομακρύνονται...
Από εκείνη τη μέρα κατάλαβα ποιο θα ήταν το μεταφορικό μου μέσο.
Και για το διάστημα που κυκλοφορούσα με αυτοκίνητο, δε μπορώ να θυμηθώ κάποια στάση σε ένα Parking της εθνικής ή κάτι παρόμοιο, από τη μηχανάκι όμως οι αναμνήσεις μου μένουν.
Και αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ξυπνάς νωρίς το πρωί, να φοράς τον εξοπλισμό σου, να την βάζεις εμπρός να ζεσταθεί και να την καβαλάς γνωρίζοντας ότι θα την βγάλεις έξω από την Αθήνα, θα χαιρετήσεις και θα χαιρετηθείς με "άγνωστους" εκεί έξω...
Όλα αυτά μόνο η μηχανή στα προσφέρει...
Ride To Live, Live To Ride
www.varaderoforum.gr
ξεκινησα να γραψω δυα αραδες και ειδα οτι ακριβως τα ιδια με αυτα που σκεφτομουν ειχε γραψει ο ταξιδευτης.
καβάλα στη μηχανη μου.... περιμενω πως και πως να φτιάξει το ποδι μου, να ειμαι σε κατάσταση που να μπορω να οδηγήσω, και τοτε να την παρω να φυγω για λιγο... για όλα αυτά που ειναι γραμενα παραπανωΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ο δρομος ειναι το γιατρικο της ψυχης μας φιλε, και η μοτοσυκλετα το "καραβακι" με το οποιο παμε μακρυα...
... να κατσεις απλα πανω στη μηχανη σου και να την ακους ...
...Καθε φορα που κατεβαινα φοροντας τα δερματινα και ενοιωθα ....
... και ας μην ξερουμε καν ο ενας το ονομα του αλλου;
...να χαμογελαμε μεσα απο το κρανος με νοημα ...
Και μετα σταση στην ακρη του δρομου....
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Έτσι είναι...η μηχανή ζεσταίνεται,εσύ "τουμπανιάζεσαι",ξεχνάς κάθε μαλακία που βασάνιζε το κεφάλι σου και...smells like fun!![]()
Κάποτε μου είχε πει κάποιος φίλος ότι είχε έναν γνωστό του γιατρό που κάθε μέρα είχε ενοχλήσεις και πονάκια παντού. Κάθε μέρα δεν αισθανόταν καλά αλλά οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.
Άρχισε να του λέει, "πάρε μια μηχανή και θα σου περάσουν όλα" . Κάθε μέρα κι αυτός.
Μετά από καιρό , πήρε μηχανή τελικά.
Και με τις πρώτες του βόλτες, πέρασαν όλα κι εμφανίστηκε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ισως νομιζεις οτι δεν τα ειπες ολα αλλα......... ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!
Παντα ΟΡΘΙΟΣ .... γεματος ομορφα συναισθηματα στις διαδρομες της ζωης σου![]()
Δυστυχως ετσι ειναι και το ξερουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πραγματικά, είναι ένα game το ταξίδι μας! Ένα φλιπεράκι!
Ειναι και γαμω τα φλιπερακια ομως, και γι'αυτο δεν μπορουμε και δεν θελουμε να ξεκολλησουμε!![]()
![]()
![]()
Μία γύρα σε όλους μας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε καλλιτέχνη!!
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μιλαγα χτες με μια κοπελια της οποιας ο φιλος εχει μηχανη...Ειχε πλακα γιατι απο αυτα που μου ελεγε (ηταν τρομερα εν8ουσιασμενη) ηταν σαν να ακουω τον εαυτο μου να μιλαει...και να φανταστεις οτι η κοπελα ειχε πορω8ει κι ας ηταν μονο συνοδηγος...Που να οδηγησει και η ιδια δηλαδη..![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Και 'μενα και 'μενα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Χαίρομαι που βλέπω τη "Λίστα Φίλων" μου να μεγαλώνει!
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!