Μεταβιβαση δεν κανει πια το ΚΕΠ...Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν στο Υπουργειο Συγκοινωνιων στο Περιστερι πριν δυο εβδομαδες που εκανα μια μεταβιβαση!
Σήμερα πήγα σε ΚΕΠ για μεταβίβαση και έπεσε άκυρο. Έχουν σταματήσει λέει εδώ και 3 βδομάδες περίπου. Πήγα στο υπ.μετ. όπου και έγινε η μεταβίβαση κανονικά χωρίς να ζητηθεί ΚΤΕΟ (για μηχανάκι πάντα).
Ανεβαζω ενα θεμα (λαθος απο το 07) μονο και μονο επειδη εμαθα (γιατι επρεπε να κανω μεταβιβαση σημερα) μετα απο επικοινωνια με το Κεπ οτι πλεον δεν γινοντε μεταβιβασεις.Στο ψαξιμο μου βγαζει το θρεαντ του μοτο και ανεβαζω την πληροφορια.
Μετα απ αυτο καποιοι κανονιζουν να κανουν μεταβιβαση στα Κεπ
Να πω ακομα οτι στο υπ.μεταφ. σε 20' ο αγοραστης περνει την αδεια στο ονομα του.Τα μηχανακια που θελουν Κτεο δεν μπορουν να κανουν την μεταβιβαση αν δεν εχουν περασει.
Αυριο θα ποσταρει καποιος οτι πηγα στο υ.μ και δεν μου το μεταβιβασαν γιατι δεν ειχε περασει Κτεο.![]()
Τελευταία τροποποίηση από zephyr1; 04/04/2013 στις 14:08.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Sapila την δευτερα θα σου περασω ενα Κτεο αμα θες.
Bros αυτο τον μηνα περνανε τα 01' και το παπι που μεταβιβασα σημερα ηταν 08 ,δεν μου ζητησαν κατι.
Kachius το καταλαβα οτι εσυ το ειδες κατοπιν εορτης ,για τους πιο πανω το ειπα.( τι ωρα ησουν υπουργειο ρε σημερα,8,30 ημουν εγω, παει ο παπιος,εσυ τη σκουτερια εδωσες ε?)