αυτααα ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Η αφεντια μου![]()
![]()
![]()
![]()
αυτααα ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Η αφεντια μου![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Που να δεις και την Μεσογείων και την Μιχαλακοπούλου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βγήτε και μία "ποτάμι" να δείτε τη γλύκα!
![]()
Προχτές, δεν ήθελα να το πώ αν και έψαχνα αφορμή, ντρέπομαι και λίγο αλλά στ @@δια μου, "έφαγα" έναν καθρέφτη!
Δε φτάνει που Έκανε τη μαλακία του, έβρισε κι άσχημα το καθίκι!
Πινακίδα δεν έχω και όπως καταλαβαίνετε...
![]()
ε πες και 1 δοξα τω θεο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τι βλέπουν τα ματάκια μου κάθε μέρα σ αυτή τη λεωφόρο, δεν αντέχω. Φτάνω στη δουλειά και σκέφτομαι "το είδα κι αυτό, τα είδα όλα", αλλά όχι, έχει κι άλλα! Δε σ απογοητεύει ποτέ...
Τα σημερινά ήταν λες και μπήκα στην twilight zone πάλι... Δεσποινίς με σκουτεροειδές και ανοιχτό κράνος πάνω στη γέφυρα, μες στο χαμό, με ανοιχτό κράνος, σε ΔΙΗΘΗΣΗ και φυσικά ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ακριβώς μπροστά μου. Τι ωραία, οδήγηση με το ένα χεράκι μές στη μέση της γέφυρας, ανάμεσα από τα αυτοκίνητα που τρέχουν σαν τρελά γύρω της και να έχει πιάσει την κουβεντούλα! Της πατάω κάτι κορνίδια, πάω δίπλα της, της λέω "ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;;", με κοιτάει σαν χάνος...
Παρακάτω, άλλο ωραίο! Ο χάρος βγήκε παγανιά, με ένα τεράστιο σίδερο-κεραία-τι διάολο ήταν δεν ξέρω να βγαίνει ΔΙΑΓΩΝΙΑ από το παράθυρο του συνοδηγού, μυτερότατο, σούπερ! Μόνο η ταμπέλα "έλα καρφώσου" έλειπε! Σε γέφυρα κι αυτός, και φυσικά γιατί να πάει στην δεξιά λωρίδα και να κοιτάει τον τοίχο η σιδεριά; Οοοοχι, εκεί, αριστερά, να μη γλιτώσει ΚΑΝΕΝΑΣ! Με χίλιες προφυλάξεις, μη μου τρομάξει κιόλας και μου ρθει το ακόντιο στο κεφάλι του λέω ΤΡΑΒΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ... άλλος χάνος.
Οι αναστροφές, τα βαθιά πορτοκαλί, τα διακοσμητικά φλας-αλάρμ είναι ανάξια λόγου. Εφτασα πάλι και σήμερα.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Οντως...Κηφισιας ειναι ...''αλλη πιστα''...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε πες και 1 δοξα τω θεο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:καλό τερατάκι είσαι και εσύ... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αμ εγώ που ανεβοκατέβαινα όλο (σχεδόν) το 2004 ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
τότε που φτιάχνανε τις γέφυρες![]()
![]()
![]()
αυτό είναι όντως ΦΡΙΚΑΛΕΟ![]()
Το ΙΙ (δύο) Λεωνίδα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC μου φαίνεται όμως
![]()
![]()
![]()
Το μόνο που μ' έσωσε κάπως είναι ότι είχα βάρδιες και Σαββατοκύριακα και δεν έπηζα σε κάθε διαδρομήΑρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
αυτό είναι όντως ΦΡΙΚΑΛΕΟ![]()
![]()
όχι άλλο 550![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
kai to prwi pathsiwn all the way apo aleksandras mexri stathmo anw pathsia . oute diaxwristiko diazwma oute tpt ... den ksereis apo pou tha sou rthei ....
Modenas Kriss 125
MERCI-MERCI ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
:rotflmao:καλό τερατάκι είσαι και εσύ... :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Η φάση τρίτωσε κατά την επιστροφή σπίτι στη Βασ. Κων/νου, στο φανάρι πριν το καλλιμάρμαρο. Σταματώ σε φουλ κόκκινο, στη λωρίδα λεωφορείων, δίπλα μου άλλη επίσης σταματημένη μηχανή, παραδίπλα πολλά επίσης σταματημένα αμάξια. Αφήνω και λίγο τα χέρια από το τιμόνι περιμένοντας να ανάψει πράσινο και...
ΜΠΑΜ! Πέφτει πάνω μου μια μηχανή από πίσω! Τραντάζομαι (σοκ η μέση), πάει να πέσει το τρανσάλπ, κάνω μια απότομη κίνηση να το κρατήσω, το κρατάω (άλλο σοκ η μέση), γυρνάω, βλέπω έναν τύπο με ένα ψηλό μηχανάκι (ούτε πρόσεξα τι είναι) ο οποίος ήδη φωνάζει ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΟΠΕΛΙΑ"... "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;" και ξανά συγγνώμες...![]()
Ο,τι να ναι...
(πάω δουλειά εγώ τώρα...)
οταν τελειωνει η μερα και φτανω στο γκαραζ να αφησω το μηχανακι ξερετε τι λεω καθε μερα ??? "Εφτασα και σημερα σπιτι μου !!!!!! "![]()
![]()
![]()
Το βασικό κακό στην Κηφισίας είναι ότι αναγκαστηκά πας κότα (αλλίως πας ΚΑΤ) και αν κυκλοφορείς μόνο Κηφισίας, όπως η αφεντιά μου, σου γίνεται συνήθεια...... (Το να πηγαίνεις κότα)
Ομως εξακολουθεί να είναι ο πιό ωραίος δρόμος της Αθήνας.
Οσο για το ποτάμι.... Θέλει @ρχίδια για να το διασχίζεις καθημερινά. Κάτι που την τελευταία βδομάδα το διαπίστωσα επανειλημένες φορές. Καμμία σχέση με Κηφισίας.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
για αυτο καλυτερα ... οταν χαλαρωνουμε τα χερια... να παταμε πισινο να την εχουμε δεμενη!Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
ΜΠΑΜ! Πέφτει πάνω μου μια μηχανή από πίσω!
παντα Ορθιοι!