Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ego diafono mazi sou pio efkola kataligis asxima me pita kalamaki..
:rotflmao: :rotflmao:
dilitiriasi as poume.....:wacko:
Δεν εχεις κι αδικο ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ego diafono mazi sou pio efkola kataligis asxima me pita kalamaki..
:rotflmao: :rotflmao:
dilitiriasi as poume.....:wacko:
Δεν εχεις κι αδικο ...![]()
Oropos @ Dj Science
Varadero 1000
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, είπα να το χώσω εδώ.
Africa 93' 110.000 κλμ
Σε καλή κατάσταση από ότι κατάλαβα, πόσο φτάνει? Αξίζει να την πάρω, λόγω ηλικίας και klm?
Στην τιμή θα προσθέσω και Κράνος, Μπουφάν,Βαλίτσα. Οικονομικά δεν πάω ψηλά με τίποτα, δεν τα έχω δηλαδή.
Επίσης βρήκα μία σήμερα του 98' 40k klm 4.000 ευρώ, προσθέτοντας τα παραπάνω έξοδα, πάει ψηλά η τιμή της(4.7κ+). Και θα στριμωχτώ πολύ οικονομικά.
Απλά θέλω να ξέρω αν αξίζει να δώσω λεφτά για ένα μοντέλο 93' η να πάω 97-98. Όπου οι τιμές αγγίζουν τα 4κ?
Βασικά θέλω να την βγάζω ΕΟ. και να τραβάει χιλιόμετρα, για πόλη έχω παπί.
Ευχαριστώ
Εχω 93 μοντέλο... με 95000 χλμ...
Το μηχανάκι μέχρι τώρα ήταν μια χαρά αξιόπιστο.
Να ξέρεις όμως ότι τώρα θα αρχίζει να βγάζει διάφορα προβλήματα, όπως καδένες εκκεντροφόρων, αναρτήσεις σίγουρα και αρκετά άλλα εξαρτήματα θα χρειάζονται αντικατάσταση.
Αν την βρήκες κανα 2000 ευρώ ίσως είναι καλή αγορά.
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
2.300 thnbrhka kai to skeftomai na thn xtyphsw syntoma. alla me fobizoun poly ta xiliometra ths.
H epomenh epilogh einai monelo 98 me 40k klm kai 4.000 alla anebainei pshla![]()
otan agorazis mia tetia motosikleta to kanis giati exis trelo erota mazi tis ke exis ipopsin sou na tin pas gia restoreΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, είπα να το χώσω εδώ.
Africa 93' 110.000 κλμ
Σε καλή κατάσταση από ότι κατάλαβα, πόσο φτάνει? Αξίζει να την πάρω, λόγω ηλικίας και klm?
Στην τιμή θα προσθέσω και Κράνος, Μπουφάν,Βαλίτσα. Οικονομικά δεν πάω ψηλά με τίποτα, δεν τα έχω δηλαδή.
Επίσης βρήκα μία σήμερα του 98' 40k klm 4.000 ευρώ, προσθέτοντας τα παραπάνω έξοδα, πάει ψηλά η τιμή της(4.7κ+). Και θα στριμωχτώ πολύ οικονομικά.
Απλά θέλω να ξέρω αν αξίζει να δώσω λεφτά για ένα μοντέλο 93' η να πάω 97-98. Όπου οι τιμές αγγίζουν τα 4κ?
Βασικά θέλω να την βγάζω ΕΟ. και να τραβάει χιλιόμετρα, για πόλη έχω παπί.
Ευχαριστώ
anigma moter ke lipa.....
an den exis lefta na paris kati pio kenourio tote min paris kati akrivo ftina pare kati pio aksiopisto me ta lefta pou dia8etis
to africa tou 93 8a sou kostisi pio akriva apo to pio kenourio pou vrikes
Αφροτζιξ.kata tin nona druna