Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Σκεφτομαι για Africa - Αποριες

Question Σκεφτομαι για Africa - Αποριες

Πριν κατι μηνες εδωσα το transalpακι και εχω μεινει χωρις μηχανη αυτον τον καιρο δυστυχως ... Σαν γνησιος Hondaκιας θελω να παρω το Varadero καποια στιγμη, αλλα επειδη τα οικονομικα μου περνανε μια σχετικη κριση αυτο τον καιρο ελεγα να χτυπησω κατι πιο οικονομικο (για μεταχειρα μιλαω) ... Η Africa μ'αρεσει πολυ σαν μηχανακι και το σκεφτομαι μεχρι να αλλαξει λιγο το οικονομικο μου τοπιο και να μπορεσω να παρω το Vara. Στο κυριως θεμα τωρα, τι πρεπει να ξερω για το Africa (τυχον προβληματα - ιδιαιτεροτητες μοντελων) για να παρω ενα μηχανακι απροβληματιστο οπως ακριβως ειχα κανει και με την Transalp 650 (2001) ? Ενταξει εχω υποψη μου καποια βασικα θεμελιωδη π.χ. χλμ - κατασταση - αλυσιδα/γραναζι - φρενα και γενικα ειμαι πολυ ψειρας . Σημειωση ,δεν θελω μηχανακι τρελογκαζο αλλα ουτε για μοτοκρος, θελω ενα μηχανακι το οποιο θα με ταξιδεψει με ανεση, ποιοτικο, σχετικα φθηνο σε ανταλλακτικα και σερβις και γενικα ενα καλο εργαλειο οπως ειχα και το Transalp, γι'αυτο και λεω παλι Honda .Σας ακουω παιδες και ευχαριστω πολυ !
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Δεν χρειαζεται να ξέρεις τίποτα και αν χρειαστεί κάτι υπάρχει στο section του φόρυμ για τις άφρικα.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Από τη στιγμή που είχες Transalp θα πρέπει να ξέρεις τι και που να κοιτάξεις. Επιπροσθέτως το Africa έχει ανώτερη ποιότητα κατασκευής από το Transalp, οπότε μην προβληματίζεσαι. Το μόνο έχτρα που μπορεί να χαλάσει σε σχέση με ένα Transalp είναι η αντλία βενζίνης.
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
    Από τη στιγμή που είχες Transalp θα πρέπει να ξέρεις τι και που να κοιτάξεις. Επιπροσθέτως το Africa έχει ανώτερη ποιότητα κατασκευής από το Transalp, οπότε μην προβληματίζεσαι. Το μόνο έχτρα που μπορεί να χαλάσει σε σχέση με ένα Transalp είναι η αντλία βενζίνης.

Η οποία όμως τρόμπα ΔΕΝ θα γίνει ΠΟΤΕ αιτία να μείνεις πουθενά!

Φτιάχνεται επί τόπου το πρόβλημα (όχι η τρόμπα) με το να ενώσεις τα σωληνάκια και εφυγες σε 3 λεπτά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Η οποία όμως τρόμπα ΔΕΝ θα γίνει ΠΟΤΕ αιτία να μείνεις πουθενά!

Φτιάχνεται επί τόπου το πρόβλημα (όχι η τρόμπα) με το να ενώσεις τα σωληνάκια και εφυγες σε 3 λεπτά!

Σωστόόόςςς !! Αρκεί να έχεις -και να κρατάς- το ντεπόζιτο φουλ..
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
    Σωστόόόςςς !! Αρκεί να έχεις -και να κρατάς- το ντεπόζιτο φουλ..

Όχι full!

Μέχρι και τη μέση είναι οκ!

Μετά από αυτό θα σβήνει, σταματάς, ανοίγεις την τάπα, φυσάς μέσα με δύναμη βάζοντας τα χέρια αριστερά-δεξιά να μή φεύγει το δυνατόν αέρας, ενισχύεις έτσι την πίεση και συνεχίζεις!

Έχω φίλο που τερμάτισε έτσι Trail Raid! :wacko:

Δοκιμασμένο αρκετές φορές μιάς και με τις λάσπες που χωνόμουν εγώ τις χάλαγα με το κιλό κι όχι όπως κάποιος νορμάλ!

Μετά βρήκα τη λύση και για αυτό!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Σκεφτομαι για Africa - Αποριες

Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
    Πριν κατι μηνες εδωσα το transalpακι και εχω μεινει χωρις μηχανη αυτον τον καιρο δυστυχως ... Σαν γνησιος Hondaκιας θελω να παρω το Varadero καποια στιγμη, αλλα επειδη τα οικονομικα μου περνανε μια σχετικη κριση αυτο τον καιρο ελεγα να χτυπησω κατι πιο οικονομικο (για μεταχειρα μιλαω) ... Η Africa μ'αρεσει πολυ σαν μηχανακι και το σκεφτομαι μεχρι να αλλαξει λιγο το οικονομικο μου τοπιο και να μπορεσω να παρω το Vara. Στο κυριως θεμα τωρα, τι πρεπει να ξερω για το Africa (τυχον προβληματα - ιδιαιτεροτητες μοντελων) για να παρω ενα μηχανακι απροβληματιστο οπως ακριβως ειχα κανει και με την Transalp 650 (2001) ? Ενταξει εχω υποψη μου καποια βασικα θεμελιωδη π.χ. χλμ - κατασταση - αλυσιδα/γραναζι - φρενα και γενικα ειμαι πολυ ψειρας . Σημειωση ,δεν θελω μηχανακι τρελογκαζο αλλα ουτε για μοτοκρος, θελω ενα μηχανακι το οποιο θα με ταξιδεψει με ανεση, ποιοτικο, σχετικα φθηνο σε ανταλλακτικα και σερβις και γενικα ενα καλο εργαλειο οπως ειχα και το Transalp, γι'αυτο και λεω παλι Honda .Σας ακουω παιδες και ευχαριστω πολυ !
    to kako ine oti an paris africa ke meta varadero 8a ksana 8es to africa..

i pedikes arosties tou africa ine trompa venzinis sta 40.000 peripou ke anor8otis sta 50.000 peripou

iparxoun ke kapia ala provlimatakia ala asimanta
    opos ta elatiria stin ntiza aera ta opia iparxoun mesa sto karmpirater ke spane
    me apotelesma mpoukomata to proi skasimata ke genika kaki kafsi svisimata ke ala tetia

genika exi mono fisikes f8ores ke aftes me tin sixnotita pou tis exi mia varia mixani megalou ogkou

ala kamia sxesi me elatomatiki litourgia motosikletas i na krinete i aksiopistia tis

to oti ine honda ta leei ola nomizo...

apo eki ke pera prei na proseksis orismena ala 8emata gia na min se koroidepsoun

giati mia africa ite 40.000 exi kani ite 150.000 den katalavenis diafora

ala ta exoume ksana grapsi edo mesa psakse ke ligo
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ευχαριστω πολυ παιδια. Με φοβιζει ομως λιγακι ο ανορθωτης ... Τι γινεται σ'αυτην την περιπτωση ? Αν παρω πρωτοβουλια να τον αλλαξω εγω (αν δω οτι εχουν μαζευτει πολλα χλμ) ποσο βαθεια θα βαλω το χερι στην τσεπη ?
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Ευχαριστω πολυ παιδια. Με φοβιζει ομως λιγακι ο ανορθωτης ... Τι γινεται σ'αυτην την περιπτωση ? Αν παρω πρωτοβουλια να τον αλλαξω εγω (αν δω οτι εχουν μαζευτει πολλα χλμ) ποσο βαθεια θα βαλω το χερι στην τσεπη ?
    110 euros

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    110 euros
    Άουτς..!!!
    (αυτό πόνεσε...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Εχει και φθηνότερο από ebay 60 euros αλλα δεν έχει την εγγύηση του sxelectronics 2 χρόνια.

Εγείχα αλλάξει ΜΙΑ φορά και είχα βάλει από ΤΟΓΕΛΟ με 50 ευρώ!

Μια χαρά έβγαλε δεκάδες χλμ!

file mou ine astio na to les afto i xiroteri periptosi ine na spatalisis ka8e 50.000 peripou 100 evro stin xiroteri ke 50-60 stin kaliteri

ine astio na asxoloumaste me afto

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    file mou ine astio na to les afto i xiroteri periptosi ine na spatalisis ka8e 50.000 peripou 100 evro stin xiroteri ke 50-60 stin kaliteri

ine astio na asxoloumaste me afto
    Μπορει να εχεις δικιο αλλα αν δεν ψαξω καλα για κατι που με ενδιαφερει ,δεν κανω κινησεις. Μην ξεχναμε οτι μηχανη θελω να αγορασω και οχι πιτα καλαμακι ...
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Μπορει να εχεις δικιο αλλα αν δεν ψαξω καλα για κατι που με ενδιαφερει ,δεν κανω κινησεις. Μην ξεχναμε οτι μηχανη θελω να αγορασω και οχι πιτα καλαμακι ...
    ego diafono mazi sou pio efkola kataligis asxima me pita kalamaki..
    :rotflmao: :rotflmao:

dilitiriasi as poume.....:wacko:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πληροφορίες-manual-repair για Africa
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2017, 21:40
  2. Ρουλεμαν Για Africa
    από kapeos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 9