Πριν κατι μηνες εδωσα το transalpακι και εχω μεινει χωρις μηχανη αυτον τον καιρο δυστυχως ... Σαν γνησιος Hondaκιας θελω να παρω το Varadero καποια στιγμη, αλλα επειδη τα οικονομικα μου περνανε μια σχετικη κριση αυτο τον καιρο ελεγα να χτυπησω κατι πιο οικονομικο (για μεταχειρα μιλαω) ... Η Africa μ'αρεσει πολυ σαν μηχανακι και το σκεφτομαι μεχρι να αλλαξει λιγο το οικονομικο μου τοπιο και να μπορεσω να παρω το Vara. Στο κυριως θεμα τωρα, τι πρεπει να ξερω για το Africa (τυχον προβληματα - ιδιαιτεροτητες μοντελων) για να παρω ενα μηχανακι απροβληματιστο οπως ακριβως ειχα κανει και με την Transalp 650 (2001) ? Ενταξει εχω υποψη μου καποια βασικα θεμελιωδη π.χ. χλμ - κατασταση - αλυσιδα/γραναζι - φρενα και γενικα ειμαι πολυ ψειρας . Σημειωση ,δεν θελω μηχανακι τρελογκαζο αλλα ουτε για μοτοκρος, θελω ενα μηχανακι το οποιο θα με ταξιδεψει με ανεση, ποιοτικο, σχετικα φθηνο σε ανταλλακτικα και σερβις και γενικα ενα καλο εργαλειο οπως ειχα και το Transalp, γι'αυτο και λεω παλι Honda .Σας ακουω παιδες και ευχαριστω πολυ !