όταν λέμε δέσιμο ?????
με χταπόδι οι 2 πλαινές να κρατάνε κόντρα?
ίσως να είναι η ερώτηση τελείως ανόητη αλλά είπαμε...μπένω σε χωράφια που δεν γνωρίζω καθόλου.....
όταν λέμε δέσιμο ?????
ίσως να είναι η ερώτηση τελείως ανόητη αλλά είπαμε...μπένω σε χωράφια που δεν γνωρίζω καθόλου.....
η κεντρική με διχτάκι και οι πλαινές με ιμάντες ή χταπόδι με τρόπο τέτοιο που ακόμα και αν σπάσει η στήριξή τους να μην τις ψάχνεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
όταν λέμε δέσιμο ?????
το θέμα είναι όλες με κάποιο τρόπο να συνδέονται με την μηχανή
Να ρωτήσω κάτι και γώ, ετοιμάζομαι για ταξιδάκι με το V-Strom 650 και θα βάλω εκτός απο την γυναίκα μου και 2 soft bags, πείτε όμως την ανάρτηση που έχει κάτω απο την σέλα μας και ρυθμίζεται χειροκίνητα αν θέλουμε να την σκληρήνω ή να την μαλακώσω? Με λίγα λόγια όσο πιό πολύ βάρος έχουμε στην μηχανή η ανάρτηση θα πρέπει να είναι πιό σκληρή ή πιό μαλακή?
Ευχαριστώ
Mimas
πιο σκληρη αλλά μην το παρακάνεις γιατι δεν είναι και οι πιο καλές αναρτήσεις του κόσμου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
Να ρωτήσω κάτι και γώ, ετοιμάζομαι για ταξιδάκι με το V-Strom 650 και θα βάλω εκτός απο την γυναίκα μου και 2 soft bags, πείτε όμως την ανάρτηση που έχει κάτω απο την σέλα μας και ρυθμίζεται χειροκίνητα αν θέλουμε να την σκληρήνω ή να την μαλακώσω? Με λίγα λόγια όσο πιό πολύ βάρος έχουμε στην μηχανή η ανάρτηση θα πρέπει να είναι πιό σκληρή ή πιό μαλακή?
Ευχαριστώ
Mimas
μην ξεχάσεις να δέσεις τις soft bags έτσι ωστε να μην κουνάνε από τον αέρα...
καλά να περάσετε....
Αυτό πίστευα και γώ. ThnxΑρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
πιο σκληρη αλλά μην το παρακάνεις γιατι δεν είναι και οι πιο καλές αναρτήσεις του κόσμου.....
μην ξεχάσεις να δέσεις τις soft bags έτσι ωστε να μην κουνάνε από τον αέρα...
καλά να περάσετε....
Όταν λές να τις δέσω (δέν έχω πάρει ακόμα οπότε δέν ξέρω πώς κάθονται) εκτός απο τα κουριά που κάθονται πάνω σε αυτά ο πίσω μας έχει και άλλα να δεθούν κάπου?
δεν υπάρχουν πλαινές βάσεις???? σαν να είναι σκληρες βαλίτσες????Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
Αυτό πίστευα και γώ. Thnx
Όταν λές να τις δέσω (δέν έχω πάρει ακόμα οπότε δέν ξέρω πώς κάθονται) εκτός απο τα κουριά που κάθονται πάνω σε αυτά ο πίσω μας έχει και άλλα να δεθούν κάπου?
αν όχι, πήγαινε από την colori και ρώτα αν έχουν .... ή πάρε τις πλαινές βάσεις από αλλη εταιρεία
sorry sorry μάλλον το διατύπωσα λάθος, εννούσα σαμάρια τσάντες όχι τις σκληρές με τις βάσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
δεν υπάρχουν πλαινές βάσεις???? σαν να είναι σκληρες βαλίτσες????
αν όχι, πήγαινε από την colori και ρώτα αν έχουν .... ή πάρε τις πλαινές βάσεις από αλλη εταιρεία
Μια γραμμή πιο σκληρή το πολύ και είσαι κομπλέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
Ευχαριστώ
Mimas