ναι ρε γαμώτο...
και εγώ δεν αντεχω άλλο λέμε!!!!
και έρχεται και καλοκαίρι..............![]()
ναι ρε γαμώτο...
και εγώ δεν αντεχω άλλο λέμε!!!!
και έρχεται και καλοκαίρι..............![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
ακομα δε καλοκαιριασε και ολες βγηκαν να διαφημιστουν τρομαρα τους (να δειξουν το κατιτι τους).
εμας μας ρωτησανε αν μπορουμε να τις βλεπουμε?αμαν...
ειδικα κατι τυπισες .....τι να πω....αυτες και η παρις χιλτον...ουτε για τραγωδια...
ειμαι και παντρεμενος,θα με πουν και μισογυνη.παντως απο αυτα που βλεπω ,δεν εχω καμια περιεργεια να ανακαλυψω τα περαιτερω...ειναι οφθαλμοφανη..
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Που ειναι ο βάγκνερ που είναι ο πουτσίνι
που έχουν πάει όλοι εκείνοι?
Κοίταξε του κόσμου το τέλος πια χαράζει
και η νεολαία μόνο μαστουριάζει
κοίταξε αγάπη μου ρίξε μια ματιά
όλα τα ισοπέδωσε η λαικουριά
που έχουν πάει όλοι εκείνοι
μονάχα εσύ μου μένεις μόνο
γλυκιά μου αγάπη στο δηλώνω
μόνο εσύυυυυυυυυυυυυυυυυ solooooooo tuuuuuu
κοίταξε τι γίνεται μες στην κοινωνία
όλοι στροβιλίζονται στην ανωμαλία
όλοι διαπλεκόμενοι μες στην λαμογιά
solooooooooooo tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίταξε να δεις. Πάντα έτσι ήταν όπως λές κι εσύ. Στην φύση μας είναι να φερόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Η διαφορά είναι ότι τώρα υπάρχει αρκετή ελευθερία ώστε αυτά που θα θέλαμε να κάνουμε να μπορούμε να τα κάνουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και φυσικα οτι πω παρακατω υπηρχε και θα υπαρχει παντα.........
Δεν αντεχω αλλο την ασυδοσια......τον ξευτιλισμο...την προστυχια........ολα ειναι προστυχα............πρωσπαθω να συμβαδιζω με την κατασταση φοβουμενη οτι θα χαρακτηριστω ως συντιριτικια η κομπλεξικη........αλλα δε μπορω αλλο...........δε μπορω να βλεπω παντου γυρω μου γυναικες που το μονο που κανουν (ειτε για λεφτα ειτε για την πρωσοπικη τους ματαιοδοξια) να κυκλοφορουν γυμνες ......να φεροντε σαν πουτανες ......... να ειναι περηφανες για αυτο! να μην εχουν τιποτα αλλο να επιδειξουν απο το σωματοτυπο τους............ μα ειναι τοσο κενες? τοσο? δεν εχουν τιποτα αλλο στο κεφαλι τους εκτος απο το να προκαλουν για να βγαλουν λεφτα ? η για να βολευτουν? σε ποιαν αρεσει πραγματικα να ξευτιλιζετε ετσι? .......εχω αηδιασει............ανοιγω την τηλεοραση και ειναι τιγκα στα ξεκωλα τιγκα στα καχεκτυπα των γκει.....(δεν εχω τιποτα μαζι τους αλλα τους διακωμοδιζουν ολα αυτα ακομα και αυτοι εξοργιζοντε με αυτα που βλεπουν)
περπαταω στο δρομο
μπαινω στο ιντερνετ
παντου υπαρχει μια ΄΄΄βρωμα΄΄ .................... περιοδικα , μουσικη, διαφιμισεις ολα στο βωμο του προστυχου του ανηθικου
τοσο μα τοσο σας αρεσει αυτο? τοσο σας προκαλει? τοσο ενδοιαφερον εχει ?
να ανοιγεις περιοδικα μοτοσυκλετας και να βλεπεις κωλους και βυζια?
που ειναι οι τεχνες? ο πολιτισμος ? τα ιδεωδη ?
η ηθικη και η αξιοπρεπεια προς τον ανθρωπο και την υποσταση του ειναι τετριμενα πλεον? οσοι ειναι ετσι ειανι και μαλακες??????????????
μονο σαρκα? τιποτα αλλο?
μονο χοντροκομμενα αστεια? μονο γελοιπιηση των παντων ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλύτερα έτσι όμως από το μας απαγορεύονται να τα κάνουμε. Στο κάτω κάτω ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Διαλέγεις και παίρνεις. Θέλεις να είσαι με τους κώλους και τα βυζιά? Οκ. Θές να είσαι με τις τέχνες τον πολιτισμό και τα ιδεώδη ? Δεν στο απαγορεύει κανείς.
Μη σαλτάρεις όμως με αυτά που βλέπεις γύρω σου. Απλά έτσι είναι.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Καμια που να συνδιαζει και τα δυο υπαρχει????Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Διαλέγεις και παίρνεις. Θέλεις να είσαι με τους κώλους και τα βυζιά? Οκ. Θές να είσαι με τις τέχνες τον πολιτισμό και τα ιδεώδη ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
που έχουν πάει όλοι εκείνοι?
Κοίταξε του κόσμου το τέλος πια χαράζει
και η νεολαία μόνο μαστουριάζει
όλα τα ισοπέδωσε η λαικουριά
κοίταξε τι γίνεται μες στην κοινωνία
όλοι στροβιλίζονται στην ανωμαλία
όλοι διαπλεκόμενοι μες στην λαμογιά
solooooooooooo tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που το βρήκες το αριστούργημα ? είχε και τους στοίχους το CD?
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Παρε και το θεικο
ΤΡΕΛΗ ΡΟΚΙΑ
Ναι αμε στο video club της γειτονιάς σου θα βρεις αριστουργήματαΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Καμια που να συνδιαζει και τα δυο υπαρχει????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μη σαλτάρεις όμως με αυτά που βλέπεις γύρω σου. Απλά έτσι είναι.
Αν έχεις ή αν πρόκειται να αποκτήσεις μία κόρη και,βλέποντάς την με τούς κώλους και τα βυζιά έξω,σφυρίζεις αμέριμνος όπως τώρα και δεν σαλτάρεις.....
....τότε φίλε μου σού βγάζω το καπέλο!!!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αν γίνει αυτό μάλλον εγώ θα φταίω και όχι η κόρη μου. Μην διαλέγουμε την ευκολη δικαιολογία ότι δηλαδή φταίει η εποχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αν έχεις ή αν πρόκειται να αποκτήσεις μία κόρη και,βλέποντάς την με τούς κώλους και τα βυζιά έξω,σφυρίζεις αμέριμνος όπως τώρα και δεν σαλτάρεις.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κοιταξε να δεις φιλε Βαγγελη σωστα ολα αυτα αλλα
την μια πλακωνομαστε και βριζουμε σαν λιμενεργατες για ομαδες και την αλλη αναρωτιομαστε που ειναι ο πολιτισμος και οι τεχνες?
Ε καπου δεν συναδει βρε αδερφε
Δεν έγινα κατανοητός.Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Κοιταξε να δεις φιλε Βαγγελη σωστα ολα αυτα αλλα
την μια πλακωνομαστε και βριζουμε σαν λιμενεργατες για ομαδες και την αλλη αναρωτιομαστε που ειναι ο πολιτισμος και οι τεχνες?
Ε καπου δεν συναδει βρε αδερφε
Απλά μού έκανε κλικ αυτή η σκέψη.Ότι δηλαδή ο κόσμος είναι ένα μπουρδέλο και πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά ντάξει μωρέ μη σαλτάρεις...χαλάρωσε.
Δεν μπορώ να χαλαρώσω ρε παιδιά!Ο κόσμος αυτός πάει κατά διαόλου γιατί εμείς,που τον αποτελούμε δεν δίνουμε φράγκο.
Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη τής Εύης αλλά το καθήκον καλεί.Πάω για δουλειά.
Τα λέμε αύριο.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αφου ο ανθρωπος ειναι κ αυτος ΖΩΟ
εξιταρετε με τη θεα της σαρκας απλα!
οι σαρκικες απολαυσεις ειναι σε ολους απαραιτητες....σε αλους παρισσοτερο σε αλλους λιγοτερο!
το φαγητο καποτε ηταν αναγκη επιβιωσης, οπως κ η αναπαραγωγη!!!!
στις μερες ειναι απλα ........απολαυσεις!!!
δλδ συμφωνα με το πρωτο ποστ οι παχυσαρκοι ανθρωπο ειναι ανηθικοι!!!
δε διαφωνω ιδιετερα αλλα ειμαι κ γω ενας...........
........................ACIDosia lover!!!
μερικες φορες η υπερβολη κανει τη διαφορα!!!
Overdose it baby!
ομως η σαρκα δεν αναιρει το πνευμα παντα!
οι τεχνες κ ο πολιτισμος μπορει να συνηπαρξει με μια μια πανεμορφη παρουσια....ασχετα αν δεν γινετε παντα!
οσο για τα σοκιν αστεια θα συμφωνισω οτι καποιες φορες καταντουνε βαρετα!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Δεν μιλουσα για σεναΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν έγινα κατανοητός.
Απλά μού έκανε κλικ αυτή η σκέψη.Ότι δηλαδή ο κόσμος είναι ένα μπουρδέλο και πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά ντάξει μωρέ μη σαλτάρεις...χαλάρωσε.
Δεν μπορώ να χαλαρώσω ρε παιδιά!Ο κόσμος αυτός πάει κατά διαόλου γιατί εμείς,που τον αποτελούμε δεν δίνουμε φράγκο.
Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη τής Εύης αλλά το καθήκον καλεί.Πάω για δουλειά.
Τα λέμε αύριο.![]()
![]()
εγω νομιζω οτι ειμαστε υποκριτες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και φυσικα οτι πω παρακατω υπηρχε και θα υπαρχει παντα.........
Δεν αντεχω αλλο την ασυδοσια......τον ξευτιλισμο...την προστυχια........ολα ειναι προστυχα............πρωσπαθω να συμβαδιζω με την κατασταση φοβουμενη οτι θα χαρακτηριστω ως συντιριτικια η κομπλεξικη........αλλα δε μπορω αλλο...........δε μπορω να βλεπω παντου γυρω μου γυναικες που το μονο που κανουν (ειτε για λεφτα ειτε για την πρωσοπικη τους ματαιοδοξια) να κυκλοφορουν γυμνες ......να φεροντε σαν πουτανες ......... να ειναι περηφανες για αυτο! να μην εχουν τιποτα αλλο να επιδειξουν απο το σωματοτυπο τους............ μα ειναι τοσο κενες? τοσο? δεν εχουν τιποτα αλλο στο κεφαλι τους εκτος απο το να προκαλουν για να βγαλουν λεφτα ? η για να βολευτουν? σε ποιαν αρεσει πραγματικα να ξευτιλιζετε ετσι? .......εχω αηδιασει............ανοιγω την τηλεοραση και ειναι τιγκα στα ξεκωλα τιγκα στα καχεκτυπα των γκει.....(δεν εχω τιποτα μαζι τους αλλα τους διακωμοδιζουν ολα αυτα ακομα και αυτοι εξοργιζοντε με αυτα που βλεπουν)
περπαταω στο δρομο
μπαινω στο ιντερνετ
παντου υπαρχει μια ΄΄΄βρωμα΄΄ .................... περιοδικα , μουσικη, διαφιμισεις ολα στο βωμο του προστυχου του ανηθικου
τοσο μα τοσο σας αρεσει αυτο? τοσο σας προκαλει? τοσο ενδοιαφερον εχει ?
να ανοιγεις περιοδικα μοτοσυκλετας και να βλεπεις κωλους και βυζια?
που ειναι οι τεχνες? ο πολιτισμος ? τα ιδεωδη ?
η ηθικη και η αξιοπρεπεια προς τον ανθρωπο και την υποσταση του ειναι τετριμενα πλεον? οσοι ειναι ετσι ειανι και μαλακες??????????????
μονο σαρκα? τιποτα αλλο?
μονο χοντροκομμενα αστεια? μονο γελοιπιηση των παντων ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι ξερεις λιγο σαν την αγορα ολο αυτο...
ειτε παει προσφορα-ζητηση η και το αντιθετο.Υπαρχει ολο αυτο γιατι υπαρχει και μια μεγαλη μεριδα αντρων που το συντηρει.Φαυλος κυκλος λοιπον.
Ισως ξεκινησε δειλα δειλα και εχει παρει διαστασεις υπερβολης,οπως πολλα πραγματα στη ζωη μας.
Που ξερεις,καποια στιγμη μπορει ν αποφασισουν για μας οτι θελουν να πουλησουν περισσοτερο υφασμα και να κανουν μοδα τις κελεμπιεςαν και απιθανο.
Δεν ειναι θεμα συντηρητισμου δικου σου!Σκεψου να μεγαλωνες με συγκεκριμενα προτυπα που σου λεγαν γδυσου κι εσυ μπορεις!!Και κερδισε 2 λεπτα δημοσιοτητας σ αυτο το χαζοκουτι.Κι υστερα μπορει και να σ αναγνωριζουν στο δρομο και να νιωσεις καποια.Να νιωσεις τελως παντων,ακομα και αν γελανε μαζι σου,οτι ασχολουνται,σε βλεπουν και δεν εισαι αορατη.
Σκεψου να μεγαλωνες σε μια οικογενεια που σκοπος της ζωης ειναι το χρημα και η καλοπεραση,με οποιοδηποτε κοστος!Σε μια οικογενεια ισως πολυ πλουσια,τοσο που απο βαρεμαρα,εχεις αναγκη να προκαλεις με οποιο τροπο μπορεις!Και χιλια μυρια αλλα παραδειγματα.
Μην το αφηνεις να σ επηρεαζει!Δες το οσο μπορεις διαφορετικα.Αλλαζουν οι εποχες,οπως παλαιοτερα ηταν αυθαδεια πολλα πραγματα,πλεον δεν ειναι αυθαδεια τπτ![]()
Μπορει και ολο αυτο να γινεται γιατι το εχουμε αναγκη,γενικοτερα οχι ειδικα.Σαν εποχη,μεχρι να παμε στην επομενη.
Παμε ομως στον επιλογο![]()
Αντιστασου σε ολο αυτο που λες,για σενα!Για τα παιδια που θα φερεις στον κοσμο.Αυτο ειναι και το περισσοτερο που μπορεις.Να απορριπτεις οτι δεν σ εκφραζει!
Να χαιρεσαι που εισαι κατι διαφορετικο και να προχωρας μπροστα!
Μην σκας!Υπαρχουν ιδεωδη,αξιοπρεπεια και ηθικη γυρω μας!Ψαξτα στους ανθρωπους και θα τα βρεις,ας μην τα ισοπεδωνουμε και ας τα βλεπουμε θετικα.Διαφορετικα αυτο που περιμενουμε αυτο και θα γινετε.Εχει εναν περιεργο τροπο η ζωη να μας επιβεβαιωνει
![]()