Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: προσοχη!ειδικα αν εχετε μικρα παιδια!!

Αντε μαζέψτε τα, και ελάτε πίσω στα ωραία χωριουδάκια και κωμοπόλεις σας .

Μαζευτήκατε όλοι στην Αθήνα , και κάνετε γαργάρα το νέφος .

Η Αθηνα ειναι μια πόλη που δεν αντέχει τον όγκο των κατοίκων της , και δυσλειτουργεί , σε όλα τα επίπεδα κοινωνικής προστασίας και παροχών, έναντι του πολίτη .

Retired Rider Το avatar του/της 675
    ρε καραγκι-οζακο?

τι επαθες ρε γμτ?
    κριμα ρε φιλε αλλα και παλι καλα που δε συνεβη κατι χειροτερο...
    εγω μενω σε μια περιοχη που και γω δεν θα ονομασω και εχω συνηθισει να βλεπω τετοια περιστατικα καθως κυκλοφορει πολυ υποπτος κοσμος εδω...

μια μερα γυριζα σπιτι μ ενα φιλο κι εξω απ το σπιτι μου μας εβγαλαν μαχαιρια , μας κολλησαν στο τοιχο και πηραν το τσαντακι του φιλου μου με κινητο-ταυτοτητα-πορτοφολι+++
    εγω δοξα το θεο δεν ειχα απολυτως τπτ πανω μου....

μετα που πηγαμε στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας μας να δηλωσουμε το περιστατικο ξυναν τ αρχιδια τους οι παλιομαλακες...:a31:

προσεχε ρε οζακο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Φιλε Ozzy δυστυχώς έχουμε γίνει ζούγκλα και οι μπάτσοι παριστάνουν τον Ταρζάν εκεί που τους παίρνει και την τσίτα σε περιπτώσεις σαν την δική σου.
    Το "λάθος" σας ήταν οτι δεν τους λιανίσατε την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην άσφαλτο. Ποτέ μην περιμένεις να βρεθείς στην θέση του αμυνόμενου, ή φύγε ή γ@μησε του ότι έχει και δεν έχει. Σκέψου αυτό που είπες "αν είχαν μαχαίρι";;;;!!!!
    Πρόσφατα σε επαρχιακή πόλη επιτέθηκε ενας τύπος στον αδελφό μου επειδη τον εμπόδιζε με το αυτοκίνητο του στο να στρίψει ανάποδα σε μονόδρομο. Ενω λοιπόν ο αδελφός μου μετακίνησε το αυτοκίνητο του και δεν απαντησε και στις βρισιες του βλάχου, ο τύπος το εξελαβε ως αδυναμία και κατέβηκε για τσαμπουκά. Το μόνο που πρόλαβε να γίνει μεταξύ τους ήταν να προσπαθήσει ο κάγκουρας να αρπάξει τον αδελφό μου και να τον αποθήσει αυτός. Γιατί; Γιατι είχα φύγει σφαίρα απο τη μηχανή και τον πλάκωσα στα κλοτσομπουνίδια. Επρεπε να βγούν 4 απο ενα καφενείο για να με σταματήσουν.
    Δεν είναι μαγκία αυτό, αλλά απο το να χτύπαγε έστω και κατα λάθος τον αδελφό μου προτιμώ να τον θάψω τον αλήτη.
    Δεν θα σε προστατέψει κανένας, ποτέ ειδικά τα κοπρόσκυλα οι μπάτσοι, οι οποίοι απο σήμερα θα είναι και πιο απασχολημένοι με το να εφαρμόζουν τα νέα εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης!!

Περαστικά και να προσέχεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Φιλε Ozzy δυστυχώς έχουμε γίνει ζούγκλα και οι μπάτσοι παριστάνουν τον Ταρζάν εκεί που τους παίρνει και την τσίτα σε περιπτώσεις σαν την δική σου.
    Το "λάθος" σας ήταν οτι δεν τους λιανίσατε την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην άσφαλτο. Ποτέ μην περιμένεις να βρεθείς στην θέση του αμυνόμενου, ή φύγε ή γ@μησε του ότι έχει και δεν έχει. Σκέψου αυτό που είπες "αν είχαν μαχαίρι";;;;!!!!
    Πρόσφατα σε επαρχιακή πόλη επιτέθηκε ενας τύπος στον αδελφό μου επειδη τον εμπόδιζε με το αυτοκίνητο του στο να στρίψει ανάποδα σε μονόδρομο. Ενω λοιπόν ο αδελφός μου μετακίνησε το αυτοκίνητο του και δεν απαντησε και στις βρισιες του βλάχου, ο τύπος το εξελαβε ως αδυναμία και κατέβηκε για τσαμπουκά. Το μόνο που πρόλαβε να γίνει μεταξύ τους ήταν να προσπαθήσει ο κάγκουρας να αρπάξει τον αδελφό μου και να τον αποθήσει αυτός. Γιατί; Γιατι είχα φύγει σφαίρα απο τη μηχανή και τον πλάκωσα στα κλοτσομπουνίδια. Επρεπε να βγούν 4 απο ενα καφενείο για να με σταματήσουν.
    Δεν είναι μαγκία αυτό, αλλά απο το να χτύπαγε έστω και κατα λάθος τον αδελφό μου προτιμώ να τον θάψω τον αλήτη.
    Δεν θα σε προστατέψει κανένας, ποτέ ειδικά τα κοπρόσκυλα οι μπάτσοι, οι οποίοι απο σήμερα θα είναι και πιο απασχολημένοι με το να εφαρμόζουν τα νέα εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης!!

Περαστικά και να προσέχεις.

κοιταξε μερικες φορες η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση....
    αλλα πρεπει να εκτιμας που σε περνει γιατι στην δικη μου περιπτωση για τσαμπυκα το πηγα και μου βγαλε ο 2ος μαχαιρι...και σε πληροφορω πως το πιεζε πολυ απειλητικα στο λεμο μου , μου χε κανει και σημαδι....

εκει δε σε παιρνει...

sosTa? ..... paliaaaa :-)

εγώ ένα έχω να πω...

του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτές...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ακριβως.σε τετοιες περιπτωσεις δν μπλεχνουμε.τρεχατε ποδαρακια μου.δν ειναι σαν το ξυλο στο σχολειο.

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    τι να σου πω ρε ozzy? περαστικα ρε φιλε και στα αλλα παιδια. ασε τετοια περαστικα εδω στην περιοχη μου ειναι οχι απλα συχνα εως και στανταρ πλεον. τσαμπουκαδες τις ξεφτυλας με παρεα σε ενα συνεχος ψευτομαγκες. με εχουν καβατζωσει τουλαχιστων 4 φορες με κατσαβιδι κτλ

σε καποια φαση καταλαβα οτι ή το βαζω στα ποδια οταν δεν με παιρνει ή με την μια χωσιμο και οτι γινει. ειναι αναλογος την περιπτωση.
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

εγώ ένα έχω να πω...

σωστος

Μέλος
    αμα τυχει και καποιος παρει τον νομο στα χερια του τοτε τι θα γινει???ας πουμε για παραδειγμα καποιος απο την παρεα του οζζυ ειχε ενα μαχαιρι πανω του και το καρφονε στον εναν τοτε τι θα γινοταν????
    bariemai na kano olo ta idia kai ta idia

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    αμα τυχει και καποιος παρει τον νομο στα χερια του τοτε τι θα γινει???ας πουμε για παραδειγμα καποιος απο την παρεα του οζζυ ειχε ενα μαχαιρι πανω του και το καρφονε στον εναν τοτε τι θα γινοταν????
    ο ένας στο χώμα μετά το νοσοκομείο και αυτός στη φυλακή μετά το νοσοκομείο ...

Μέλος
    δεν θα μπορουσε να πει οτι ηταν σε νομιμη αμυνα???(το μαχαιρι να ειναι οσο ειναι η παλαμη)
    bariemai na kano olo ta idia kai ta idia

Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    δεν θα μπορουσε να πει οτι ηταν σε νομιμη αμυνα???(το μαχαιρι να ειναι οσο ειναι η παλαμη)

νομιζω πως κατι τετοιο δεν ισχυει , το χω ρωτησει και εγω...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τι να πω ρε γαμώτο....

OzZzZzY,περαστικά κι αγύριστα ρε φίλε.Κρίμα που δεν πήρες τον αριθμό τού κωλόμπατσου μπας και σφίξουνε και μερικοί κώλοι.

Νά'σαι καλά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    εκεινη την ωρα ειχα αγχος κ επισης επρεπε να γυρισω ενα φιλο σπιτι με το μηχανακι..δν σημειωσα αριρθμο περιπολικου ουτε την πινακιδα απο το μηχανακι γιατι ηταν λυγισμενη..το καλο οπως προανεφερα ειναι οτι το μηχανακι ηταν χαρακτηριστικο..εκανε ΜΠΑΜ απο χιλιομετρα λογω εμφανισης..

δεν εμπλεξα με αστυνομιες γιατι θα παιρναγε ντουκου η υποθεση..απλα οι φιλοι μου εξαγριωθηκαν και για κανα μηνα ακομα θα στησουν καρτερι για να τους περιμενουν με τις παρεες που θα φερουν.... ειναι αγυριστα κεφαλια..

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 11:51
  2. για όσους έχουν μικρά παιδιά
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2006, 01:11
  3. Μην οδηγειτε αν εχετε πιει ρεεεεεε!!!
    από ledz στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 09:12
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2006, 13:01
  5. Αν ΕΧετε Προβλημα Φωναξτε Την......
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 16:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε