Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ !!!!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Αν μιλάμε για ψιλοέμφραγμα θα σου κάποια στοιχεία όπως αυτά που αναφέρθηκαν αλλά δεν νομίζω οτι θα τα αξιολογήσει ο οποιοσδήποτε. Οπισθοστερνικός πόνος και σφίξιμο στο στήθος είναι τα κυριότερα χωρίς όμως να αποκλείουμε άλλα συμπτώματα. Ξαφνικές εφιδρώσεις ενώ δεν κάνουμε τίποτα πχ καθόμαστε επίσης θα πρέπει να μας ανυσηχούνε γιατί σημαίνει οτι η καρδιά μας δουλεύει υπερωρίες(16-180 σφύξεις) και κάνει κολπική μαρμαρυγή που έαν δεν σπάσει σε φυσιολογικό ρυθμό(φλεβόκομβο) μπορεί να οδηγήσει μια ασθενή καρδιά σε ανακοπή(εάν είσαι πιτσιρικάς μπορεί να την γλυτώσεις πιστέψτε έχω δεί 32άρη να δουλεύει με 200 σφύξεις σε κατάσταση ηρεμίας και μιλάγαμε για μηχανές λες και δεν συναίβαινε τίποτα).
    Εαν μιλάμε για βαρβάτο εμφραγμα άστα να πάνε δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα εκτός εάν είσαι σε νοσοκομείο και σε παρακολουθούνε με τηλεμετρία και σε προλάβουνε με φάρμακα ή απινίδωση(ενώ είσαι ζωντανός ε) για να σπασουνε την μαρμαρυγή.
    Η λύση είναι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις(+τέστ κοπώσεως με holter) και υγιεινή διατροφή και ζωή..δηλαδή άστα βράστα.
    Τεσπα είναι πολλά και δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε τώρα αλλά οι προληπτικές εξετάσεις ειδικά σε ηλικίες άνω των 40 είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάποιος για τον εαυτό του.
    ΑΨΟΓΟΣ !!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για την υγεία μας γιατί να ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε για να εμάς? Εάν είμαι άρρωστος θα σκεφτώ να γίνω καλά πρώτα γιατι ενδιαφέρομαι για τον ευατό μου και μετά γιατί μπορεί να κολλήσω και άλλους.

Εάν όμως δεν είμαι άρρωστος ;; ή σωστότερα: αν δεν έχω συμπτώματα της αρρώστιας που κουβαλάω και δεν το έχω καταλάβει ;;;

Συμφωνώ απόλυτα ότι εμείς πρώτοι θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για την υγείας μας.
    Μία όμως σοβαρή εταιρία που μάλιστα προσφέρει υπηρεσίες (όπως η ΕΘΕΛ) θα πρέπει η ίδια να φροντίζει να εξετάζει τους οδηγούς της για να βεβαιώνεται ότι αυτοί είναι υγιείς.
    Βέβαια, πάντα υπάρχουν και οι απρόβλεπτες καταστάσεις (άρα και τα απρόβλεπτα εμφράγματα), καλό όμως είναι να λαμβάνονται προφυλάξεις.
    Η πρόληψη σώζει...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Εάν όμως δεν είμαι άρρωστος ;; ή σωστότερα: αν δεν έχω συμπτώματα της αρρώστιας που κουβαλάω και δεν το έχω καταλάβει ;;;

Συμφωνώ απόλυτα ότι εμείς πρώτοι θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για την υγείας μας.
    Μία όμως σοβαρή εταιρία που μάλιστα προσφέρει υπηρεσίες (όπως η ΕΘΕΛ) θα πρέπει η ίδια να φροντίζει να εξετάζει τους οδηγούς της για να βεβαιώνεται ότι αυτοί είναι υγιείς.
    Βέβαια, πάντα υπάρχουν και οι απρόβλεπτες καταστάσεις (άρα και τα απρόβλεπτα εμφράγματα), καλό όμως είναι να λαμβάνονται προφυλάξεις.
    Η πρόληψη σώζει...
    Υπαρχουν καταστάσεις όπως είπες όμως που δεν προβλέπονται άρα ότι και να κάνεις δεν θα μπορέσεις να προλάβεις τίποτα. Παράδειγμα : Αυτόματη αιμορραγία στελέχους σε 30 χρονών άτομο....Αιτιολογία ιατρική: Άγχος στην εργασία. Πώς να προβλέψεις οτι θα το πάθει δηλαδή αυτό ένας νέος(σε ηλικία)οδηγός λεωφόρείου? Απλά στην περίπτωσή μάς έτυχε να είναι έμφραγμα,που όμως μόνο ένα ποσοστό μπορείς να το προλάβεις οπότε μπορεί ο ανθρωπάκος αυτός απλά να ήταν ένα αιφνίδιο περιστατικό.
    Και για να πούμε και την ωμή αλήθεια καμμία εταιρία στον κόσμο(όσο καλή και σοβαρή να είναι) δεν θα ασχολήθει να κάνει τόσες εξετάσεις στους υπαλλήλους της για να δεί πόσο υγιής είναι γιατί το κόστος είναι πολύ μεγάλο και ανούσιο για αυτούς. Αν πάθεις κάτι απλά θα σε αντικαταστήσουνε και άν παρεις και άλλους μαζί θα πούνε οτι δυστηχώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς κάτι λόγω του αστάθμητου παράγοντα.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ?
    από caesarsk στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2008, 12:24
  2. Στραβό και ανάποδο είναι....
    από Nik0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 22:42
  3. Απίστευτο, απρόβλεπτο στραβό και ανάποδο...
    από gerodim στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 04:19
  4. ΤΕΛΕΙΩΣ Στραβό και ΤΕΛΕΙΩΣ Ανάποδο
    από JimmyZ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 23:01
  5. Το στραβο,το αναποδο και το στραβαναποδο
    από illuminatios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:49

Κανόνες δημοσιεύσεων