Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Για ΤΖΡ 3μα .........
Mάλιστα , μάλιστα....
Έχουν ξεφύγει εντελώς δηλαδή.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Για ΤΖΡ 3μα .........
Mάλιστα , μάλιστα....
Έχουν ξεφύγει εντελώς δηλαδή.![]()
![]()
You BETA believe...
To θεμα δεν ειναι οτι εχουν ξεφυγει αλλα η κακομοιρια τους
Αφου τετοια μοντελα και λιγα ακομα ΠΟΣΟΙ τρελλοι θα τους το ζητησουν?
Εκτος αν κυκλοφορουν τοσα πολλα και δεν το εχω παρει χαμπαρι
Προτιμουν αντι να βγαλουν ενα τιμιο 200αρι (γιατι ολο το μηχανακι για κοψιμο δεν θα πηγε ουτε 100 ευρω απο τοτε που εφερναν κοντεηνερ απο Ιαπωνια) να τα δωσουν με το κιλο για σιδερα ....
Εκτος αν υπαρχει κοσμος που τα δινει αυτα τα λεφτα δεν ξερω τι να πω ...
Παιδια γεια σας και συγνωμη τοσο καιρο που δεν εδωσα το παρον.
Ευχαριστω και παλι για τις αποψεις σας και περνω στο θεμα μας....
Η γνωμη του μηχανικου ειναι η εξης: το μηχανακι δεν ειχε δειγμα για φλατζες και ο πρωην τις ειχε αντικαταστησει με φλατζοκολα. Ο μηχανικος μου λεει οτι η κινηση αυτη ειχε ως αποτελεσμα να ρουφηξει νερα και να κολησει.
Τηλεφωνησα στον πρωην και του ειπα ετσι κι ετσι... Οι γονεις μου του λεω ειναι στο τσακ να σε πανε δικαστικως για απατη μιας και εχουμε και βεβαιωση απο συνεργειο... Εξαφανιστηκε ο τυπος και τελικα πριν κανα δυο ωρες ο πατερας μου τηλεφωνησε στον πατερα του και του ειπε οτι ειπα εγω στον γιο καθως και οτι ζηταμε μονο 600 ευρω μιας και θα πουλησω το μπρικι για ανταλλακτικα 600 ευρω. Μας ειπε λοιπον ο πατερας του πρωην οτι το μηχανακι το εσπασα εγω και οχι απο ελλεψη φλατζων γιατι ως μηχανικος που ειναι οι φλατζοκολα κανει την ιδια δουλεια με τις φλατζες....Μας παροτρυνε ομως να το παω στην yamaha εδω στην πολη μου ωστε να εχω απο αυτους ενα εγκυρο και γνησιο χαρτι που θα επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου, οτι δηλ εσπασε γιατι δεν ειχε φλατζες.
Τελος.
Παιδια ειμαι σιγουρος οτι χαρτι δεν προκειται να μου δωσει η yamaha για 2 λογους: 1. αν ισχυει οτι εσπασε λογω ελλειψη φλατζων θα αναγκαστει να το επιβεβαιωσει και στο δικαστηριο και αμφιβαλλω αν εχει τοσο καλοσυνη ωστε να το κανει 2. επειδη ειναι παρασαεισαγωγη η μηχανη δεν νομιζω να αναλαβει μια τετοια δουλεια.