To ειχα δει αλλα βαριομουν/δεν ειχα εργαλεια/βαριομουν/δεν ειχα μονωτικη ταινια/το ειπα πως βαριομουνκαι βρηκα ενα με 40? οποτε....
To ειχα δει αλλα βαριομουν/δεν ειχα εργαλεια/βαριομουν/δεν ειχα μονωτικη ταινια/το ειπα πως βαριομουνκαι βρηκα ενα με 40? οποτε....
Εγω παντοs το εκανα χειροποιητο και δουλευει μια χαρα. Επισηs εκανα και το ΤB sync δηλαδη ρυθμισα τιs πεταλουδεs ( το εξαρτημα που ανοιγει και τιs δυο μαζι) επισηs αυτοσχεδια, φυσικα ομωs το ειδα απο το Αμερικανικο site. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Φανταζομαι οτι το θεμα εχει αναφερθει στο παρελθον. Καινουργιοs ειμαι....:smilea:
Στο svportal μπαινεις μαζι με τον div400;Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Εγω παντοs το εκανα χειροποιητο και δουλευει μια χαρα. Επισηs εκανα και το ΤB sync δηλαδη ρυθμισα τιs πεταλουδεs ( το εξαρτημα που ανοιγει και τιs δυο μαζι) επισηs αυτοσχεδια, φυσικα ομωs το ειδα απο το Αμερικανικο site. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Φανταζομαι οτι το θεμα εχει αναφερθει στο παρελθον. Καινουργιοs ειμαι....:smilea:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μα εκει με βρηκε ο div400 και με μαζεψεΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στο svportal μπαινεις μαζι με τον div400;![]()
Παντοs εχει κανενα δυο τρια πραγματα ενδιαφερον.
Να τσεκαρεις και το svrider μακραν το πιο ενημερωμενο φορουμ και απο τα καλυτερα παγκοσμιως σε επιπεδο ενημερωσης και οργανωσης για μοτοσυκλετες γενικοτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Μα εκει με βρηκε ο div400 και με μαζεψεΠαντοs εχει κανενα δυο τρια πραγματα ενδιαφερον.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΕυχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να τσεκαρεις και το svrider μακραν το πιο ενημερωμενο φορουμ και απο τα καλυτερα παγκοσμιως σε επιπεδο ενημερωσης και οργανωσης για μοτοσυκλετες γενικοτερα.Αλλα βαρεθηκα τα εγγλεζικα:hypnotize Καλα ειναι κ'δω. Τουλαχιστο μπορει και βρεθω και με κανενα ανθρωπο για καμια
![]()
σε ποιο site το βρηκες? στις Αγγλοι? ή στις Αμερικανοι?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Εγω παντοs το εκανα χειροποιητο και δουλευει μια χαρα. Επισηs εκανα και το ΤB sync δηλαδη ρυθμισα τιs πεταλουδεs ( το εξαρτημα που ανοιγει και τιs δυο μαζι) επισηs αυτοσχεδια, φυσικα ομωs το ειδα απο το Αμερικανικο site. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Φανταζομαι οτι το θεμα εχει αναφερθει στο παρελθον. Καινουργιοs ειμαι....:smilea:![]()
παντως τα "πειραγματα" που εχει φαει το SV ανα τον κοσμο δεν τα χουν φαει ουτε τα SAXORalla.....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Στιs Αμερικανοι! καλο site . Οσο για τα πειραγματα.... Δεν μπορειS να φανταστειs τι τα κανουν τα καημενα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
σε ποιο site το βρηκες? στις Αγγλοι? ή στις Αμερικανοι?![]()
παντως τα "πειραγματα" που εχει φαει το SV ανα τον κοσμο δεν τα χουν φαει ουτε τα SAXORalla.....![]()
Βρε καλώς τοοον..!
![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Καλωs σas ξανα βρηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Βρε καλώς τοοον..!
![]()
![]()
Εχω μια αποριαΓια sv, kai mono sv δεν ειναι εδω? Η μπορει να μπει οποιοs θελει, αρκει να εχει διαθεση η αs πουμε κανενα αλλο μεγαλο δικυλινδρο?????
οχι....ΜΟΝΟ SV (&TL)Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Καλωs σas ξανα βρηκα![]()
Εχω μια αποριαΓια sv, kai mono sv δεν ειναι εδω? Η μπορει να μπει οποιοs θελει, αρκει να εχει διαθεση η αs πουμε κανενα αλλο μεγαλο δικυλινδρο?????
ειμαστε μαλωμενοι με Harley.....Vmax...MotoGuzzi..Ducati.... και αλλα Βε τουίν![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ναι αλλα καποιοs εδω εχει ducati:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οχι....ΜΟΝΟ SV (&TL)
ειμαστε μαλωμενοι με Harley.....Vmax...MotoGuzzi..Ducati.... και αλλα Βε τουίν![]()
lew na to dokimasw......den pisteyw na ginei kamia zhmia me ton ECU kai na thn xalasoyme...akoma den thn phrame!!!!!!!!!!