Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: hornet vs fazer vs bandit

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    κοίτα είμαι στη δουλεία και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω
    ευτυχως που δεν γραφω τσαμπα τοση ωρα
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Το ολο θεμα ειναι ποιο δουλεμα κινητηρα σου αρεσει περισσοτερο V2 η Ι4

περα απο την οποια διαφορα σε στησιμο εχουν τα μηχανακια

εγω θα διαλεγα V2 αρκει να μην αυτοκαταστρεφοταν ευκολα

ρε συ και στο Hornet μπορώ να είμαι με την ίδια σχέση και στις 5000 και στις 10000 rpm

ακριβώς επειδη πήγα βόλτα με τον Tropea την περασμένη δευτέρα σου λέω κάποια πράγματα που είδα

δε μειώνω σε καμία περίπτωση το SV (μιας ούτε εγώ αλλά ούτε και συ έχουμε την εμπειρία για να είμαστε απόλυτοι)

για μένα το SV είναι μια χαρά μηχανή για κάποιον που θέλει ένα V κινητήρα - ένα μηχανάκι για να κινείται και εντός αλλά και εκτός πόλης

όσων αφορά την πίστα (τουλάχιστον αυτές που έχουμε στην Ελλάδα) δε νομίζω ότι εκεί θα μου χρησιμεύσουν οι 10.000-12.000 rpm

ποιο πολύ κολλάει το SV για τις πίστες αυτές

να σου πω την αλήθεια (τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ - που είναι και πολυπληθές) οι κάτοχοι των SV έχουν χαλάσει την εικόνα του (άθελά τους βέβαια) με τα διάφορα ατυχή γεγονότα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα

απλά εγώ προτιμώ ένα μηχανάκι που να μπορεί να κάνει ότι και το SV αλλά να μου δίνει επιπλέον και μεγαλύτερη τελική αλλά και και μεγαλύτερο "μπαμ" εκτός πόλης
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ευτυχως που δεν γραφω τσαμπα τοση ωρα
    δε γράφεις τσάμπα ρε

απλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω αγγλικά από τις εικόνες που έβαλες
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

ρε συ και στο Hornet μπορώ να είμαι με την ίδια σχέση και στις 5000 και στις 10000 rpm

ακριβώς επειδη πήγα βόλτα με τον Tropea την περασμένη δευτέρα σου λέω κάποια πράγματα που είδα

δε μειώνω σε καμία περίπτωση το SV (μιας ούτε εγώ αλλά ούτε και συ έχουμε την εμπειρία για να είμαστε απόλυτοι)

για μένα το SV είναι μια χαρά μηχανή για κάποιον που θέλει ένα V κινητήρα - ένα μηχανάκι για να κινείται και εντός αλλά και εκτός πόλης

όσων αφορά την πίστα (τουλάχιστον αυτές που έχουμε στην Ελλάδα) δε νομίζω ότι εκεί θα μου χρησιμεύσουν οι 10.000-12.000 rpm

ποιο πολύ κολλάει το SV για τις πίστες αυτές

να σου πω την αλήθεια (τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ - που είναι και πολυπληθές) οι κάτοχοι των SV έχουν χαλάσει την εικόνα του (άθελά τους βέβαια) με τα διάφορα ατυχή γεγονότα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα

απλά εγώ προτιμώ ένα μηχανάκι που να μπορεί να κάνει ότι και το SV αλλά να μου δίνει επιπλέον και μεγαλύτερη τελική αλλά και και μεγαλύτερο "μπαμ" εκτός πόλης

Ναι αλλα θα εχανες το δυνατο τραβηγμα σε χαμηλες και μεσαιες σαλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Ναι αλλα θα εχανες το δυνατο τραβηγμα σε χαμηλες και μεσαιες σαλ
    όντως

αλλά το Hornet του 06 που έχω είναι αρκετά γραμμικό χαμηλά και δε μου ακυρώνει τη δυνατότητα να κινηθώ γρήγορα άμα θέλω και μέσα στην πόλη
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Του Λαμπρου ηταν καθαρα απο αστοχια υλικου και εμενα απο πολυ εντονη και βιαιη χρηση, χωρις λαδια στα σωθικα του, και μαλιστα για μεγαλο χρονικο διαστημα.Και πολυ αντεξε Μπιλ σου λεω, γιατι αυτο το μηχανακι εχει περασει πολλα και δεν εχει κανει ουτε αρρυθμια,ουτε χρειαστηκε ποτε βαλβιδες ακομα και υστερα απο 70.000 χλμ. Οσο για το θεμα της αξιοπιστιας του συγκεκριμενου κινητηρα της Σουζουκι, ολος ο κοσμος που διαβαζει κατι παραπανω, ξερει οτι ειναι ο πιο δυνατος και πιο αξιοπιστος κινητηρας της κατηγοριας, και γι'αυτο δεν ειχα ποτε προβλημα να τα βγαλω ΟΛΑ φορα παρτιδα.Απλα σκυλιαζω οταν διαβαζω σε καθημερινη βαση αποφθεγματα ανθρωπων που απλα ανακυκλωνουν το κουτσομπολιο που εμεις, και πολλοι αλλοι κατοχοι "παρεξηγημενων μοντελων" (παντα στην Ελλαδα) ,τους εδωσαν

Τοτε εκανες πραγματικα καλη επιλογη.

-..Not Yet!

εγω θα διαλεγα V2 αρκει να μην αυτοκαταστρεφοταν ευκολα
    Να ενα πληρως εμπεριστατωμενο αποφθεγμα ενος ανθρωπου που αγορασε μηχανακι με γνωμονα την αξιοπιστια και την "ποιοτητα κυλισης"!!!!:rotflmao:
    -..Not Yet!

Να ενα πληρως εμπεριστατωμενο αποφθεγμα ενος ανθρωπου που αγορασε μηχανακι με γνωμονα την αξιοπιστια και την "ποιοτητα κυλισης"!!!!:rotflmao:

Ξερω οτι σε ποναει μωρουλι αλλα

V4 ροπη και δυναμη ΠΑΝΤΟΥ

αυτό σου λέω και εγώ ρε

ότι είναι παρεξηγημένο το μηχανάκι

και αν προσέξεις ποτέ δεν έχω γράψει ούτε στο ποστ που αναφέρεσαι του Tropea αλλά ούτε και σε δικά σου ποστ που έχουν να κάνουν με προβλήματα που σου εμφανίστηκαν

εγώ είμαι ικανοποιημένος από αυτό που πήρα και αυτό μετράει

αλλά όταν υπάρχει κάποιος που ρωτάει τι να πάρω ρε παιδιά (μην το πεις :rotflmao: ) κάτι πρέπει να πούμε μπας και βοηθήσουμε

ειλικρινά αν ήταν να πάρω κάτι άλλο από το Ηornet αυτό θα ήταν το er6n
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Ξερω οτι σε ποναει μωρουλι αλλα

V4 ροπη και δυναμη ΠΑΝΤΟΥ
    Εγω ξερω οτι τα πηγα καποτε μια ευθεια με τον Σταθη (που ειναι ο μισος απο μενα) και μεχρι να μου ριξει λιγο (που αργησε κιολας ) πηγαιναμε τα ιδια και ισως και να επιταχυνα στην αρχη.

Πολλα ισως μας κανουν ενα οχι θα πει τωρα καποιος και με το δικιο του.:rotflmao:
    Βεβαια το δικο σου που καθεσαι στο γκαραζ ειναι το γρηγορο φανταζομαι.
    -..Not Yet!

Εγω ξερω οτι τα πηγα καποτε μια ευθεια με τον Σταθη (που ειναι ο μισος απο μενα) και μεχρι να μου ριξει λιγο (που αργησε κιολας ) πηγαιναμε τα ιδια και ισως και να επιταχυνα στην αρχη.

Πολλα ισως μας κανουν ενα οχι θα πει τωρα καποιος και με το δικιο του.:rotflmao:
    Βεβαια το δικο σου που καθεσαι στο γκαραζ ειναι το γρηγορο φανταζομαι.
    Γιατι ομως δεν μας λες τι εγινε οταν το Sv σου αρχισε να ψοφαει

Γιατι ομως δεν μας λες τι εγινε οταν το Sv σου αρχισε να ψοφαει
    Δεν θυμαμαι γιατι ειχαμε διανυσει και μια αποσταση μεχρι να συμβει αυτο και μετα ειχε στροφες και καταλαβαινεις...

Ειναι μεχρι που θα ερθει ο ψευτης ο παππους και θα τα διαψευσει ολα ο κερατας.:rotflmao:
    -..Not Yet!

Ψηφίζω FAZER 600 και γυμνό που είναι πιό όμορφο αλλά με 4 εξατμίσεις lazer πίσω...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Ψηφίζω FAZER 600 και γυμνό που είναι πιό όμορφο αλλά με 4 εξατμίσεις lazer πίσω...
    Ρε συ Yamaha δεν ειναι αυτο?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη μηχανης Hornet vs Fz6 vs Bandit 650 vs Sv650
    από dimzan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 08:20
  2. sv650s vs fazer vs hornet
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 23:33
  3. hornet vs fazer
    από hmmm στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 00:44
  4. hornet VS fazer
    από hornetmania στο forum Αντιπαραθέσεις