Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Μου το φάγανε το παπί :-(((((

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση παιδιά!Αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα μέχρι στιγμής.... Τη Τρίτη κλείνει 2 εβδομάδες...αν το παρατούσαν κάπου μέσα στη πόλη δεν θα το είχαν βρει?Και σχεδόν κάθε γωνία του πανεπιστημίου ψάξαμε με το moto ενός φίλου τη περασμένη βδομάδα αλλά τζίφος....
    Ήδη ψάχνω δειλά δειλά για κάτι καινούριο.....γιατί μόλις αρχίσει η νέα ακαδημαϊκή χρονιά και μαζί κ τα αγγλικά μου(που με λεωφορείο πάω δύσκολα....) θα μου είναι απαραίτητο

Πολύ κρίμα για την απώλεια σου φίλε μου. Έχω χάσει με περίπου τον ίδιο κουλό τρόπο αυτοκίνητο και καταλαβαίνω τι νιώθεις...

Πρίν βιαστείς, θα σου έλεγα να κάνεις καμιά βόλτα σε αστυνομικά τμήματα, μήπως και το πάρει το μάτι σου. ΠΟΤΕ δεν ξέρεις...Γιατί μπορεί να έχει βρεθεί και να έχει περάσει στα αζήτητα. Ελληνικό δημόσιο είναι αυτό...
    vrooommmmm!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σε τέτοια post δε χωράνε αστεία αλλά λέω να πω ένα να ελαφρύνω λίγο την καρδια του κοπελιού που του φάγανε το Innova.
    O θείος μου ο Γιάννης είχε κάποτε ένα Ζάσταβα. Το πάρκαρε κάτω από την πολυκατοικία του και πήγαινε για ύπνο. Ένα πρωί το βρήκε αλλού στη γειτονιά παρκαρισμένο (λίγο πιο κάτω στο δρόμο) και χωρίς βενζίνη. Σκέφτηκε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία αλλά αφού το βρήκε είπε "δε βαριέσαι". Το επόμενο πρωί τα ίδια, το Ζάσταβα παρκαρισμένο 150 μέτρα παρακάτω. Η ιστορία αυτή γινότανε επί 5+ χρόνια! Κάποτε βαρέθηκε, παραφύλαξε ένα βράδυ, έπιασε τον πιτσιρικά τη στιγμή που το βούταγε (πάντα άνοιγε με κάποιο περιέργο τρόπο την πόρτα και το έβαζε μπρός χωρίς κλειδί!) και ήρεμα και απλά του είπε " Παιδί μου να προσέχεις το βράδυ στο δρόμο και αν έχεις την καλοσύνη βάζε μου βενζίνη όταν το γυρίζεις το πρωί".
    Το κοπέλι πράγματι άρχισε να του βάζει και βενζίνη. Μερικά χρόνια μετά ο θείος μου του το χάρισε. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι, κλέφτες και κλέφτες (υποθέτω...)

εγω θα τον ειχα σπασει στο ξυλο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Πολύ κρίμα για την απώλεια σου φίλε μου. Έχω χάσει με περίπου τον ίδιο κουλό τρόπο αυτοκίνητο και καταλαβαίνω τι νιώθεις...

Πρίν βιαστείς, θα σου έλεγα να κάνεις καμιά βόλτα σε αστυνομικά τμήματα, μήπως και το πάρει το μάτι σου. ΠΟΤΕ δεν ξέρεις...Γιατί μπορεί να έχει βρεθεί και να έχει περάσει στα αζήτητα. Ελληνικό δημόσιο είναι αυτό...

+10 και απο εμένα!

έχω ξυπνήσει μούσκεμα επειδή έβλεπα ότι μου είχαν κλέψει την μηχανη και ετρεχα στους δρομους να την βρω!τρελος εφιάλτης ειδικά όταν το ζεις ξύπνιος!

κρίμα!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σε τέτοια post δε χωράνε αστεία αλλά λέω να πω ένα να ελαφρύνω λίγο την καρδια του κοπελιού που του φάγανε το Innova.
    O θείος μου ο Γιάννης είχε κάποτε ένα Ζάσταβα. Το πάρκαρε κάτω από την πολυκατοικία του και πήγαινε για ύπνο. Ένα πρωί το βρήκε αλλού στη γειτονιά παρκαρισμένο (λίγο πιο κάτω στο δρόμο) και χωρίς βενζίνη. Σκέφτηκε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία αλλά αφού το βρήκε είπε "δε βαριέσαι". Το επόμενο πρωί τα ίδια, το Ζάσταβα παρκαρισμένο 150 μέτρα παρακάτω. Η ιστορία αυτή γινότανε επί 5+ χρόνια! Κάποτε βαρέθηκε, παραφύλαξε ένα βράδυ, έπιασε τον πιτσιρικά τη στιγμή που το βούταγε (πάντα άνοιγε με κάποιο περιέργο τρόπο την πόρτα και το έβαζε μπρός χωρίς κλειδί!) και ήρεμα και απλά του είπε " Παιδί μου να προσέχεις το βράδυ στο δρόμο και αν έχεις την καλοσύνη βάζε μου βενζίνη όταν το γυρίζεις το πρωί".
    Το κοπέλι πράγματι άρχισε να του βάζει και βενζίνη. Μερικά χρόνια μετά ο θείος μου του το χάρισε. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι, κλέφτες και κλέφτες (υποθέτω...)

ουαο!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  2. Μου βγάζει αυτό το error
    από H.A.Balafoutre στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 11:19