Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Μου το φάγανε το παπί :-(((((

Παλαιό μέλος

Angry Μου το φάγανε το παπί :-(((((

Προχθές μετά από 2 χρόνια μου κλέψανε το innova μου...στο πανεπιστήμιο μακεδόνιας στην πίσω είσοδο(λαμπράκη αν δν κάνω λάθος) δίπλα στην πύλη του στρατοπέδου που έχει εκεί...το άφησα 2 ώρες απο 4.15 μέχρι 6.15 το απόγευμα για να πάω να δόσω μάθημα κ όταν βγήκα άφαντο Και εγώ ο βλάκας ούτε λουκέτο ούτε συμαγερμό είχα ενεργοποιήσει...μόνο το τιμόνι κλείδωσα...αλλά που να φανταστώ 2 χρόνια έκει το έβαζα.. κ έχει αρκετά μηχανάκια κ μηχανές εκεί γύρω.... Η λαλακία είναι ότι εκτός του ότι αν κ παπί γούσταρα να το οδηγάω,(το πρώτο μου ήταν) με βόλευε απίστευτα χειμώνα καλοκαίρι ειδικά καθημερινά στη σχολή...το μηχανάκι είναι honda innova μαύρου χρώματος μοντέλο 2005(που έχει κ ασημί)έκανα τα τυπικά στην αστυνομία κ περιμένω.......ότι δίκυκλο κ να έχετε κλειδαμπαρώνετέ το κλέβουν τα πάντα...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: Μου το φάγανε το παπί :-(((((

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Προχθές μετά από 2 χρόνια μου κλέψανε το innova μου...στο πανεπιστήμιο μακεδόνιας στην πίσω είσοδο(λαμπράκη αν δν κάνω λάθος) δίπλα στην πύλη του στρατοπέδου που έχει εκεί...το άφησα 2 ώρες απο 4.15 μέχρι 6.15 το απόγευμα για να πάω να δόσω μάθημα κ όταν βγήκα άφαντο Και εγώ ο βλάκας ούτε λουκέτο ούτε συμαγερμό είχα ενεργοποιήσει...μόνο το τιμόνι κλείδωσα...αλλά που να φανταστώ 2 χρόνια έκει το έβαζα.. κ έχει αρκετά μηχανάκια κ μηχανές εκεί γύρω.... Η λαλακία είναι ότι εκτός του ότι αν κ παπί γούσταρα να το οδηγάω,(το πρώτο μου ήταν) με βόλευε απίστευτα χειμώνα καλοκαίρι ειδικά καθημερινά στη σχολή...το μηχανάκι είναι honda innova μαύρου χρώματος μοντέλο 2005(που έχει κ ασημί)έκανα τα τυπικά στην αστυνομία κ περιμένω.......ότι δίκυκλο κ να έχετε κλειδαμπαρώνετέ το κλέβουν τα πάντα...
    καλη δυναμη φιλαρακι...

σου μιλαει παθων...αλλα ευτυχως το βρηκα πιο κατω παρατημενο....

ελπιζω να γινει κατι τετοιο και σε σενα....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλή δύναμη φίλε μου. Σου εύχομαι να το βρεις όσο πιο σύντομα γίνεται. Καταλαβαίνω πόσο χρήσιμο εργαλείο σου ήταν..Θέλουν κρέμασμα τα καθίκια που τα κάνουν αυτά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Καλή δύναμη φίλε μου. Σου εύχομαι να το βρεις όσο πιο σύντομα γίνεται. Καταλαβαίνω πόσο χρήσιμο εργαλείο σου ήταν..Θέλουν κρέμασμα τα καθίκια που τα κάνουν αυτά!
    φιλε μου περαστικα και μην το αφηνεις εκει γιατι εχω ακουσει για πολλες κλοπες ειδικα ηχοσυστηματα απο αμαξια
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Παλαιό μέλος
    Να 'στε καλά παιδιά ευχαριστώ!Το ήλπιζα κ εγώ ότι ίσως το παράτησαν παρακάτω ή ίσως το μετακίνησαν αλλά έψαξα όλο το δρόμο κ μέχρι και το παλέ ντε σπορ αλλά τίποτα Έκανα και κάτι γύρες εκεί με τον πατέρα μου με το αμάξι αλλά τίποτα...ελπίζω να βρει η αστυνομία τπτ αν κ σπάνια γίνεται αυτό...
    φιλε μου περαστικα και μην το αφηνεις εκει γιατι εχω ακουσει για πολλες κλοπες ειδικα ηχοσυστηματα απο αμαξια
    Όντως κλέβουν εκεί γύρω κ έχουν κλέψει το ηχοσύστημα φίλου μέρα μεσημέρι....τι να πω...

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Καλή δύναμη φίλε μου!!

Μέρα μεσημέρι και στο φάγανε ρε τα καθίκια ε?
    Μέσα στα πανέπιστήμια γενικώς τα πράγματα είναι επικίνδυνα αλλά εγώ νόμιζα κυρίως το βράδυ!!
    Εγώ το αφήνω πολύ συχνά στο πολυτεχνείο...
    Δυστυχώς δεν είναι έτσι!!

Σου εύχομαι να το βρείς γρήγορα!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Ρίξε και μια ματιά μέσα στο πανεπιστήμιο..
    Σε ένα φιλαράκι, του κλέψανε μια Shadow, ευτυχώς την βρήκαμε το ίδιο βράδυ μέσα.
    Βέβαια αυτό είναι custom και το πήραν για βόλτα..

Σου εύχομαι να το βρείς το συντομότερο.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Πολύ άσχημο αυτό το συναίσθημα τού να μη βρίσκεις το μηχανάκι εκεί που το άφησες.Τό'χω ζήσει και σε καταλαβαίνω.

Αλλά ρε παιδάκι μου,έχεις λουκέτο και συναγερμό και δεν τα χρησιμοποιείς; Είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου ρε γαμώτο....και να πείς ότι ήταν κανα σαράβαλο ,κανα μοντέλο που δεν τραβάει τούς κλέφτες,πάει στο διάολο.

Τέλος πάντων,καλή τύχη σού εύχομαι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Άσχημη κατάσταση, ειδικά τα Honda είναι... δημοφιλή στους κλέφτες γιατί είναι εύκολο να τα διοχετεύσουν στην αγορά, είτε ολόκληρα είτε ως ανταλλακτικά. Επίσης μην κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι αν αφήσεις το παπί σου δίπλα σε μεγάλες και ακριβές μηχανές είναι πιο ασφαλές γιατί ο κλέφτης μπορεί να δελεαστεί από τις... γειτόνισσες. Είναι πολύ πιο εύκολο να ξεφορτωθεί ένα γιαπωνέζικο μηχανάκι παρά ένα ακριβό Ducati/BMW/Triumph που μπορεί να κυκλοφορεί σε άλλα 50 κομμάτια μόνο στην Ελλάδα -----> είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπιστεί. Καλά έκανες που ειδοποίησες άμεσα την αστυνομία, να είσαι και καλυμένος σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το μηχανάκι σε εγκληματική ενέργεια ή εμπλακεί σε ατύχημα. Μακάρι να βρεθεί. Και πλέον μην αμελείς να χρησιμοποιείς κλειδαριές, λουκέτα κλπ

Παλαιό μέλος
    Ρίξε και μια ματιά μέσα στο πανεπιστήμιο..
    Φίλε έξω απ'το μακεδονίας μου το πήρανε από τη πίσω μεριά...όχι από εγνατία, αλλά κ εκεί αφήνουν αρκετά μηχανάκια αλλά τώρα που το λες 8α ρίξω μια ματιά μέσα στο Αριστοτέλειο δν ξέρεις ποτέ..
    Αλλά ρε παιδάκι μου,έχεις λουκέτο και συναγερμό και δεν τα χρησιμοποιείς;
    Άσε μεγάλη μ@λακι@ τώρα νιώθω τελείως βλάκας που δν πατούσα απλά ένα κουμπί.....anyway δν την ξαναπατάω έτσι...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    το ξερω, ειναι ασχημο

ακομα λησμονω το 550 του αδελφου μου και ας πηγαινουν 13 χρονια

αλλα καλα να εισαι και θα παρεις κατι καλυτερο
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Η απώλεια είναι πάντα ένα γεγονός που σπάει τα νεύρα του θύματος ..

Από την άλλη μιας και αναφέρθηκε η έκφραση .... ένα κουμπάκι ήταν .. δεν το πάταγα !!

Για τους ξεχασιάρηδες , ο Scorpio 500i , είναι προγραμματιζόμενος ώστε να ενεργοποιείτε αυτόματα , σε επιλεγόμενες ώρες .

Τα μηχανάκια , πάντα θα κλέβονται .... τουλάχιστον ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την προστασία τους , είτε ενσυνείδητα είτε με αυτοματισμούς .

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Κάτι τέτοια, ασε δεν ξέρω τι να πω...

Μ' αυτά που διαβάζω δεν θέλω να το αφήνω κάπου και να μην εχω οπτική επαφή μαζί του, μ' έχει πάρει ο φόβος.

Ελπίζω να το βρείς απείραχτο παραιτημένο πουθενά.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σε τέτοια post δε χωράνε αστεία αλλά λέω να πω ένα να ελαφρύνω λίγο την καρδια του κοπελιού που του φάγανε το Innova.
    O θείος μου ο Γιάννης είχε κάποτε ένα Ζάσταβα. Το πάρκαρε κάτω από την πολυκατοικία του και πήγαινε για ύπνο. Ένα πρωί το βρήκε αλλού στη γειτονιά παρκαρισμένο (λίγο πιο κάτω στο δρόμο) και χωρίς βενζίνη. Σκέφτηκε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία αλλά αφού το βρήκε είπε "δε βαριέσαι". Το επόμενο πρωί τα ίδια, το Ζάσταβα παρκαρισμένο 150 μέτρα παρακάτω. Η ιστορία αυτή γινότανε επί 5+ χρόνια! Κάποτε βαρέθηκε, παραφύλαξε ένα βράδυ, έπιασε τον πιτσιρικά τη στιγμή που το βούταγε (πάντα άνοιγε με κάποιο περιέργο τρόπο την πόρτα και το έβαζε μπρός χωρίς κλειδί!) και ήρεμα και απλά του είπε " Παιδί μου να προσέχεις το βράδυ στο δρόμο και αν έχεις την καλοσύνη βάζε μου βενζίνη όταν το γυρίζεις το πρωί".
    Το κοπέλι πράγματι άρχισε να του βάζει και βενζίνη. Μερικά χρόνια μετά ο θείος μου του το χάρισε. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι, κλέφτες και κλέφτες (υποθέτω...)

Παλλικάρι ο θείος Γιάννης. Μπράβο του.
    Run, rabbit run

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  2. Μου βγάζει αυτό το error
    από H.A.Balafoutre στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 11:19
  3. Idi ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ!!
    από Conos στο forum Off topic