Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Πιτσιρίκια

Τι να πεις. Και γω από τα Χανιά είμαι και έχω απηυδύσει με τις μαμακίες που βλέπω στον δρόμο. Χτες το βράδυ ήμουν μάρτυρας ενός τροχαίου στην οδό Κισάμου. Ήταν 2 το πρωί. Μπροστά μου μία πιτσιρίκα πάνω σε παπάκι με το κράνος στον αγκώνα. Εγώ πίσω της, περίπου στα 100 μέτρα. Πήγαινα σταθερά και είχα σκοπό στο επόμενο φανάρι να της πω με όσο πιο ωραίο τρόπο μπορούσα να φορέσει το κράνος...Αμ δεν πρόλαβα. Στα 10 δευτερόλεπτα από την σκέψη μου ένας ΜΑΛΑΚΑΣ (συγνώμη για την έκφραση αλλά δεν αντέχω) αποφάσισε να κάνει επιτόπια πάνω στην τεράστια ευθεία της Κισάμου μπροστά από το παπάκι. Η σύγκρουση ήταν απίστευτη. Το παπάκι σε ένα δευτερόλεπτο είχε εξαφανιστεί. Αυτή έπεσε με την μούρη πάνω στην πόρτα του οδηγού και έπεσε σαν σακί άμμος στην άσφαλτο. Αυτός έβαλε όπισθεν και πήγε πίσω. Κατέβηκα από την μηχανή και είδα την κοπέλα γεμάτη αίματα και το πρόσωπο της κομμένο σε αρκετά σημεία. Αμέσως μαζεύτηκε κόσμος και προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε. Της είπα να ηρεμήσει και ότι δεν έχει τίποτα, να μην ανησυχεί. Δεν είχε σπάσει κόκκαλα απ' ότι φαινόταν. δεν διέτρεχε άμεσο κίνδυνο αλλά το πρόσωπο της είχε σχεδόν παραμορφωθεί. Από τα πρώτα που είδα ήταν αίμα από στόμα, μύτη και μεγάλο κοψίματα σε όλο το πρόσωπο. Μιλούσε, είχε τις αισθήσεις της και δεν φαινόταν να έχει κτυπήσει στον αυχένα. Ήρθε αστυνομία, ασθενοφόρο και...τα φιλαράκια της από την περιοχή του Πασακακίου. Όσοι είναι από Χανιά γνωρίζουν. Το τι τους έσουρα δεν λέγεται και εξηγώ: "Γιατί ρε οδηγάτε χωρίς κράνος; Αν φορούσε κράνος δεν θα είχε πάθει τίποτα ενώ τώρα θα τρέχει για χρόνια σε πλαστικές και χειρούργους. Δεν το καταλαβαίνετε ότι το κράνος το έχουμε για το κεφάλι και όχι για τον αγκώνα;" Αυτό που βρήκαν να μου απαντήσουν ήταν: "Έλα ρε φίλε το κράνος φταίει ή ο μαλάκς που έκανε επιτόπια;"...

Το πως κατάφερα να γυρίσω σπίτι μου δεν ξέρω. Είχα την εικόνα της σύγκρουσης συνέχεια στο μυαλό μου αλλά και τις παράξενες εκείνες σκέψεις του τί θα γινόταν αν είχα φύγει από το μπαράκι 10 δευτερόλεπτα νωρίτερα...

Οι γονείς έχουν πάντα το φταίξιμο. Οι νόμοι δεν είναι αρκετοί για να καλύψουν το κενό. Χρειάζεται μια αναπροσαρμογή και κοινωνική πολιτική ευρωπαϊκών δεδομένων όσον αφορά το κράνος. Τα μεγάλα πρόστιμα δεν είναι η λύση. Το πρόβλημα ξεκινά από την έλλειψη παιδείας (και σε γονείς και σε παιδιά). Τα παιδιά δεν είναι άμοιρα βέβαια ευθυνών. Οφείλουν κι αυτά να φοράνε το κράνος. Δικαιολογίες όπως μου χαλάει το μαλί, δεν βλέπω καλά, δεν ακούω καλά κ.τ.λ. είναι αδιανόητες.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    :hypnotize

Ή κάποιος υπερβάλει...
    ή ανταλασω το σβου με ενα απο αυτα τα παπια ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣ
    Μην μου συγχυζεσαι...
    Θα σου δεσουμε 2 τσιμεντολιθους στην πλατη να δεις πως θα σηκωνεται και το Εσβι με τραβηγμα των κλιπον....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
    ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παντου τα ίδια γίνονται!!!!

Κι εδώ κινδυνεύουμε από το κακγκουρποπαπιά με 15χρονα πάνω!!!! Μια καλή είχα δει στους Ολυμπιακούς που πρέπει να είχαν μαζεύψει με τη μία καμιά δεκαριά από δαύτους!!!!

Και συμφωνώ ότι φταίνε οι γονείς!!!! Αλλά πλέον τα πράγματα εχουν ξεφύγει!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Βασικα οι χανιωτες προσεχετε λιγο με τους σβουρους γιατι αρχιζω και παρατηρω ενα καινουριο φαινομενο...

Πανε τα μ@λ@κιστηρια και βγαζουν οτι φωτα εχει το παπι,δεν ξερω για ποιο λογο...

Προσεχετε ειδικα οταν εισαστε με αυτοκινητο το βραδυ γιατι πεταγοντε απο το πουθενα....και αντε να εξηγησεις μετα στον μ@λ@κ@ τον πατερα του,που το αφηνει να κυκλοφορει ετσι, γιατι το
    μισερωσες...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Τι να πεις. Και γω από τα Χανιά είμαι και έχω απηυδύσει με τις μαμακίες που βλέπω στον δρόμο. Χτες το βράδυ ήμουν μάρτυρας ενός τροχαίου στην οδό Κισάμου. Ήταν 2 το πρωί. Μπροστά μου μία πιτσιρίκα πάνω σε παπάκι με το κράνος στον αγκώνα. Εγώ πίσω της, περίπου στα 100 μέτρα. Πήγαινα σταθερά και είχα σκοπό στο επόμενο φανάρι να της πω με όσο πιο ωραίο τρόπο μπορούσα να φορέσει το κράνος...Αμ δεν πρόλαβα. Στα 10 δευτερόλεπτα από την σκέψη μου ένας ΜΑΛΑΚΑΣ (συγνώμη για την έκφραση αλλά δεν αντέχω) αποφάσισε να κάνει επιτόπια πάνω στην τεράστια ευθεία της Κισάμου μπροστά από το παπάκι. Η σύγκρουση ήταν απίστευτη. Το παπάκι σε ένα δευτερόλεπτο είχε εξαφανιστεί. Αυτή έπεσε με την μούρη πάνω στην πόρτα του οδηγού και έπεσε σαν σακί άμμος στην άσφαλτο. Αυτός έβαλε όπισθεν και πήγε πίσω. Κατέβηκα από την μηχανή και είδα την κοπέλα γεμάτη αίματα και το πρόσωπο της κομμένο σε αρκετά σημεία. Αμέσως μαζεύτηκε κόσμος και προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε. Της είπα να ηρεμήσει και ότι δεν έχει τίποτα, να μην ανησυχεί. Δεν είχε σπάσει κόκκαλα απ' ότι φαινόταν. δεν διέτρεχε άμεσο κίνδυνο αλλά το πρόσωπο της είχε σχεδόν παραμορφωθεί. Από τα πρώτα που είδα ήταν αίμα από στόμα, μύτη και μεγάλο κοψίματα σε όλο το πρόσωπο. Μιλούσε, είχε τις αισθήσεις της και δεν φαινόταν να έχει κτυπήσει στον αυχένα. Ήρθε αστυνομία, ασθενοφόρο και...τα φιλαράκια της από την περιοχή του Πασακακίου. Όσοι είναι από Χανιά γνωρίζουν. Το τι τους έσουρα δεν λέγεται και εξηγώ: "Γιατί ρε οδηγάτε χωρίς κράνος; Αν φορούσε κράνος δεν θα είχε πάθει τίποτα ενώ τώρα θα τρέχει για χρόνια σε πλαστικές και χειρούργους. Δεν το καταλαβαίνετε ότι το κράνος το έχουμε για το κεφάλι και όχι για τον αγκώνα;" Αυτό που βρήκαν να μου απαντήσουν ήταν: "Έλα ρε φίλε το κράνος φταίει ή ο μαλάκς που έκανε επιτόπια;"...

Το πως κατάφερα να γυρίσω σπίτι μου δεν ξέρω. Είχα την εικόνα της σύγκρουσης συνέχεια στο μυαλό μου αλλά και τις παράξενες εκείνες σκέψεις του τί θα γινόταν αν είχα φύγει από το μπαράκι 10 δευτερόλεπτα νωρίτερα...

Οι γονείς έχουν πάντα το φταίξιμο. Οι νόμοι δεν είναι αρκετοί για να καλύψουν το κενό. Χρειάζεται μια αναπροσαρμογή και κοινωνική πολιτική ευρωπαϊκών δεδομένων όσον αφορά το κράνος. Τα μεγάλα πρόστιμα δεν είναι η λύση. Το πρόβλημα ξεκινά από την έλλειψη παιδείας (και σε γονείς και σε παιδιά). Τα παιδιά δεν είναι άμοιρα βέβαια ευθυνών. Οφείλουν κι αυτά να φοράνε το κράνος. Δικαιολογίες όπως μου χαλάει το μαλί, δεν βλέπω καλά, δεν ακούω καλά κ.τ.λ. είναι αδιανόητες.
    Μου τα 'λεγε ο πατέρας μου την επόμενη. Τι να πεις... Εγω δε νοιάζομαι πια. Αμα είμαι ντυμένος σχεδόν full χειμώνα-καλοκαίρι και αυτά φορώντας την trendy βερμούδα τους και το γυαλί γελάνε οταν με βλέπουν..."ρε δε γαμιούνται" λέω.

Δε λυπάμαι κανένα τους.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αυτό που βρήκαν να μου απαντήσουν ήταν: "Έλα ρε φίλε το κράνος φταίει ή ο μαλάκς που έκανε επιτόπια;"...
    Γμτ! Δεν ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ αλλο αυτο το πραμα λεμε!!! ΕΛΕΟΣΣ!!!!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γμτ! Δεν ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ αλλο αυτο το πραμα λεμε!!! ΕΛΕΟΣΣ!!!!
    Νίκο εμείς οι μοτοσυκλετιστές στην Ελλάδα είμαστε παιδιά ενος κατώτερου Θεού στα μάτια των αλλων (κουτάκηδες, πεζοί, άσχετοι με το χώρο γενικότερα).

Τι περίμενες να πούνε; Εμένα ο "πεθερός" μου οταν πρωτοείδε τα μάγουλα μου που κοντεύαν να φτάσουν τα μάτια μου απο το στένος του ολοκαίνουργιου κράνους μου είπε "οφου μωρε Νικολάκη, βγάλε το αυτό το πράμα παιδί μου να μη σκάσεις!"

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    ας ελπισουμε πως αργοτερα θα σοβαρευτουν λιγο περισσοτερο, αν κ δε το νομιζω καθολου..

δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    +1

Την επόμενη φορά πάρε πινακίδες και δώστους στην αστυνομία! Τα παιδάκια τπτ δεν θα πάθουν, οι γονείς τους θα τραβιούντε και καλά να πάθουν αμα δεν έχουν την στοιχειώδη λογική να μην αφήνουν τα παιδιά τους να οδηγούν από τα 14!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πινακίδα ??? Τι είναι αυτό??? Τα μισά οχήματα ειδικά στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ δεν έχουν κανενός είδους πινακίδα (ένα κυτίο HONDA S200 έχει πινακίδα-διαφήμηση του εμπόρου "πολυτελών" κυτίων που αγοράζουν οι ιθαγενείς των υψιπέδων του Μυλοποτάμου όπου φύεται το γνωστό φυτό.Το κυτίο αυτό παρκάρει στο κεντρικώτερο δρόμο του Ηρακλείου.)
    Ο διοικήτης της ΕΛ.ΑΣ εδώ πρέπει να είναι και Γ.τ.π. Διάλυσε την ομάδα ΖΗΤΑ, 'ολοι κυκλοφορούν ξεκράνωτοι, παρκάρουν όπου και ότι θέλουν!!!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    ειναι οπωσ τα λεει ο nikoskazer2000..αν δεν προσεχεισ εσυ τον ευατο σου πρωτος,καλα να πα8εις..ελεος δλδ,βλεπω κα8ε μερα ποσους και ποσους που πανε χωρισ κρανοσ με σβηστα τα φωτα..προσφατα μαλιστα ημουν με το αμαξι,του κανω σημα(ειχε ενα παπι)πωσ δεν εχει φωτα,στα@@ του συνεχιζει και παει,του ξανακανω σημα ,κορναρω,παω διπλα του,ανοιγω το παρα8υρο και γυρναει και μ φωναζει"το ξερω,νταξει μωρε!!"..ε να πας να πε8ανεις,στα@@ μου και μενα..

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Φιλε δε συμφωνω μαζι σου.Και μενα μου πηρανε μηχανη οι γονεις μου οχι στα 14 αλλα στα 5.Καθοτι ομως συνηδητοποιημενοι μοτοσυκλετιστες και οι δυο με βαζανε παντα στο σωστο δρομο.Πανω απο ολα φταιει η παιδεια!
    Φίλε αν ο δρόμος που λές ήταν δημόσιος, τότε δεν ήταν σωστοί...

Chris

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Στην Κρήτη η κατάσταση είναι απάλευτη. Μόλις σταθεί στα πόδια του το πιτσιρίκι του δίνουν να πιάσει κουμπούρι και τιμόνι. Και τα δύο εξίσου θανατηφόρα. Το νεκροταφείο του χωριού μου είναι γεμάτο πιτσιρίκια που χάθηκαν στην άσφαλτο με κύριους υπεύθυνους τους γονείς τους, που τώρα περιφέρονται σαν φαντάσματα στους τάφους των παιδιών τους.
    Triple 1050

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    περιφέρονται σαν φαντάσματα στους τάφους των παιδιών τους.
    - Omnia mea mecum porto -

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

Δεν έχεις δει γονείς να θρηνούν τα παιδιά τους επι σειρά ετών σε τοπικά νεκροταφεία;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα απο το να θάβει ο γονιός το σπλάχνο του. Είναι πολύ άσχημο το θέαμα, το λέω γιατί ξέρω ανθρώπους σ' αυτή την κατάσταση.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαβαστε το πιτσιρικια...
    από menelaos46 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας