Τεφλόν παιδιά! Οτιδήποτε γυαλιστικό το περιέχει μέσα του κάνει εξαιρετική δουλειά.![]()
Τεφλόν παιδιά! Οτιδήποτε γυαλιστικό το περιέχει μέσα του κάνει εξαιρετική δουλειά.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Αλλο βαμμενα πλαστικα και αλλο αβαφα οπως του xt.Αν περασεις κερι σε αβαφα θαμπωνουν.Αυτο ισχυει και για την 3M.Ειπαμε η overlay η ενα γιαλυστικο της armor all για βινυλια.
Nai dokimasa to gyalistiko ths ArmorAll gia plastika kai vinilia kai mamaei ,alla prosoxi mhn sas paei sta grip![]()
kai thn vgazei kai se kati mantylaki pou einai poly praktika!!
Ένας συνεργειάς είχε κάνει δώρο του πατέρα μου και τα μαντιλάκια που λες και το σπράυ-γαλάκτωμα της Armor-All.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Nai dokimasa to gyalistiko ths ArmorAll gia plastika kai vinilia kai mamaei ,alla prosoxi mhn sas paei sta grip![]()
kai thn vgazei kai se kati mantylaki pou einai poly praktika!!
Τα δοκίμασα και τα δυο και το αποτέλεσμα ηταν απογοητευτικό...
Παντού μια γλοιώδης θολούρα.
Έτσι απλά καθάριζα τις ζάντες μου μ' αυτά.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
exei polla mantilakia gia diaforetiki xrhsh,dokimasa kai afta pou leei gia glass diladi kristala kai itan mia malakia kai misi,oso afora ta alla gia to vinilio itan mia xara,isos na pezei kai rolo to xroma ths moto,emena sto movistar mia xara edeixne!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ένας συνεργειάς είχε κάνει δώρο του πατέρα μου και τα μαντιλάκια που λες και το σπράυ-γαλάκτωμα της Armor-All.
Τα δοκίμασα και τα δυο και το αποτέλεσμα ηταν απογοητευτικό...
Παντού μια γλοιώδης θολούρα.
Έτσι απλά καθάριζα τις ζάντες μου μ' αυτά.
Κοίτα και 'μενα έγραφε για vinyl surfaces and dashboards αλλα στα μαύρα γυαλιστερά μου πλαστικά δεν έκανε αυτό που περίμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
exei polla mantilakia gia diaforetiki xrhsh,dokimasa kai afta pou leei gia glass diladi kristala kai itan mia malakia kai misi,oso afora ta alla gia to vinilio itan mia xara,isos na pezei kai rolo to xroma ths moto,emena sto movistar mia xara edeixne!
Τώρα αν σε 'σενα ηταν ok...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
koita,se mavro den to dokimasa,alla sto mple itan ok,genika ti vazeis?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Κοίτα και 'μενα έγραφε για vinyl surfaces and dashboards αλλα στα μαύρα γυαλιστερά μου πλαστικά δεν έκανε αυτό που περίμενα.
Τώρα αν σε 'σενα ηταν ok...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kai kathe pote thn gyalizeis?
Εδω και αρκετά χρόνια το πλένω μόνο με νεράκι του Θεού. Ούτε απορρυπαντικά, ούτε τίποτα χημικό. Μόνο στις ζάντες βάζω απορρυπαντικό πιάτων και μετά που θα στεγνώσουν τις τρίβω σκληρά με μωρομάντιλα (δε φαντάζεσαι τι σκατά βγάζουν πέρα απο τον κώλο ενος μωρού)![]()
Παλιά έβαζα ενα γυαλιστικό της Valma αλλα γέρασα και βαρέθηκα το wax on/wax off.
Δες τα παραπάνω μου post να μην τα ξαναγράφω.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
δεν ξερω ρε παιδια αλλα στο στρατο τα οχηματα τα γρασαραμε και γινοντουσαν καινουργια:rotflmao::rotflmao:
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Ρε παιδιά....το XT που δεν είναι λερωμένο ...αυτό...... XT δεν είναι.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Ρε παιδιά....το XT που δεν είναι λερωμένο ...αυτό...... XT δεν είναι.....![]()
![]()
![]()
οταν βρεξει και η βρωμια φανει πολυ αντε με κανα μωρομαντιλο στα χοντρα.
ετσι και αλλιως με τοσα χλμ σε 2 μερες παλι σκ@τ@ ειναι..
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com