Ηαποδειξη του κρανους, αν δεν υπαρχει (και γιατι να την εχεις, μετα απο τοσο καιρο?), παιρνεις απο ενα καταστημα προσφορα (αν εχεις καποιο φιλο ακομα καλυτερα), ωστε να αποδειξεις την τιμη του. Αυτο αν σου ζητηθει, γιατι κανονικα σε αποζημιωνουν για το κοστος του κρανους που θα αγορασεις. Ζητα ομως και την συμβουλη του ασφαλιστη σου, αν τον εμπιστευεσαι. Δεν ειναι μονο για να παιρνει λεφτα απο τα ασφαλιστρα σου, πρεπει και να σε συμβουλευει. Αυτα που αναφερονται πιο πανω για βουτηρα δεν τα σχολιαζω, μενω ακομα με την απορια, ΡΟΛΑΡΩΝΤΑΣ? Στους ιδιους δρομους οδηγαμε , νομιζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Η απόδειξη της αγοράς του παλαιού κράνους που υπέστει τη ζημιά που χρειάζεται; Θα την δώσω στον ασφαλιστή μου μαζί με την απόδειξη αγοράς καινούργιου ίσης αξίας; Στην παλιά απόδειξη θα πρέπει να φένεται το όνομα μου;
Βασικά θα πρέπει να την βρώ γιατί το κράνος την έχει την πενταετία του στάνταρ...
Ευχαριστώ πολύ για όλα τα Tip... αν δεν υπήρχε και το forum να με οργανώσει σε όλα αυτά για τα οποία θα πρέπει να είμαι έτοιμος τι θα έκανα...