Υπάρχει πάντα ένα touch ξεχωρηστό για την μηχανή μας και αυτό δεν είναι φυσικά άλλο απο το πρώτο μας.
Έχοντας κλείσει 28 μήνες μαζί της, είχα το πρώτο χθές όταν πηγαίνοντας κάπου με συνεπιβάτη ένα φίλο μου ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ & ρολαριστά στη δεξιά λωρίδα, με έκλεισε ένας τύπος που ξεπάρκαρε απο αριστερά.
Τα φρένα τώρα που προσπαθώ να καταλάβω με καθαρό μυαλό πως συνέβει, ήταν προφανώς πανικού και έτσι το v-strom βρέθηκε με τη μούρη (μάσκα) και την χούφτα πάνω στην πόρτα του οδηγού, ενώ έσπασαν ζελατίνα φλάς κλπ.
Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί είχα βάλει τον φίλο μου πάνω ξεκράνωτο και το πρώτο πράγμα που με απασχόλησε εκείνη τη στιγμή ήταν αν ήταν εκείνος καλά (ήταν μια χαρά και του φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία να μη του πω τίποτα και αυτού!)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το παιδί που σταμάτησε εκείνη τη στιγμή (νομίζω οδηγούσε xt) και με βοήθησε να την σηκώσω χωρίς να προξενήσουμε μεγαλύτερη ζημειά σε κανένα απο τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα, ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά όπου κι αν είσαι.
Ο τύπος με το αυτοκίνητο παραδέχτηκε το λάθος και μου είπε ότι θα κάνει θετική δήλωση παρόλα αυτά αγχώνομαι με κάτι τέτοια και αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν θα ηρεμήσω.
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν απο αυτά αν μπορεί να καλυφθεί και το κράνος μου (έσπασε η ζελατίνα και προκλήθηκαν ελαφριές εκδορές που με απόλυτα κριτίρια έχουν μειώσει την ανθεκτικότητα του σε κάποια μελοντική πτώση; ) απο την ασφαλιστική και τι προβλέπεται ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις μιας και το ραντεβού στο συνεργείο όπου και θα δει την μηχανή πραγματογνώμονας είναι για την Δευτέρα.
Τέσπα υγεία να υπάρχει πάνω απ όλα...