Σελίδα 2 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    ρε SAS και DEZ , εχετε πεσει θυματα της παραπλανησης και πλυσης εγκεφαλου που μας κανουν ολοι οι ξένοι, προκειμένου να μας ισωπεδωσουν το πνευμα και τα ιδανικα μας. (Δεν το λεω με κακο τροπο. συζητηση κανω). Ειδατε πουθενα σε αρχαιο κειμενο να γραφει οτι ολοι γα!@#@$αν παιδακια και γενικα αντρες? Σαφως υπηρχε στενη σχεση μεταξυ φιλοσοφων και μαθητων. Δεν λεει ομως στα κειμενα οτι το ολοι το 'εκαναν' και οτι ολοι ηταν λουγκρες. Και ακομα και αν σε καποιο αρχαιο κειμενο βρεις καποια αναφορα σε ομοφυλοφιλια (που να το λεει ομως ξεκαθαρα) , θα ειναι αυτη! Μια, δυο...
    Δεν ηταν οι προγονοι μας gay.
    Τους θέλουν gay ολοι οι αλλοι. Γιατι? Γιατι δεν εχουν ιχνος κουλτουρας ή κατι που να ειναι περιφανοι γι αυτο. Γιατι πιανει το κολπο. Γιατι αρκετοι Ελληνες οταν μιλανε για τους προγονους μας, μεσα σε αυτα που εχουν να πουν, λενε και οτι ηταν και gay οι αρχαιοι Ελληνες. κακη φαση ρε μαγκες....
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

kala ama psahnoume ta protipa apo tin tileorasi gamiseta

oso gia tis lougres kala pou iparhoune kai afti kai ginete thema sto moto.gr

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
    ρε SAS και DEZ , εχετε πεσει θυματα της παραπλανησης και πλυσης εγκεφαλου που μας κανουν ολοι οι ξένοι, προκειμένου να μας ισωπεδωσουν το πνευμα και τα ιδανικα μας. (Δεν το λεω με κακο τροπο. συζητηση κανω). Ειδατε πουθενα σε αρχαιο κειμενο να γραφει οτι ολοι γα!@#@$αν παιδακια και γενικα αντρες? Σαφως υπηρχε στενη σχεση μεταξυ φιλοσοφων και μαθητων. Δεν λεει ομως στα κειμενα οτι το ολοι το 'εκαναν' και οτι ολοι ηταν λουγκρες. Και ακομα και αν σε καποιο αρχαιο κειμενο βρεις καποια αναφορα σε ομοφυλοφιλια (που να το λεει ομως ξεκαθαρα) , θα ειναι αυτη! Μια, δυο...
    Δεν ηταν οι προγονοι μας gay.
    .....................
    Ας ΜΗΝ ειμαστε και ανιστοριτοι ...
    Ειναι γεματα ολα τα αρχαια κειμενα απο τετοιες αναφορες!
    Αν ειμουνα σπιτι τωρα θα σου παρεθετα κειμενα απο τα πρωτοτυπα πολλων κλασσικων μας με αναλογες αναφορες!
    Σαν ενα απο χιλιαδες παραδειγματα να σου αναφερω την εκθιαση του "Ιερου Λοχου" που θεωρουνταν οι καλυτεροι πολεμιστες, γιατι ηταν ανα δυο εραστες!

Δεν αναφερομαι καθολου αν προσεξες στο αν ειναι "καλο" ή "κακο" η ομοφυλοφιλια. Αυτο ειναι κατι που οποιος εχει μυαλο το κρινει. Εχει να κανει με τι του αρεσει του καθενος.
    Απο 'κει και μετα ομως δεν μπορουμε να ριχνουμε στην πυρα το πνευμα στον βωμο των σεξουαλικων προτιμησεων!

Οταν ποτε γραφτει ας πουμε η "μουσικη ιστορια της Ελλαδας" θα εχει σε περιοπτη θεση τον Χατζιδακη. Εσυ ομως (κι ο καθενας αλλος) μπορει να λει οτι εγω ΔΕΝ γουσταρω την μουσικη που εγραψε γιατι ηταν λουγκρα και γουσταρω τον Βοσκοπουλο γιατι ειναι "αρσενικος" (κατα τα λεγομενα του)! Δικαιωμα σου (σας)!
    Η ιστορια μας ομως θα παραμενει η Λουγκρα!

Μπορεις να λες οτι δεν γουσταρω τον Καβαφη γιατι τον επαιρνε και γουσταρω να διαβαζω τα στοιχακια απο τα ημερολογια! Δικαιωμα σου!
    Οποτε θα γινονται αναφορες σε κατι ομως θα χρησιμοποιουνται στοιχοι του Καβαφη!

Μην μπερδευτε το "πνευμα" με το τι κανει οκαθενας στο κρεβατι του. Ειναι δικαιωμα του, οπως ειναι και δικο μας δικαιωμα να κανουμε κατι διαφορετικο πιθανον.

Ελεος πια!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Συμφωνώ με τον Χρήστο (crs-k) και απλά να σου πω das ότι δεν είπαμε ότι όλοι γουστάραν αγοράκια.....αλλά υπήρχε και αυτή η σεξουαλική συμπεριφορά από τότε.

Και επειδή κάποιοι πετάχτηκαν και είπαν ότι είναι ανωμαλία γιατί η μητέρα φύση δεν προέβλεψε κάτι τέτοιο....να σας υπενθυμίσω (με βάση την ίδια λογική) ότι δεν προέβλεψε ούτε τον στοματικό ούτε τον πρωκτικό έρωτα μεταξύ άντρα-γυναίκας....επομένως όλοι ανεξάρτητα από τις ομοφυλοφιλικές ή ετεροφυλικές τάσεις μας είματσε ψιλοανώμαλοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο ότι η ιστορία μας έχει πει πολλά για τον τρόπο που ζούσαν οι πρόγονοι μας…………………….
    Και θα πω ότι αυτά που βιώνουμε και ο τρόπος που χειριζόμαστε το μυαλό μας και το κορμί μας, μας βγάζει τα εσώψυχα μας.

Ξέρω ότι υπάρχουν και γυναίκες ομοφυλόφιλες δεν νοιώθω ότι θέλω ούτε πως πρέπει να τις βρίζω, ξέρω πως λειτουργεί το σώμα τους και τις βλέπω με την δική τους ιδιαιτερότητα, γιατί θα πρέπει να με ενοχλεί??

Ξέρω ότι υπάρχουν άντρες ομοφυλόφιλοι και σαν γυναίκα που είμαι δεν θέλω και δεν μπορώ να τους βρίσω καν, παρόλο που λιγοστεύεται, έχουν την δική τους ιδιαιτερότητα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω με μερικούς από εσάς είναι γιατί τόσο μένος και με τόση ένταση??????????
    Φταίνε οι άλλοι που κάνουν την ζωή που θέλουν και γουστάρουν???????
    Μήπως λέω μήπως πρέπει να το σκεφτείτε κάπως διαφορετικά?????

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Σαφως και μπορουν να κανουν τον πισινο τους οτι θελουν αλλα να σταματησουν να ενοχλουν, αμεσα η οχι.
    Εμενα παντως με ενοχλει το να βλεπει ο 6χρονος γιος μου αυτα τα ανωμαλα υποκειμενα να σουλατσαρουν ολη μερα στην τηλεοραση.

Αι στο διαλο πια με τις λουγκρες.
    Και μην πει ακουσω τιποτα για ορμονικες διαταραχες και τα ρεστα γιατι θα με πιασουν τα διαολια.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Σαφως και μπορουν να κανουν τον πισινο τους οτι θελουν αλλα να σταματησουν να ενοχλουν, αμεσα η οχι.
    Εμενα παντως με ενοχλει το να βλεπει ο 6χρονος γιος μου αυτα τα ανωμαλα υποκειμενα να σουλατσαρουν ολη μερα στην τηλεοραση.

Αι στο διαλο πια με τις λουγκρες.
    Και μην πει ακουσω τιποτα για ορμονικες διαταραχες και τα ρεστα γιατι θα με πιασουν τα διαολια.
    πες στο γιο σου ...

να μη βλέπει τηλεόραση!

ας κάτσει να διαβάσει και κανά βιβλίο ...που μπορεί να είναι καλό! επιμορφωτικό ,θα του προσφέρει περισσότερα από την τηλεόραση....
    αν και ...μπορεί κιόλας αυτός που το έγραψε..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΡΑ!!

............

---
    Αν ειμουνα σπιτι τωρα θα σου παρεθετα κειμενα απο τα πρωτοτυπα πολλων κλασσικων μας με αναλογες αναφορες!
    Σαν ενα απο χιλιαδες παραδειγματα να σου αναφερω την εκθιαση του "Ιερου Λοχου" που θεωρουνταν οι καλυτεροι πολεμιστες, γιατι ηταν ανα δυο εραστες!
    ---

Κοιτα θα σου πω Χρηστο τι ακριβως με ενοχλει: Θα εξετασω το θεμα πρωτα σαν 'πραξη' και μετα την σημασια του στην κοινωνια.
    Οι πραξεις (πολλων) προγονων μας ηταν τετοιες που μπορουμε να τους χαρακτηρισουμε αμφιφιλους, ομοφυλοφιλους κλπ.
    Λεω πολλων. Σκοπος μου δεν ειναι να διαφωνησω στην ποσοτητα.
    Εκεινο τον καιρο αυτο δεν ηταν κατι 'κακό', 'περιεργο', οπως το θελει να είναι πχ. ο Χριστιανισμος σημερα.
    Αν ομως θελουμε να κρινουμε τις σεξουαλικες τους συνηθιες σημερα, θα πρέπει να λαβουμε υποψη μας τα σημερινα δεδομενα, και τη σημασια λεξεων οπως 'λουγκρα' 'πουστης' 'αδελφη' κ.α.
    Δεν δεχομαι να μου πεις τους προγονους μου πουστηδες! .Αυτο ειναι το ζητημα ολο.
    Τετοιες λεξεις σημερα (στη μοντερνα κοινωνια) χρησιμοποιουνται καθαρα για να μειωσουν μια προσωπικοτητα. Οχι για να δωσουν ουδετερα στοιχεια γι αυτην.
    Οι σημερινη σημασια τετοιων λεξεων εχει να προσφερει μια εικονα πολυ διαφορετικη για το 'τι πραγματικα ηταν' οι προγονοι τοτε. Οταν μου λες (οχι εσυ, γενικα) τον προγονο 'λουγκρα' τον βαζεις στον ιδιο κουβα με τις 'αδελφες' που βγαινουν σε κατι τελιωμενες εκπομπες τα βραδια...

Και η αποδειξη ειναι οτι, ακομα και σε αυτη τη συζητηση που ανοιξαμε εδω στο φορουμ, με θεμα 'Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...' παλι επρεπε να πιασουμε στο στομα μας τις ριζες μας και να τις φερουμε ως παραδειγμα πουστιας. Αυτο με στεναχωρει.

Να πω εδω οτι αποφευγω να θιξω το αν ειναι καλο η κακο να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος. Προβλημα/δικαιωμα του. Ουτε το εχω ως μετρο πνευματος.
    -------------
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    ---
    Ουτε το εχω ως μετρο πνευματος.
    Δε νομίζω να είπε κανείς ότι είναι μέτρο μέτρο πνεύματος οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Μην μπερδευτε το "πνευμα" με το τι κανει οκαθενας στο κρεβατι του.
    -------------
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

1. DukeII , συγνωμη εαν σε εθιξα με αυτα που εγραψα. Δεν το ηξερα.
    Τωρα το καταλαβα το προβλημα σου.

2. Ο γιος μου παει νηπιο και δεν ξερει να διαβαζει.

3. με ξερεις και απο χθες και γραφεις τετοιες μαλακιες ?

4. Εαν ναι, μπορουμε να βρεθουμε και να σου λυθουν οι οποιες αποριες.

5. Μια απορια, πως καταφερες και πηρες φωτογραφια τον κωλο σου ?:rotflmao:

alex14,

ο DUKASII τουλαχιστον, ειχε κατι να πει στο post του...

Σαν τι δηλαδη ειχε να πει εκτος απο παπαριες ?

Κοιτα θα σου πω Χρηστο τι ακριβως με ενοχλει: Θα εξετασω το θεμα πρωτα σαν 'πραξη' και μετα την σημασια του στην κοινωνια.
    Οι πραξεις (πολλων) προγονων μας ηταν τετοιες που μπορουμε να τους χαρακτηρισουμε αμφιφιλους, ομοφυλοφιλους κλπ.
    .....................
    Να πω εδω οτι αποφευγω να θιξω το αν ειναι καλο η κακο να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος. Προβλημα/δικαιωμα του. Ουτε το εχω ως μετρο πνευματος.
    Συμφωνω οτι ηταν αλλες εποχες και ουτε και εγω ηθελα να τους δωσω χαρακτηρισμους. Ισως να επρεπε να τους βαλω σε "" ...
    Δεν σημαινει βεβαια αυτο οτι δεν διαφωνω με το ολο θεμα.
    Και εξηγουμαι ...
    Δεν θα εκανα παρεα με τον μοδιστρο "Τακη-Σακη" που βγαινει στην τηλεοραση και επιδεικνυει το ποσο "κραγμενος" ειναι και μας γραφει στα @@ του (οσο τα 'χει ακομα)! Θα επινα πολυ ευχαριστως ομως ενα καφε και θα συζητουσα με τον Βαλιανατο που ειναι ενας πολυ εξυπνος και πνευματικος ανθρωπος. Δεν θα προσπαθουσα να τον πεισω οτι κανει κατι λαθος στο θεμα των σεξουαλικων του προτιμησεων, οπως ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ουτε κι αυτος θα προσπαθουσε να πεισει να αλλαξω. Θα βρισκαμε να συζητησουμε χιλια δυο αλλα θεματα. Θα ηταν κακο αυτο ή θα ειχα καποιο κερδος απο την επικοινωνια με εναν ακομα ανθρωπο.

Και τελικα (το εχω ξαναπει) ειμαι αντιθετος με την "συλλογικη ευθυνη" !
    Το μονο που κανω ειναι να κρινω τον καθε ανθρωπο ξεχωριστα.
    Χωρις να με ενδιαφερουν οι προσωπικες του προτιμησεις, ειτε στον σεξουαλικο τομεα (εκτος αν με αφορα αμεσα το θεμα), ουτε πουθενα αλλου.
    Για να καταλαβεις εχω πολυ καλους φιλους που εχουν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΤΩΜΑ! ΔΕΝ ειναι Παναθηναϊκοι ...
    Δεν παυουν ομως να ειναι φιλοι μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Σαν τι δηλαδη ειχε να πει εκτος απο παπαριες ?
    Οτι η τηλεοραση ...

ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !!!

:rotflmao:

Πραγμα με το οποιο συμφωνω φυσικα!

Σελίδα 2 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια