Ο ΗΛΙΟΣ ΕΞΩ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑΚΕΡΗ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΞΩΡΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ![]()
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ![]()
Ο ΗΛΙΟΣ ΕΞΩ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑΚΕΡΗ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΞΩΡΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ![]()
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Καλό Μήνα σε όλους και χρόνια πολλά στους Κοσμάδες, Δαμιανούς και Ανάργυρους
![]()
Καλησπέρα σας και καλό μας μήνα.
Άντε μας όλα καλά θα πάνε.....................
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
σοβαρα???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και Μερα και Μηνα Καλο!![]()
Δεν ξερω για τα δικα σου ρε Wolfman, αλλα εγω με τα μυαλα που εχω χρειαζομαι ενα σετ, σε καθε εξοδο ...![]()
αν ειναι να κανουμε παρεα οτι πεφτει απο εμενα να το μαζευεις εσυ και οτι λιωνεις εσυ να το χρισιμοποιο εγω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
καλό μήνα
ρε τι χειμονας και αυτος τελικά
:rotflmao:
Υπαρχουν δυο λογοι για τους οποιους ΔΕΝ θα τα μαζευω!Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
σοβαρα???
αν ειναι να κανουμε παρεα οτι πεφτει απο εμενα να το μαζευεις εσυ και οτι λιωνεις εσυ να το χρισιμοποιο εγω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1ος Δεν θα τα 'χω δει, και ...
2ος ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ 'χω ΔΕΙ !!!![]()
Και αυτο γιατι υπαρχουν δυο αντιδιαμετρικα αντιθετοι τροποι που οδηγαω στο βουνο ....
1ος Πολυ χαλαρα (κατα κανονα), χαζευοντας το τοπιο γυρω και μαζευοντας μυρωδιες και ηχους, οποτε τον δρομο τον βλεπω μονο με την ακρη του ματιου, αρα που να προσεξω τα τακακια σου ...
2ος Τρελλαμενα (σπανια και μονο σε γνωστες κατα κανονα διαδρομες), οποτε δεν με βλεπει ουτε ο δρομος, αρα και να τα πατησω ΔΕΝ θα τα δω τα τακακια σου ...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Υπαρχουν δυο λογοι για τους οποιους ΔΕΝ θα τα μαζευω!
1ος Δεν θα τα 'χω δει, και ...
2ος ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ 'χω ΔΕΙ !!!![]()
Και αυτο γιατι υπαρχουν δυο αντιδιαμετρικα αντιθετοι τροποι που οδηγαω στο βουνο ....
1ος Πολυ χαλαρα (κατα κανονα), χαζευοντας το τοπιο γυρω και μαζευοντας μυρωδιες και ηχους, οποτε τον δρομο τον βλεπω μονο με την ακρη του ματιου, αρα που να προσεξω τα τακακια σου ...
2ος Τρελλαμενα (σπανια και μονο σε γνωστες κατα κανονα διαδρομες), οποτε δεν με βλεπει ουτε ο δρομος, αρα και να τα πατησω ΔΕΝ θα τα δω τα τακακια σου ...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
και εγω το ιδιο κανω στο βουνο γιατη λατρευω το βουνο και οταν βλεπω το μονοπατι κοβω τιμονια και μπενω με αναποδα ετσι κατεστρεψα το μηχανακη......
στην ασφαλτο γινομε πουλι αετος ρε παιδι μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλα το μονο που πεταει ειναι κατι τακακια που ξερναει και κανα λασπωτηρα που φευγει....:rotflmao: :rotflmao:
να που στο διαλο θα βρω λεφτα να το φτιαξω![]()
![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Καλό μήνα να έχουμε!!!!
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Καλο μηνα μας..