ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΑ !!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ!!!!
μιπως ειδατε που εχω αφησει τα τακακια μου?? οπιος τα βρει να μου τα φερει σας παρακαλω!::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΑ !!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ!!!!
μιπως ειδατε που εχω αφησει τα τακακια μου?? οπιος τα βρει να μου τα φερει σας παρακαλω!::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ναι άντε πιάσε μια να έχει και κιόσκι γιατί αμα πίνεις μπύρες στον ήλιο σε βαράει στο κεφάλι, ειδικά μετα την γυμναστική που θα ......κάνουν οι άλλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παω να πιασω καμμια ταρατσα στην Κινα ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Καλημερα και καλο μηνα παιδες!!
Για οσους καταφεραν να επιστρεψουν χτες απο το 4ημερο με τετοια κινηση που ειχε ενα μπραβο!!!
Ρε τι γινοτανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε τι γινοτανε!!!!
Με το που εβγαινες εθνικη ειχε κινηση και καλα δε λεω για Καμενα-Αγ. Κων/νο, που τα αμαξια ηταν μποτιλιαρισμενα.
αντε καλη ...μεραααααααααα
με καφεδακι να ανοιξει το ματι...λεμε
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Καλημερα και καλο μηνα παιδες!!
Για οσους καταφεραν να επιστρεψουν χτες απο το 4ημερο με τετοια κινηση που ειχε ενα μπραβο!!!
Ρε τι γινοτανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε τι γινοτανε!!!!
Με το που εβγαινες εθνικη ειχε κινηση και καλα δε λεω για Καμενα-Αγ. Κων/νο, που τα αμαξια ηταν μποτιλιαρισμενα.
αντε καλη ...μεραααααααααα
με καφεδακι να ανοιξει το ματι...λεμε
![]()
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ???????
ΚΑΛΑ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!
καλημερα τωρα ξυπνησα(εχω αδεια)
υπαρχει κανενα αλλο ρεμαλι για καφε?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κρατησου μεχρι το βραδυ Χριστιανε μου ...
:rotflmao:
![]()
για ενα καφε????![]()
:hypnotize
ελα μου ντε! λεω να παω να ρωτησω για λαστιχα πρωτα και μεταΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλα ....![]()
Που θα πας?
Καλα παενε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ελα μου ντε! λεω να παω να ρωτησω για λαστιχα πρωτα και μετα
Ρε 'συ ...
Αν περασεις απο Καλλιροης κανε μια ερωτηξη και στον Τασουλη, για το αν εχει φερει μπροστινα WP για Αφρικα ...
Αν πας προς τα 'κει ...
Παρε και το κινητο μου αν δεν το 'χεις ... (ΠΜ)