Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
πως το λένε? οταν παρει νερά ο κινητήρας και πας να τον βάλεις μπρος? υδραυλική συμπίεση or something?
![]()
Υδραυλικό πλήγμα λέγεται και μπορεί να γ@μήσει τα πάντα:a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
πως το λένε? οταν παρει νερά ο κινητήρας και πας να τον βάλεις μπρος? υδραυλική συμπίεση or something?
![]()
Υδραυλικό πλήγμα λέγεται και μπορεί να γ@μήσει τα πάντα:a31: :a31: :a31:
Fortis Fortuna Adiuvat
μιλαμε για μαλακα με περικεφαλαια..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι υδραυλικη συμπιεση λεγεται...λεγεται και μ@λ@κι@ ή ανεγκεφαλια..οχι something.
Υδραυλικο πληγμα λεγεται το φαινομενο που συμβαινει οταν κλεινεις αποτομα την βρυση σου στο σπιτι/η αλλου και ακουγεται ενα χτυπημα απο το δικτυο σωληνωσεων, εξ'αιτιας της πολλαπλασιας πιεσης που δημιοργηθηκε εντος, οταν διεκοψες τοσο αποτομα την ροη.
Ηθελα να ξερα παντως τι σκεφτηκε το ατομο..πριν κ μετα.
και λιγα λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μιλαμε για μαλακα με περικεφαλαια..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
νταξ ομως ηταν το 1000αρι και σου λεει ο τυπος εχω και καρινα απο κατω, μπορει και να πλεει
:rotflmao::rotflmao:
![]()
wasting space via Architecture
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
και λιγα λες...![]()
νταξ ομως ηταν το 1000αρι και σου λεει ο τυπος εχω και καρινα απο κατω, μπορει και να πλεει
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ναι υδραυλικη συμπιεση λεγεται...λεγεται και μ@λ@κι@ ή ανεγκεφαλια..οχι something.
Υδραυλικο πληγμα λεγεται το φαινομενο που συμβαινει οταν κλεινεις αποτομα την βρυση σου στο σπιτι/η αλλου και ακουγεται ενα χτυπημα απο το δικτυο σωληνωσεων, εξ'αιτιας της πολλαπλασιας πιεσης που δημιοργηθηκε εντος, οταν διεκοψες τοσο αποτομα την ροη.
Δεν ισχύει μόνο για την βρύση,το ίδιο συνέβη κατά τις τελευταίες παλινδρομήσεις των κυλίνδρων και ενώ είχε μπει ήδη νερό μέσααλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Ωραίο είναι με τη φιμέ ζελατίνα!!
Υ.Γ. "ήταν"
Ρε γμτ τι πήγε να κάνει....αυτά μόνον τα BMW τα κάνουν.
Ούτε τα ΚΤΜ.
Μόνον τα BMW.
Σαν το Long Way Round ένα πράγμα. Μην μπερδεύεστε οι ον-οφάδες. Για το Θεό.
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Για το "πρίν" δεν ξέρω.
Για το "μετά" είμαι σίγουρος![]()
Γενικά: Μην το μπινελικώνετε το παλικάρι γιατί δεν αποκλείεται να τα διαβάζει :smilea:![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
ρε μηπως ησουν εσυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Για το "πρίν" δεν ξέρω.
Για το "μετά" είμαι σίγουρος![]()
Γενικά: Μην το μπινελικώνετε το παλικάρι γιατί δεν αποκλείεται να τα διαβάζει :smilea:![]()
![]()
:smilea:
![]()
Δεν λέω , έχω κάνει πολλές στην ζωή μου αλλα τέτοια όχι![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
O τύπος είναι απλά Θεός!!!!! 'Η μάλλον ο Θεός της μ@λ@κί@ς! :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Το ωραίο είναι οτι υπάρχει και ο προηγούμενος μ@λ@κ@ς με το αυτοκίνητο και συνεπώς μπορεί να δεί πόσο ψηλά έφτασαν τα νερά!!!
Δεν φταίει αυτός όμως...Όταν το πήρε του είπαν οτι πάει παντου!:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Λοιπόν το παλικάρι το ξέρω. Κι οι 36ωρείτες το ξέρουν. Δεν διαβάζει εδώ.
Η αλήθεια είναι πως πιο πάνω από ένστικτο δεν απάντησα βλακωδώς όπως αρκετοί από πάνω με περίσσια αλληλεγγύης και τελικά είχα δίκιο.
Τέλος των πάντων...δεν έχουν και τόση σημασία οι απαντήσεις αλλά το γεγονός. Οπότε δόστε προσοχή.
Ο δρόμος είναι γνωστός, μια ευθεία που βγαίνει από Κομοτηνή, το παλικάρι γυρνούσε από δουλειά για Ξάνθη και ο δρόμος δεν ήταν κλειστός από την αστυνομία ...οπότε πήγαινε 60-70χ.α.ω. ξαφνικά έρχεται η κατηφόρα, το V-Strom δεν έχει ABS, οπότε και ξαφνικά βλέπει το σκηνικό με την λίμνη και το αμάξι....(φανταστείτε λίγο την εικόνα στο μυαλό σας)...οπότε τι κάνεις....?
Πήγε άπατος. Για ζημιές εν καιρό αν μάθω θα σας πω. Αλλά και η κάμερα την είχε στήσει εκεί και περίμενε για ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ....αντί να προστατεύσουν έκαναν ρεπορτάζ από την άτυχη στιγμή του άλλου ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Απλώς εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν τίποτα παρόμοιο διότι πραγματικά είναι μια δύσκολη περίπτωση.
υγ. Και να φανταστείτε θέλει να ξεκαβαλήσει από τα on-off.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Παντως ρε παιδια φαινεται και απο την εικοντα οτι ο φιλος πηγαινε αρκετα γρηγορα... αντε να το συμμαζεψεις...
Σημασια εχει πως αποδειχτηκε οτι το vstrom δεν ειναι αμφιβιο.... μηπως φταιει το οτι δεν ηταν μπλε?
Το εβγαλε και ο λαζοπουλος... (λογικο μου φαινεται...)
Ηθικο διδαγμα?
Οταν βρεχει στο ελλαδισταν δεν παμε απο υπογειες συραγγες.....