σωστα τα λες ευη. ΟΛΕΣ οι εταιρειες ταχυματφορών ειναι εκ νόμου υποχρεωμένες να κανουν ενυπογραφη παραδοση καθε αποστολής (οτιδηποτε αλλο ειναι διακαιωδοσία του συμβατικου ΕΛΤΑ)Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ακου να δεις ρε :hypnotize![]()
συνηθως υπογραφεις καπου για να παραλαβεις το πακετο και συνηθως πρεπει να υπογραψει αυτος που το παραλαμβανει -λεω εγω τωρα- εκτος και αν ειναι σταλμενο σε εταιρεια και οχι σε ιδιωτη η υπαλληλος που υπογραψε?στο ονομα σου?γεια σας ενα δεμα για τον κυριο ταδε (που δε σε ξερει) και αυτη ειναι α ναι φερτε το ????
τι να πω μην το αφησεις ετσι
και καλοφορετα![]()
Το λάθος ειναι ''λογικό'' (για οσους ειναι στο χώρο...) μίας και ειναι σχετικα ευκολο (υπο πίεση χρονου και της κακως εννουμενης ''παραγωγικοτητας'') ο διανομέας να κατεβάσει λάθος δεμα (ειδικά αν ειναι το επομενο/προηγουμενο drop που έχει να κανει...) απο το αυτ/το και να κάνει την παραδοση βιαστικα για να προλάβει την επομενη.....
ΒΕΒΑΙΑ θα επρεπε να τσεκάρει το ονομα,διευθυνση κτλ κτλ μια τελευταια φορά πριν μπει στο χωρο οπου θα γινει η παραδοση....
εμενα οταν ηρθε το PCIII απο ΗΠΑ ο διανομέας της εν λογο εταιρείας ΔΕΝ μου ζητησε χρηματα για τον εκτελωνισμο/δασμους και μαλιστα αφησε και ΟΛΑ τα τελωνειακα εγγραφα πανω στην αποστολή....και κανεις τους δεν θα το είχε παρει χαμπαρι..αν δεν τους ανοιγα εγω τα ματια:a31:![]()
![]()