Πρεπει να δωσω συγχαρητηρια για τις ασφαλεστατες πρακτικες που ακολουθηθηκαν κατα την διαρκεια ανεφοδιασμου οχηματων τ ΣΚ της 15-16/7στους κατοθι:
-Στο παλληκαρι στην ΒΡ, στο Κιατο, απεναντι απο το αλσος, που την ωρα που μας εβαζε βενζινη στο αυτοκινητο μιλαγε με την γκομενα στο κινητο. Προφανως εχει βαρεθει την ζωη του με αυτη την σχεση το παιδι και θελει να αυτοκτονησει, εμεις τι του φταιμε;;;
-Στον μπαρμπα με την παλια 318 στο πρατηριο της ΒΡ στην εθνικη, στο 103, κατα τις 19.00 που εφυγε με το πιστολι τη βενζινας στο στομιο. Και καλα ρε μπαρμπα, εγω και ο βενζινας, νεα παιδια και ελευθερα ειμαστε, το κοιταγαμε το μωρο με το μινι, εσυ ηταν αναγκη να βαλεις πρωτη και να πας ξοπισω της; και με την γυναικα σου μεσα! Ελεος, ουτε 30 δεν ειμαι!! Ευτυχως επεσε απο το στομιο και δεν κοπηκε, να μην μεινει κολυμπηθροξυλο απο την φωτια με ολους του βλαχους να καπνιζουν στα 20 μετρα σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Πρεπει να σκοτωθουν ατομα για να σταματησουν αυτα τα πραγματα; Γιατι θα πρεπει να χανω 10 χρονια απο την ζωη μου καθε φορα; Αν γυρισω και τους βρισω μετα θα ακουσω και "ωχαδερφιστικες" λαλακιες του στυλ "ελα μωρε και τι εγινε" και τετοια, μηπως να τους χτυπησω πρωτα και μετα να τους πω "ελα μωρε και τι εγινε";