Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?

Honda Innova 125 Το avatar του/της yiagt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές γιατί εγώ μέχρι καί τα 150 ένοιωθα πολύ άνετα στην Εθνική οδό και δέν χρειαζόταν να σκύψω καθόλου και δέν είχα κανένα απολύτως μασκάκι μπροστά. Ντίπ για ντίπ γυμνό. Άν ο φίλος δέν θέλει να πηγαίνει τάπα πιστεύω πως θα είναι μιά χαρά. Επίσης το γυμνό είναι σαφώς ομορφότερο του ντυμένου.

Για το τιμόνι, το S2 έχει φαρδύτερο, πιό χαμηλό και πιό ίσιο από αυτό που έχει το '04 και το πρόβλημα με το τιμόνι-ρουλεμάν και το TPS έχει εξαλειφθεί . Καλή ιδέα είναι να σκεφτείς την αγορά ενός S2 γυμνού γιατί πέραν των πολλών και σημαντικών βελτιώσεων θα κρατήσει πολύ περισσότερο την αξία του.

Άλλη μαγκιά το γυμνό... Κακία σκέτη χωρίς ζάχαρη.
    04,05,06,07 δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους στο τιμόνι
    Διαφορά έχουν μόνο τα γυμνά από τα fairingάτα

Το φεριγκάτο μου φαίνεται δίχως προσωπικότητα.
    Έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣ αντίθετη άποψη

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
    04,05,06,07 δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους στο τιμόνι
    Διαφορά έχουν μόνο τα γυμνά από τα fairingάτα

Έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣ αντίθετη άποψη
    +100000000

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές γιατί εγώ μέχρι καί τα 150 ένοιωθα πολύ άνετα στην Εθνική οδό και δέν χρειαζόταν να σκύψω καθόλου και δέν είχα κανένα απολύτως μασκάκι μπροστά. Ντίπ για ντίπ γυμνό.
    Καλά το μασκάκι δεν νομίζω να κάνει και πολύ δουλειά! Απ`ότι κατάλαβα απλά δεν αφήνει τον αέρα να με κτυπάει στο στήθος! Στο κεφάλι τρώω πολύ αέρα και δυστυχώς τα όρια τα θέτει ο θόρυβος και μόνο αυτός! Αν έχεις καλύτερο κράνος και πιο αθόρυβο και σταθερό απο το δικό μου τότε ναι μπορείς να πάς και με περισσότερα απο 150! Τα κτυπήματα του αέρα στο κράνος δεν με ενοχλούν σχεδόν καθόλου! Μόνο ο θόρυβος!
    Α και το σκύψιμο που λέω είναι μια ελαφριά κλίση προς τα εμπός, που έτσι και αλλιώς η ίδια η μηχανή σε προϊδεάζει να το κάνεις σε μεγάλες ταχύτητες λόγο της θέσης οδήγησης!

...Επίσης το γυμνό είναι σαφώς ομορφότερο του ντυμένου.
    Συμφωνώ! Όσο πιο γυμνό, τόσο πιο "κακό", τόσο πιο όμορφο!!!

(ρε λές να βγάλω το μασκάκι )
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές γιατί εγώ μέχρι καί τα 150 ένοιωθα πολύ άνετα στην Εθνική οδό και δέν χρειαζόταν να σκύψω καθόλου και δέν είχα κανένα απολύτως μασκάκι μπροστά. Ντίπ για ντίπ γυμνό. Άν ο φίλος δέν θέλει να πηγαίνει τάπα πιστεύω πως θα είναι μιά χαρά. Επίσης το γυμνό είναι σαφώς ομορφότερο του ντυμένου.

Για το τιμόνι, το S2 έχει φαρδύτερο, πιό χαμηλό και πιό ίσιο από αυτό που έχει το '04 και το πρόβλημα με το τιμόνι-ρουλεμάν και το TPS έχει εξαλειφθεί . Καλή ιδέα είναι να σκεφτείς την αγορά ενός S2 γυμνού γιατί πέραν των πολλών και σημαντικών βελτιώσεων θα κρατήσει πολύ περισσότερο την αξία του.

Άλλη μαγκιά το γυμνό... Κακία σκέτη χωρίς ζάχαρη.

Το φεριγκάτο μου φαίνεται δίχως προσωπικότητα.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΣΤΑ 4500 ΕΧΩ ΒΡΕΙ '04,ΕΝΩ ΓΙΑ S2 ΓΥΜΝΟ,ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6500. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    ΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ.
    Προς Θεού μη λέτε τέτοια πράγματα...Φτάνουν στα αυτιά των μαρκετάδων των εταιριών και μετά πιέζουν τους σχεδιαστές να βάζουν μια σταλιά ρουλεμάν στον λαιμό για να έχουν "ελαφριά και φιλικά" προς τον μέσο αναβάτη τιμόνια... Μαζί με την φτήνια των ρουλεμάν για λόγους κόστους καταλήγουμε έτσι ότι το 50% των νέων μοντέλων ζητάει καινούργια ρουλεμάν ακόμα και πριν το τέλος της εγγύησης...

ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΤΟ.... (μεταξύ μας τσέκαρε και τα λάστιχα μην τυχόν είχαν 20psi μέσα....)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Προς Θεού μη λέτε τέτοια πράγματα...Φτάνουν στα αυτιά των μαρκετάδων των εταιριών και μετά πιέζουν τους σχεδιαστές να βάζουν μια σταλιά ρουλεμάν στον λαιμό για να έχουν "ελαφριά και φιλικά" προς τον μέσο αναβάτη τιμόνια... Μαζί με την φτήνια των ρουλεμάν για λόγους κόστους καταλήγουμε έτσι ότι το 50% των νέων μοντέλων ζητάει καινούργια ρουλεμάν ακόμα και πριν το τέλος της εγγύησης...

ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΤΟ.... (μεταξύ μας τσέκαρε και τα λάστιχα μην τυχόν είχαν 20psi μέσα....)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑ SUZUKI GSR 600. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!!!

εγω πσλι που το ειχα για λιγο καιρο, δε θα το επαιρνα....το συγκεκριμενο μοντελο δεν ξεχωριζει σε καποιο τομεα...

εχεις δικιο για το στενο τιμονι, αλλα και για την περιεργη αισθηση του μπροστινου και δεν ειναι μονο αυτα...

διαλεξε ενα πιο ροπατο μοτερ να ευχαριστηθεις λιγο οδηγηση....

αν και εχω συνηθισει σε περισσοτερα κυβικα και δυναμη, θα προτιμουσα ενα transalp παρα ενα fazer 600, όσο κι αν ακουγεται περιεργο....

ειναι το πιο αδιαφορο και βαρετο μηχανακι που ειχα ποτε...

αν θελεις σωνει και καλα, γυμνο, κανε ενα τεστ σε ενα triumph 675 street triple, να καταλαβεις πως θα επρεπε να ειναι φτιαγμενα τα υπολοιπα....

δοκιμασε ενα Ζ 750, που με ενα σετ ελατηρια λαδια μπροστα, γινεται πολυ συμπαθητικο...
    εναλλακτικα δοκιμασε ενα versys 650, που ειναι πραγματικα ευχαριστη εκπληξη....
    (....δεν το πιστευω οτι μολις προτεινα 2 kawasaki στη σειρα...)

θα μπορουσα να το 'θαβω' για πολυ ωρα ακομα, αλλα δεν κανει γιατι θα αρχισουν οι διαμαχες....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Να το παρω η οχι το κινεζικο το παπι?
    από petros047 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2012, 09:24
  2. Να πάρω μηχανή και αν ναι ποιά?
    από anathema13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 11:07
  3. να το πάρω ή οχι
    από adonissp στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 21:38
  4. R6 να την παρω η οχι?
    από Raiden στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2008, 16:22
  5. Να το πάρω; Aprilia ETV100 Caponord
    από zalaros στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 12:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •