ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ TRACTION CONTROL ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ..
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ TRACTION CONTROL ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ..
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
Αν μπορω να σε βοηθησω φιλε μου να το φτιαξεις γιατι εχω το ιδιο στειλε μου pm . Παντως το dt230 lanza που το ειχα αγορασει καινουργιο πριν 13 χρονια δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και το διατηρω οσο μπορω ακομη σαν καινουργιο με τα service του παντα την καταλληλη στιγμη....Το μηχανακι ειναι απο τα δυνατοτερα του ειδους του που εχει κατασκευαστει ποτε και στην κυριολεξια τα 'σπαει'' που λενε σε χωμα, αλλα και μεσα στην πολη και εννοειται δεν το αλλαζω με τιποτε....ο κοφτης μπαινει στα 165 αν και το εχω φτασει 173 χιλιομετρα στο ηλεκτρονικο κοντερ καρατσεκαρισμενο σε εθνικες.
![]()
Γνωστός με Lanza είχε πάθει πλάκα με το μηχανάκι, ψευτοκρός με τα όλα του, το είχε αγοράσει μεταχείρω το 2000, μετά από κάποιο διάστημα μου είπε πως κάτι έπαθε στα ηλεκτρικά, το πήγε σε γνωστό συνεργείο αλλά δεν μπόρεσε να το φτιάξει. Το είχε παρατήσει στην αυλή του σπιτιού του και μάλλον μετά πρέπει να το πούλησε.
Πάντως τροχό το κόβω 30-32 άλογα και πολλά λέω.
32 τροχό είχα βγάλει στο CRM AR μετά από αλλαγή σε μεγαλύτερο καρμπ και ρύθμιση αυτού, φίλτρο και εξάτμιση μπρος-πίσω.
Μαμά ήταν στα 26-27
Το Λάνζα το κόβω γύρω στα 25-26
30+στο τροχο εχει σιγουρα,αλλιως δε θα κατεβαζε τετοιες τελικες,ποσο μαλλον με ψηλα φτερα,οταν τα dt200 βγαζαν μαμα 29 τροχο λογικο ειναι...![]()