Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Dirty_Gas - Πεζή 2-0

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Dirty_Gas - Πεζή 2-0

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dirty_Gas
    ΝΑι καλά καταλάβατε. Πέτυχα ξανά μια πεζή. Πήγε το μοσχάρι να περάσει τη Πατησίων (4 λωρίδες παρακαλώ) χύμα.

Με λίγα λόγια: φορτηγό αριστερή λωρίδα. Εγώ δεξιά. Κινούμασταν ΚΑΙ ΟΙ 2, εγώ λίγο πιο γρήγορα. και πάει το ζώον να περάσει ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.

Αποτέλεσμα: Σύγκρουση, πτώση και των 2. Εγώ με μερικά γδαρσίματα στα γόνατα, εκείνη (δε ξέρω ακριβώς) δεξί αστράγαλο. Τώρα το έπσασε, το στραμπούλιξε δε ξέρω.

Και δε ξέρω γιατί ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ. ναι αγαπητοί, την κοπάνησε. Μου είπαν κάποιοι που την βοήθησαν να εξαφανιστεί ότι ήταν από την Αλβανία και δεν είχε χαρτιά.

Τελος πάντων, εγώ κάλεσα Τροχαία και ασθενοφόρο. Έδωσα κατάθεση, έκανα μήνυση για αστικές ευθύνες και αυτά...
    +200 ποντοι αδερφε !!!

στα ποσα περνεις κανονακι ???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

να με συμπαθατε ολοι....αλλα Πανεπιστημιου με Πατησιων,οταν πας δεξια (ασχετα αν απαγορευεται και ειναι μονο για ΜΜΜ) προτερεοτητα εχουν οι πεζοι.....γιατι το φαναρι εχει τοξακια χρωματος περτικαλι που σημαινει ''δινεις προτερεοτητα''.....οσο αφορα τα 20 μετρα αποσταση απο το φαναρι των διαβασεων για πεζους.....συνεχειζετε πεζοδρομος (καθετα της Πατησιων)...γιαυτο υπαρχει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σε μερικους πεζους ουτε στα πεζοδρομια δεν θα επρεπε να επιτρεπεται η κυκλοφορια νικο.
    Συμφωνώ μ'αυτό Γιώργη αλλά ο Νίκος λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Dirty_Gas δεν θα έβρισκε με την καμμία το δίκιο του.. κι αυτό ισχύει όταν έχουμε να κάνουμε με πεζό δυστυχώς, ακόμα κι αν πετάγεται σαν το γίδι στο δρόμο..

Περαστικά στο φίλο κι αγύριστα να είναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Συμφωνώ μ'αυτό Γιώργη αλλά ο Νίκος λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Dirty_Gas δεν θα έβρισκε με την καμμία το δίκιο του.. κι αυτό ισχύει όταν έχουμε να κάνουμε με πεζό δυστυχώς, ακόμα κι αν πετάγεται σαν το γίδι στο δρόμο..

Περαστικά στο φίλο κι αγύριστα να είναι

φιλε σπαμμερακι δεν εχεις δικιο...πολλοι που ειχαν ατυχημα με πεζο,εγινε δικαστηριο και κερδισαν....αλλα εδω......αστο.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....μεχρι και τα σκυλια εχω προσεξει οταν περνανε απο φαναρι προσεχουν....τα ορθια ζωα ΠΟΤΕ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλε σπαμμερακι δεν εχεις δικιο...πολλοι που ειχαν ατυχημα με πεζο,εγινε δικαστηριο και κερδισαν....αλλα εδω......αστο.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....μεχρι και τα σκυλια εχω προσεξει οταν περνανε απο φαναρι προσεχουν....τα ορθια ζωα ΠΟΤΕ....
    Μακάρι να έχω άδικο Πάνο, προσωπική εμπειρία παλιότερα όμως (ευτυχώς ελαφριά), μου έδειξε από πρώτο χέρι αυτό που είπα πριν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δέχομαι και αυτό που λες και που ειλικρινά εύχομαι να είναι αληθινό !

Μακάρι το σύστημα να είναι δίκαιο για όλους και να μην έχει εκείνο το πρόσωπο που έδειξε σε μένα τότε.

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    ανεβα μια μερα παρνηθα και βρες πουθενα κορμους και κανε εξασκηση στο περασμα κορμων

δεν θα ξανα εχεις προβλημα
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Μακάρι να έχω άδικο Πάνο, προσωπική εμπειρία παλιότερα όμως (ευτυχώς ελαφριά), μου έδειξε από πρώτο χέρι αυτό που είπα πριν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δέχομαι και αυτό που λες και που ειλικρινά εύχομαι να είναι αληθινό !

Μακάρι το σύστημα να είναι δίκαιο για όλους και να μην έχει εκείνο το πρόσωπο που έδειξε σε μένα τότε.

Δυστηχως Μακη το συστημα γ@μιεται...και ασχημα μαλιστα...ολα κρινονται σε λεπτομεριες δυστηχως,και οχι στα πραγματικα γεγονοτα...ειναι πως θα σου κατσει....η ακομα καλυτερα να μην χρειαστει να μαθεις ποτε....

α ναι ξεχασα...ρακι ρακι ρακι ρακι ρακι ρακι....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    φιλε dirty gas νομιζω οτι εισαι 0-2 κ οχι 2-0
    panta vromikoi panta laspomenoi

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    να με συμπαθατε ολοι....αλλα Πανεπιστημιου με Πατησιων,οταν πας δεξια (ασχετα αν απαγορευεται και ειναι μονο για ΜΜΜ) προτερεοτητα εχουν οι πεζοι.....γιατι το φαναρι εχει τοξακια χρωματος περτικαλι που σημαινει ''δινεις προτερεοτητα''.....οσο αφορα τα 20 μετρα αποσταση απο το φαναρι των διαβασεων για πεζους.....συνεχειζετε πεζοδρομος (καθετα της Πατησιων)...γιαυτο υπαρχει....
    δεν τα θυμάσε καλά
    το φανάρι εκεί έχει ποικιλία ολόκληρη
    υπάρχει και το παλλόμενο πράσινο των πεζών το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να παραχωρήσουν προτεραιότητα

μακη δεν ειναι απαραιτητο αυτο στη χωρα μας.πολλα σεναρια μπορει να διαδραματιστουν σε μια δικαστικη διαμαχη μετα ξυ πεζου και οχηματος.πως θα το παιξουν οι δηκιγοροι, πως θα τη δουν οι δικαστες κλπ.
    τεσπα...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

.....μεχρι και τα σκυλια εχω προσεξει οταν περνανε απο φαναρι προσεχουν....τα ορθια ζωα ΠΟΤΕ....
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΥΜΑ !!!ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ???

ζωα ειμαστε οι οδηγοι και οχι οι πεζοι !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τεσπα...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Και τα μυαλα στα κάγκελα Το avatar του/της Dirty_Gas
    Δε πήγαινα γρήγορα. καμια 30αρια χλμ. γι αυτό και δε τη σκότωσα. Ήθελα μετά όμως να τη σκοτώσω. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!

Kawasaki z750

Μην ταράζεσε..Εγώ πρόπερσι Αχαρνών με το ΧΤ (το παλιό ) καθώς πέρναγα με κατεύθυνση για Ομόνοια ξάφνου από μια στάση πετάχτηκε ένα θωρηκτό ( ηλικιωμένη αλλοδαπή φορώντας όχι ένα όχι 2 αλλά τρία παλτά , δύο παντελόνια και σκούφο τρομοκράτη) και βλέποντας πως από την άλλη κατεύθυνση ερχόταν λεωφορείο , μου ρίχνει μια ματιά ...λέω μέσα μου με είδε ....αμμμ δε όπως κάνω να περάσω μπροστά της ρίχνει τρέξιμο Κεντέρη και την πέρνω επάνω στο φτερό μετά πετάχτηκε στον ώμο μου και αφού πέρασε πάνω από το κράνος σκάει κάτω σαν καρπούζι...Εγώ μαγκώνω φρένα παίρνω και δύο τούμπες μαγκώνω και το πόδι μου στις εξατμίσεις και καίγομαι στη γάμπα χοντρά . Πάει και το κράνος . Κοιτάω πίσω να δω και την αντικρύζω σε στάση ξαπλωτή κάμα σούτρα λέω πάει πέθανε ... Ωστόσο το θηρίο άντεξε ....είπα να φέρω τροχαία δεν ήθελε ....ασθενοφόρο όχι ...μόνο να τη πάω σπίτι Την πήγα κουτσαίνοντας εγώ και αυτή (ωραίο θέαμα) και έφυγα να δω τη μηχανή .....Με λίγα λόγια έβαλα και 400 ευρώ ζημιές ...Προσοχή ππραγματι διότι είναι και τα δικά μας ζαγάρια και τα αλλοδαπά ζουν ακόμα σε καθεστώς ανατολικού μπλοκ στο μυαλό τους ...

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    δες ομως και την αντιθετη πλευρα...
    για φαντασου να την ειχες αποφυγει εσυ και να την ειχε χτυπησει το φορτηγο! :hypnotize
    σε καμια περιπτωση δε την δικαιολογω
    απλα δεν ξερεις για ποιο λογο μπορει να ηταν αφηρημενη
    ή μη μου πεις οτι ο οποιοσδηποτε δεν εχει αφαιρεθει μια στιγμη ειτε ως πεζος, ειτε ως οδηγος

οπως και να 'χει εγινε το λιγοτερο δυνατο κακο...
    μικροτραυματισμοι σε σας και μικροζημιες στη μηχανη
    τωρα οι χαρακτηρισμοι γιδια, βοδια και λοιπα τετραποδα ειναι φυσιολογικο να λεγονται, αλλα σκεψου και τα χειροτερα
    Θα της αξιζε επειδη ειναι "βοδι" να βρεθει κατω απο τις ροδες του φορτηγου?

τελος παντων...
    απλα καμια φορα πρεπει εμεις ως οδηγοι να προσεχουμε διπλα και να προβλεπουμε το καθετι..
    wasting space via Architecture

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η πεζη, ο βρωμογκαζος και η λογικη μας
    από MUSTILI στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 16:25
  2. Χρονια πολλα dirty_gas
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 21:04

Κανόνες δημοσιεύσεων