Καλησπέρα σε όλους , εγώ απλά θέλω να πω το πόσο τριτοκοσμική χώρα είμαστε και ότι κανείς δεν σέβετ τους κανόνες!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα για να δικαιολογήσουμε την μαλακία που μας δέρνει, αρχίζουμε την φιλοσοφία του ποιος έχει προτεραιότητα.
Οι πεζοί έχουν πάντα.... ακόμα κι όταν φταίνε!
Δλδ αν σας πεταχτεί ένα παιδάκι απο το πουθενά και το σκοτώσετε, θα κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια και θα λέτε εγώ δεν έφταιγα;
ελεος.....
όλοι μας θα παραπονεθούμε μόλις μας σταματήσει η αστυνομία και μας βεβαιώσει μια παράβαση.
Πρίν συνεχήσω θέλω να πώ επίσης πως ληπάμαι για το χαμό της μητέρας του φίλου μας.
Συνεχίζοντας βλέπω πως όλοι σας αναφέρεστε στο γεγονός ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο , αυτό συμβαίνει μόνο στο ελληνιστάν , διότι έμαθα από έναν φίλο μου στη γερμανια , πως εκεί η σειρά προτεραιότητας έχει ώς εξής: Πρώτα η μοτοσικλέτα , Μετά ο πεζός και τέλος το Τετράτροχο , και αυτό διότι λόγο τις ιδιομορφίας της μοτοσικλέτας (δύο τροχοί οι οποίοι μπορούν άνετα να χάσουν την πρόσφυση τους) , μετά ο πεζός διότι κυνδινεύει λιγότερο να πέσει ή να γλυστρίσει , διότι πατάει στα πόδια του , και τέλος τα ιχ , φορτηγά κλπ.
Εδώ δυστηχώς οι περισσότεροι παραβιάζουν τον ΚΟΚ και δεν γίνεται τίποτα , και άν γίν κάτι όλοι θα πούν ότι φταίει η μοτοσικλέτα (ελληνική νοοτροπία ότι όσοι έχουν μοτο είναικαι αλήτες).
Πρέπει να μάθουν οι πεζοί τα δικαιώματα και ις υποχρεώσεις τους όταν βρίσκονται στο δρόμο , αλλά και όλοι οι οδηγοί οχημάτων να μην παραβιάζουμε τον ΚΟΚ.