στα @@ μου:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωραια λοιπον.εγω τοτε μπορ να σου απαντησω προσωπικα και μονο.οτι κανω το κανω συνηδητα.
σε καλυπτει η απαντηση μου ?
στα @@ μου:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωραια λοιπον.εγω τοτε μπορ να σου απαντησω προσωπικα και μονο.οτι κανω το κανω συνηδητα.
σε καλυπτει η απαντηση μου ?
στο στομα σου καιΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
στα @@ μου:rotflmao: :rotflmao:![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ελα ρε παπάρα που χαλάστικεςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
στο στομα σου και![]()
![]()
για να σπάσει το βαρύ κλήμα το εκανα
anakyklvsh ena uema flegonΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
ελα ρε παπάρα που χαλάστικες![]()
για να σπάσει το βαρύ κλήμα το εκανα
απο αρχιοτατων χρονον οι ανθρωποι ανακυκλωνανε τα απορηματα
με οτι καιγοτανε το χρισιμοποιουσαν για να ζεσταινονται
τα ομβρια νερα με ειδικα καναλια τα χρισιμοποιουσαν να γεμιζουν δεξαμενεσ
τα κακακια του σκυλου , ων ζωων , και τα δικατους .... σαν λυπασμα ...
απο ξυλεια χρησημοποιουσαν πρωτα οτι περισεματα ειχαν και μετα κοβαν τα δεντρα
κλπ κλπ ...
ανακυκλωση σημερα ...
κουτακια σακουλεσ χαρτια σε ειδικους καδουσ για ναπανε λενε για ανακυκλωση
ομως στην ελλαδα ενω θα επρεπε να εχουν ανοιξει πολλεσ μοναδεσ ανακυκλωσης και
διαχειρισησ ενεργειας δεν εχει ανοιξει σχεδον καμια και οσες εχουν ανοιξει κανουν τα μισα προιοντα απο οσα θα επρεπε . και βεβεα τα προστημα τρχουν απο την ευροπαικι ενωση αλλα τα κερδοι απο τα δημοτικα τελη ειναι μεγαλητερα απο τα προστημα που τρωμε καθε χρονο και στ @@ τους οπως και με τους φορουσ κλπκλπ
τωρα να ανακυκλωθει ενα κουτακι ισος ειναι μεγαλυτερο το κοστος σε ενεργεια ... ισος στην ελλαδα να μην ανακυκλωνετε καν ....\
οπος με τα μπουκαλια τα υαλινα ,.. καμια ετερια κοκα κολα κλπ δεν περνουν τα μπουκαλια τα γυαλινα και καμια ετερια νερου λουτρακι κλπ διοτι δεν τους συμφερει ..
ομος εγω σαν καλοα πολιτης κανω ανακυκλωση ....
και προσεχο και τα σκουπιδια μου ....
τελικα εφοσον καμια ετερια δεν την συμφερει ....ολα αυτα που εγω στελνω για ανακυκλωση ... που πανε αφου καμια ετερια δεν συμφερι να αγοραση ανακυκλωμενο προιον ....
????![]()
![]()
![]()
πανάκια = ο πληθυντικός του πανάκι, υποκοριστικό του πανί;;;
![]()
Μπας και εννοείς πανάκΕια ρε θείο;;;
Άντε να σ' το αλλάξω γιατί άμα το δει ο άλλος, ο κύριος ντε, θα μας κράξει...
![]()
Να πω και εγώ την εξυπνάδα μου. Συμφωνώ με Tai για Greenpeace καταρχίν. Πολύ το χρήμα παίδες.
Οσον αφορά ελαστικά και λάδια αυτά πλέον ανακυκλώνονται υποχρεωτικά.
Πριν φτάσουμε στην ανακύκλωση πάντως υπάρχει και η κατανάλωση με κάπως ανήσυχη οικολογική συνείδηση. Μπορούμε πχ να ψωνίζουμε γάλα σε tetrapac αντί πλαστικό μπουκάλι, που ξαναλάνσαραν οι οικολογικά ευαίσθητες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες (ξέρετε, αυτοί οι μαλάκες που κοστολογούν 1,5? το λίτρο)
Μπορούμε επίσης να μην αλλάζουμε μηχανάκια κάθε 6 μήνες με καινούργια κλπ κλπ κλπ
Οσο για την ανακύκλωση, αυτό που δεν μας έχουν πει είναι η ενέργεια που πραγματικά χρειάζεται ένα κουτάκι για να ξαναγίνει κουτάκι.
Ασχετο-σχετικό: πριν πολλά χρόνια που λέτε παιδιά μου, είχα το γραφείο κινήσεως σε ΜΤΠ. Καμιά εκατοστή Μ113 μερικά Μ106 ένα Faun περισυλλογής αρμάτων (αχ δίχρονο diesel και ΤΕΡΑΣΤΙΟ) Steyr Reo και λοιπά καταπληκτικά κατασκευάσματα. Συνολική δύναμη μονάδος 30-40 νοματαίοι, μείον μαγείρους γραφείς και βύσματα = 10 οδηγοί. Σκάει που λέτε παιδιά μου σήμα να πάμε στην μπουγατσούπολη να γεμίσουμε καύσιμα. Και πάω ο αφελής φανδάρος να ρωτήσω που να τα βάλουμε αφού όλα τα άρματα τίγκα και όλα τα βυτία επίσης.
Επί μια εβδομάδα ξυπνάγαμε το πρωι, ανάβαμε τα πάντα και τα αφήναμε ρελαντί μέχρι το μεσημέρι. Μετά παιδιά μου πηγαίναμε για φαί και ξεκούραση και όταν ξυπνάγαμε ανάβαμε τα πάντα και τα αφήναμε ρελαντι μέχρι το βράδυ. 4,5 τόνους πετρέλαια και 1-2 βενζίνη κάψαμε. Η χαρά της greenpeace λέμε.
Και εσείς μου λέτε για το κουτάκι.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
4,5 τόνους πετρέλαια και 1-2 βενζίνη κάψαμε.![]()
η μίζα του υπουργού επείγει
Και εσείς μου λέτε για το κουτάκι. ελα μου ντε
Μπορείτε να σταματήσετε να βλέπετε την ανακύκλωση σαν ένα κουτάκι μπύρας ;;;![]()
Εχεις δίκιο ρε Κωστα, αυτο προσπαθώ .Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Μπορείτε να σταματήσετε να βλέπετε την ανακύκλωση σαν ένα κουτάκι μπύρας ;;;![]()
Το θρεντάκι αυτο το θεμα εχει.
εμένα μου φαίνονται όλα σαν την πιπίλα ότι τελειώνουν τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη μας...........δηλαδή κατεφέραμε μέσα σε 60-70 χρόνια από τη βιομηχανική επανάσταση μέχρι τώρα και εξαντλήσαμε αποθέματα δισεκατομμυρίων ετών?????
και πως γίνεται τα αποθέματα στη σαουδική αραβία τόσα χρόνια να μην έχουν τελειώσει, και τελείωσαν ολόκληρου του πλανήτη?????
είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε, και προσωπιικά πιστεύω ότι είναι αδύνατο για όλα αυτά που παθαίνει ο πλανήτης υπεύθυνος να είναι αποκλειστικά ο άνθρωπος, καταστρέψαμε δηλαδή μέσα σε 100 χρόνια έναν πλανήτη. απλώς όπως όλοι οι πλανήτες άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια της ημερομηνίας λήξης του.........ο πλανήτης καταστρέφεται από τα έσω του.......
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
εμένα μου φαίνονται όλα σαν την πιπίλα ότι τελειώνουν τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη μας...........δηλαδή κατεφέραμε μέσα σε 60-70 χρόνια από τη βιομηχανική επανάσταση μέχρι τώρα και εξαντλήσαμε αποθέματα δισεκατομμυρίων ετών?????
και πως γίνεται τα αποθέματα στη σαουδική αραβία τόσα χρόνια να μην έχουν τελειώσει, και τελείωσαν ολόκληρου του πλανήτη?????
είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε, και προσωπιικά πιστεύω ότι είναι αδύνατο για όλα αυτά που παθαίνει ο πλανήτης υπεύθυνος να είναι αποκλειστικά ο άνθρωπος, καταστρέψαμε δηλαδή μέσα σε 100 χρόνια έναν πλανήτη. απλώς όπως όλοι οι πλανήτες άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια της ημερομηνίας λήξης του.........ο πλανήτης καταστρέφεται από τα έσω του.......
Έχεις απόλυτο δίκιο !!! Δεν είναι δυνατόν να φταίει ο Άνθρωπος για την κατάσταση του πλανήτη … Μεγάλο μέρος της ευθύνης έχουν τα σκιουράκια… , τα γατιά κάνουν μεγάλη ζημιά επίσης , σε ένα ευρωπαϊκό συνέδριο μίλησαν για τον τρυποκάρυδο και τις επιπτώσεις στα δέντρα … Οι μαϊμούδες και οι χιμπατζήδες που τρώνε τις μπανάνες…και μην ξεχνάμε τα μπακακάκια , στην λίμνη Τσιβλού έχουν πάρει την μορφή επιδημίας !!!!!![]()
![]()
δεν παίζεσαι λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Έχεις απόλυτο δίκιο !!! Δεν είναι δυνατόν να φταίει ο Άνθρωπος για την κατάσταση του πλανήτη … Μεγάλο μέρος της ευθύνης έχουν τα σκιουράκια… , τα γατιά κάνουν μεγάλη ζημιά επίσης , σε ένα ευρωπαϊκό συνέδριο μίλησαν για τον τρυποκάρυδο και τις επιπτώσεις στα δέντρα … Οι μαϊμούδες και οι χιμπατζήδες που τρώνε τις μπανάνες…και μην ξεχνάμε τα μπακακάκια , στην λίμνη Τσιβλού έχουν πάρει την μορφή επιδημίας !!!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
εμένα μου φαίνονται όλα σαν την πιπίλα ότι τελειώνουν τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη μας...........δηλαδή κατεφέραμε μέσα σε 60-70 χρόνια από τη βιομηχανική επανάσταση μέχρι τώρα και εξαντλήσαμε αποθέματα δισεκατομμυρίων ετών????? Λογικό συμπέρασμα βασισμένο στην εσφαλμένη αντίληψη ότι τα αποθέματα πετρελαίου δημιουργήθηκαν με τη πάροδο δισεκατομμυρίων ετών. Αντιθέτως δημιουργήθηκαν ουσιαστικά σε μια "στιγμή" αναλογικά με την ηλικία της γης
και πως γίνεται τα αποθέματα στη σαουδική αραβία τόσα χρόνια να μην έχουν τελειώσει, και τελείωσαν ολόκληρου του πλανήτη????? Οι τελευταίες ανακαλύψεις σημαντικών κοιτασμάτων έγιναν το 1969........
είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε, και προσωπιικά πιστεύω ότι είναι αδύνατο για όλα αυτά που παθαίνει ο πλανήτης υπεύθυνος να είναι αποκλειστικά ο άνθρωπος, καταστρέψαμε δηλαδή μέσα σε 100 χρόνια έναν πλανήτη. απλώς όπως όλοι οι πλανήτες άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια της ημερομηνίας λήξης του.........ο πλανήτης καταστρέφεται από τα έσω του....... Στο αγρόκτημα που έχω και οι 2 γεωτρήσεις νερού βρέθηκαν να είναι υψηλές σε νιτρικά (υπολείματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων). Οι κότες μου πρέπει να φταίνε που κουτσουλάνε όπου βρουν....
Η υπερκατανάλωση είναι σοβαρό πρόβλημα. Αν την περιορίσουμε λίγο όλα θα μειωθούν, σκουπηδια, κουτάκια, ρίποι κλπ. Όσες μονάδες ανακύκλσωσης και να μας φτιάξουν αν δεν σταματήσουμε να καταναλώνουμε σαν ζώα τότε πάλι δεν θα μας φτάνουν (οι μονάδες). Πάντως σε ελαστικά, λάδια, μπαταρίες και τέτοια είναι πολύ καλό το ποσοστό ανακύκλωσης. Σε χαρτί, μέταλλο και γυαλί θέλουμε ακόμα δουλεια.
Για τον θέμα του πλανήτη είναι φανερό ότι τον καταστρέφουμε εμείς. Είμαστε το μόνο απροσάρμοστο είδος πάνω στη Γη που πρέπει να τα γκρεμίσει όλα για να ζήσει. Διάβαζα πιο παλιά ότι οι ελέφαντες και οι ιπποπόταμοι δεν την παλεύουν καθώς έχουν περιοριστεί από θέμα χώρου και αρχίζουν επιθέσεις σε χωριά και τέτοια.