[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Συγνώμη φίλε αλλά σου ζήτησα ποτέ να με πάρεις τηλέφωνο στις 5 το μεσημέρι που κοιμάμαι να μου πεις για τα προγράμματα τις ON? Και να είσαι και πιεστικός κιόλας(οι πιο πολλοί είναι). Αν είναι έτσι να σε παίρνω 3 την νύχτα απο την δουλειά μου να σου λέω τα προγράμματα που έχουμε στο νοσοκομέιο μας να μας επισκεφτείς για ένα τσεκ-απ γιατί έχουμε φανταστική προσφορά στην γενική αίματος.
Γιατί να πληρώσει κάποιος για κάτι που δεν το ζήτησε ποτέ? Να σου στείλω ένα παλιό μπουφάν που δεν το θέλω(είναι χαλασμένο) να μου δώσεις 100??? [/QUOTE
Αν δεν κανω λαθος ωρες κοινης ησυχιας ειναι απο τις 15:00 εως τις 17:00...Τωρα αν εσυ κοιμασαι ειναι δικο σου θεμα.Αν δεν θες να σε ενοχλουν εκεινη την ωρα βγαλε το τηλ απο την μπριζα.Αλλωστε αν σε επαιρνε ενας φιλος σου εκεινη την ωρα απλα για να σου πει μια λακαμια κ σε ξυπναγε θα τον εβριζες?Δν νομιζω...Το γεγονος οτι κ αυτοι κανουν την δουλεια τους δν σας λει κατι ετσι?Και κανεις δν σου ζηταει να πληρωσεις κατι απο την στιγμη που δν το εχεις παραγγειλει.
Για την ιστορια οταν καποιος θελει να γινει συνδρομιτης της ΟΝ κανει μια αιτηση τηλεφωνικα με τα στοιχεια του κατοχου της γραμμης κ υστερα τον καλει μια κοπελα ξανα στο τηλ,του αναφερει τους ορους του συμβολαιου κ ρωταει τον ιδιο αν οντως αποδεχεται τους ορους του συμβολαιου.Η συνομιλια τους ηχογραφειται κ ο πελατης μπορει να την εχει οποιαδηποτε στιγμη με email η σε ενα cd.Με αυτον τον τροπο ειναι κατοχυρωμενος κ ο πελατης για το τι εχει συμφωνισει αλλα και η ΟΝ.Υπαρχουν βεβαια και αλλοι τροποι να κανεις αιτηση(με courier η αν περασεις ο ιδιος απο καποιον αντιπροσωπο της ΟΝ)αλλα στον dealer που εργαζομουν εγω ετσι δουλευαμε.
Δεν συνεχιζω αλλο την κουβεντα γιατι βλεπω οτι εχετε πιο πολυ διαθεση να μου την λετε παρα να καταλαβετε καποια πραγματα.
![]()