Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ On Telecoms.‏

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Συγνώμη φίλε αλλά σου ζήτησα ποτέ να με πάρεις τηλέφωνο στις 5 το μεσημέρι που κοιμάμαι να μου πεις για τα προγράμματα τις ON? Και να είσαι και πιεστικός κιόλας(οι πιο πολλοί είναι). Αν είναι έτσι να σε παίρνω 3 την νύχτα απο την δουλειά μου να σου λέω τα προγράμματα που έχουμε στο νοσοκομέιο μας να μας επισκεφτείς για ένα τσεκ-απ γιατί έχουμε φανταστική προσφορά στην γενική αίματος.
    Γιατί να πληρώσει κάποιος για κάτι που δεν το ζήτησε ποτέ? Να σου στείλω ένα παλιό μπουφάν που δεν το θέλω(είναι χαλασμένο) να μου δώσεις 100???
    [/QUOTE

Αν δεν κανω λαθος ωρες κοινης ησυχιας ειναι απο τις 15:00 εως τις 17:00...Τωρα αν εσυ κοιμασαι ειναι δικο σου θεμα.Αν δεν θες να σε ενοχλουν εκεινη την ωρα βγαλε το τηλ απο την μπριζα.Αλλωστε αν σε επαιρνε ενας φιλος σου εκεινη την ωρα απλα για να σου πει μια λακαμια κ σε ξυπναγε θα τον εβριζες?Δν νομιζω...Το γεγονος οτι κ αυτοι κανουν την δουλεια τους δν σας λει κατι ετσι?Και κανεις δν σου ζηταει να πληρωσεις κατι απο την στιγμη που δν το εχεις παραγγειλει.

Για την ιστορια οταν καποιος θελει να γινει συνδρομιτης της ΟΝ κανει μια αιτηση τηλεφωνικα με τα στοιχεια του κατοχου της γραμμης κ υστερα τον καλει μια κοπελα ξανα στο τηλ,του αναφερει τους ορους του συμβολαιου κ ρωταει τον ιδιο αν οντως αποδεχεται τους ορους του συμβολαιου.Η συνομιλια τους ηχογραφειται κ ο πελατης μπορει να την εχει οποιαδηποτε στιγμη με email η σε ενα cd.Με αυτον τον τροπο ειναι κατοχυρωμενος κ ο πελατης για το τι εχει συμφωνισει αλλα και η ΟΝ.Υπαρχουν βεβαια και αλλοι τροποι να κανεις αιτηση(με courier η αν περασεις ο ιδιος απο καποιον αντιπροσωπο της ΟΝ)αλλα στον dealer που εργαζομουν εγω ετσι δουλευαμε.

Δεν συνεχιζω αλλο την κουβεντα γιατι βλεπω οτι εχετε πιο πολυ διαθεση να μου την λετε παρα να καταλαβετε καποια πραγματα.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αυτό με τα τηλέφωνα πρέπει να κοπεί, από όλες τι κ@λ@εταιρίες.
    Να το θέσω αλλιώς. Γουστάρεις εσύ να σε παίρνουν τηλ κάθε μέρα & να ζητάνε τη Σούζι ?

Ε, με την ίδια λογική δε γουστάρω να χτυπάει το τηλ μου & να είναι κάποιος που δε τον γνωρίζω. & αν θέλω να το βγάλω από τη μπρίζα είναι δικό μου θέμα.
    Να το παρομοιάσω & αλλιώς. Γουστάρει κανείς τα spam mail...? Γουστάρει κανείς να του χτυπάει το κουδούνι όποιος ναναι? Αλλά ιδιοτικότητα πλέον 0.
    Αν 7 γνωρίζω κάποιο καθηγητή μου που τα τσέποσε χοντρά από μια μήνυση σε τέτοια εταιρία.

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το σύστημα με τις τηλεφωνικές πωλήσεις δεν το ακολουθούν μόνο οι εναλλακτικοί αλλά και ο ΟΤΕ.

Το καλύτερο για μένα είναι να μην έχεις σταθερό τηλέφωνο. Skype rules.
    Triple 1050

ναι και μένα μου τη σπάνε απίστευτα όσοι πέρνουν τηλ να μου πουλήσουν κάτι που δεν θέλω και να πω τη μαύρη αμαρτία μου ένας έφαγε χοντρα μπινελίκια που με ξύπνησε αλλα από την άλλη καταλαβαίνω και ότι αυτοι που πέρνουν δεν φταίνε σε τίποτα τη δουλειά τους κάνουν, φταίνε αυτοί που τους βάζουν να κάνουν τηλεφωνήματα!!!!!!!!!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος της Ontelecoms, εγώ διατηρώ επιφυλάξεις για αυτές τις ανώνυμες καταγγελίες. Η αλήθεια είναι ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί έχουν σοβαρά προβλήματα τόσο τεχνικής φύσεως όσο και Client Service. Ωστόσο η συγκεκριμένη καταγγελία μου ακούγεται λίγο "στημένη". Ο εν λόγω καταναλωτής γιατί δεν κατήγγειλε την On στην ΕΕΤΤ ?

για ρωτα και μας που ειμαστε με ον ??

m1ke, η συγκεκριμενη καταγγελια εχει γινει επωνυμα

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος της Ontelecoms, εγώ διατηρώ επιφυλάξεις για αυτές τις ανώνυμες καταγγελίες. Η αλήθεια είναι ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί έχουν σοβαρά προβλήματα τόσο τεχνικής φύσεως όσο και Client Service. Ωστόσο η συγκεκριμένη καταγγελία μου ακούγεται λίγο "στημένη". Ο εν λόγω καταναλωτής γιατί δεν κατήγγειλε την On στην ΕΕΤΤ ?
    υπαρχουν ομαδικες προσφυγες στην ΕΕΤΤ και στα δικαστηρια!

τωρα μολις με πηρε τηλ μια κοπελα απο την ΟΝ και παρολο που αρνηθηκα την προταση της αυτη επεμενε.....καλα δεν διαβαζεις moto.gr μουρθε να της πω...:rotflmao:
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Συγνώμη αλλά για πιο λόγο να στείλης την αίτηση πίσω με διαγραμμένα στοιχεία?
    Δεν γουστάρεις δεν κάνεις αίτηση απλό.
    Αν δεν έχουν υπογραφή σου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5

Αν δεν κανω λαθος ωρες κοινης ησυχιας ειναι απο τις 15:00 εως τις 17:00...Τωρα αν εσυ κοιμασαι ειναι δικο σου θεμα.Αν δεν θες να σε ενοχλουν εκεινη την ωρα βγαλε το τηλ απο την μπριζα.Αλλωστε αν σε επαιρνε ενας φιλος σου εκεινη την ωρα απλα για να σου πει μια λακαμια κ σε ξυπναγε θα τον εβριζες?Δν νομιζω...Το γεγονος οτι κ αυτοι κανουν την δουλεια τους δν σας λει κατι ετσι?Και κανεις δν σου ζηταει να πληρωσεις κατι απο την στιγμη που δν το εχεις παραγγειλει.

Για την ιστορια οταν καποιος θελει να γινει συνδρομιτης της ΟΝ κανει μια αιτηση τηλεφωνικα με τα στοιχεια του κατοχου της γραμμης κ υστερα τον καλει μια κοπελα ξανα στο τηλ,του αναφερει τους ορους του συμβολαιου κ ρωταει τον ιδιο αν οντως αποδεχεται τους ορους του συμβολαιου.Η συνομιλια τους ηχογραφειται κ ο πελατης μπορει να την εχει οποιαδηποτε στιγμη με email η σε ενα cd.Με αυτον τον τροπο ειναι κατοχυρωμενος κ ο πελατης για το τι εχει συμφωνισει αλλα και η ΟΝ.Υπαρχουν βεβαια και αλλοι τροποι να κανεις αιτηση(με courier η αν περασεις ο ιδιος απο καποιον αντιπροσωπο της ΟΝ)αλλα στον dealer που εργαζομουν εγω ετσι δουλευαμε.

Δεν συνεχιζω αλλο την κουβεντα γιατι βλεπω οτι εχετε πιο πολυ διαθεση να μου την λετε παρα να καταλαβετε καποια πραγματα.

[/B]
    τωρα φανταζομαι κανεις πλακα....γιατι εγω το τηλεφωνο το εχω να επικοινωνω με ατομα που ξερω και με ξερουν....και ο φιλος μου δεν θα με παρει μετα τις 17.00 πχ γιατι θα ξερει οτι κοιμαμαι,και θα ακουσει γαμοσταβριδια....και ουτε θα επιμενει....και γιατι να το χαμηλωσω???αν με παρουν για κατι επειγον πχ???δεν κατηγορησα μονο την εταιρια που δουλευες,η μαλλον δεν κατηγορησα καμμια,αλλα και εσυ εισαι πολυ υπερβολικος χωρις λογικα επιχηρημηματα...

εγω εχω ον καινουρια γραμμη (αριθμοδοτηση)και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
    σε ολα ηταν οκ. θεμα τυχης?
    μπορει......
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Συγνώμη φίλε αλλά σου ζήτησα ποτέ να με πάρεις τηλέφωνο στις 5 το μεσημέρι που κοιμάμαι να μου πεις για τα προγράμματα τις ON? Και να είσαι και πιεστικός κιόλας(οι πιο πολλοί είναι). Αν είναι έτσι να σε παίρνω 3 την νύχτα απο την δουλειά μου να σου λέω τα προγράμματα που έχουμε στο νοσοκομέιο μας να μας επισκεφτείς για ένα τσεκ-απ γιατί έχουμε φανταστική προσφορά στην γενική αίματος.
    Γιατί να πληρώσει κάποιος για κάτι που δεν το ζήτησε ποτέ? Να σου στείλω ένα παλιό μπουφάν που δεν το θέλω(είναι χαλασμένο) να μου δώσεις 100???
    Πολύ σωστά!

Τι 100€ ρε; 200€! Θα τα μοιραστούμε, ε;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5

Πολύ σωστά! Έτσι ακριβώς! Πολύ ωραία τα λες! Μπορείς να μας δώσεις το τηλέφωνό σου όμως, μήπως και θυμηθεί κάποιος από δω μέσα, στις 3 τα ξημερώματα, κάποια τράπεζα που του έδωσε φθηνότερο δάνειο, πιστωτική κάρτα, ή κάποια κωλο-εταιρεία της π$@&#ας με φθηνότερο πάγιο, για να σε ενημερώσουμε; Εμείς για το καλό σου!

Για να ρωτήσω τώρα..
    Από ταχύτητες σύνδεσης είστε ευχαριστημένοι; Όσα πληρώνετε τόσα έχετε;
    Γιατί με όσους έχει τύχει να το κουβεντιάσω μου λένε τα χειρότερα για όλες τις εταιρείες.
    Και εγώ από τον ΟΤΕ μια από τα ίδια. Ότι ζητάω κάθε φορά και πληρώνω, μου δίνουν τα μισά! Ένα εγώ και ένα ο ΟΤΕ! Αν και αυτή τη φορά νομίζω πως ξεπέρασαν τον εαυτό τους.. πληρώνω 8Μbits και ως εκ θαύματος έχω μετρήσει έως και 5,5!!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ενα μήνα και κάτι με HOL και όλα super. Συγχρονίζει μεταξύ 11.900 και 16.000/900-950.

Πάντως ακούμε γκρίνιες από παντού, που όσο πάμε λιγοστεύουν νομίζω, και δεν ακούμε ποτέ κάτι καλό. Γιατί φυσικά γκρινιάζεις όταν έχεις, ή έτσι νομίζεις, πρόβλημα.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Πολύ σωστά! Έτσι ακριβώς! Πολύ ωραία τα λες! Μπορείς να μας δώσεις το τηλέφωνό σου όμως, μήπως και θυμηθεί κάποιος από δω μέσα, στις 3 τα ξημερώματα, κάποια τράπεζα που του έδωσε φθηνότερο δάνειο, πιστωτική κάρτα, ή κάποια κωλο-εταιρεία της π$@&#ας με φθηνότερο πάγιο, για να σε ενημερώσουμε; Εμείς για το καλό σου!

Σε πηρε εσενα κανενας ποτε στις 3 το βραδυ για να σου πουλησει κατι???

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 17:39
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42