Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εναν "αγιασμό" από υγρά φρενων!![]()
![]()
ποιος σου τα εμαθε αυτα ρε???
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
ρε ξεκολατε...ο τυπος προσπαθουσε να επισκευασει την εξωτερικη μοναδα του air condition !!!
Ε ΡΕ ΞΥΛΟ !!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τσεκάρετε και αυτό το παρκάρισμα...
http://www.fazerclub.gr/forum1/viewtopic.php?t=5523
![]()
:hypnotize
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Να κανω τον δικηγορο του διαολου![]()
Οταν ψαχνεις 1 ωρα+ να παρκαρεις και δεν βρισκεις ουτε επι πληρωμη το βαζεις οπου βρεις και ευχεσαι να μην ενοχλησεις μεχρι να τελειωσεις την δουλεια σου....Αν βεβαια ειναι επειγουσα....
Υπαρχει και η αλλη ακρη....Εχω ακριβως διπλα απο το γραφειο 1 μονοκατοικια με γκαραζ.Μιλαω με τον παππου μου λεει οκ φιλε βαλτο στην εισοδο μου 5 μετρα αποσταση ειναι το γραφειο οποτε ερχομαι και σου λεω οταν ειναι....
Ελα ομως που η γιαγια εχει αλλη αποψη και μαλλον δερνει τον παππου 3 φορες την μερα....Μπουκαρει μια μερα στο γραφειο και αρχιζει να κραζει...
Μα να της λεω εγω ειχαμε μιλησει με τον κυριο Ταδοπουλο και ειχαμε πει....
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ @(&$^(@$&^@*()&$#@*$)&@*)&$*(@&$@(*$&
Και οταν λεω 5 μετρα αποσταση κυριολεκτω...Απο την αλλη σκεφτομουνα τον παππουλη και λεω ασε μην δυσκολεψω και αλλο την θεση του![]()
Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν χωρανε τοσα αυτοκινητα στην πολη μας πλεον και οι μλκς εχουν το πανω χερι....
Για την περίπτωση που σου κλείσουν την είσοδο του γκαράζ :
Αν του κλειδώσεις τους τροχούς με τις κλειδαριές που έχουν και οι τροχαίοι το γίνεται?
Επίσης ανυπόφορο είναι το γεγονός οτι παράνομα καινούριες πολυκατοικίες έχουν πιάσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για είσοδο γκαράζ ενώ αυτό απαγορεύεται.
Run, rabbit run
δεν επιτρέπεται από το νόμο να περάσω αλυσίδες σε ξένο όχημα άκη μου!!!!! και εξάλου δεν θέλω να γίνω και εγώ κάφρος με την ιδιοκτησία του άλλου αν και κάποιες φορές είμαι πολύ κοντά και μπαίνω στον πειρασμό!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Για την περίπτωση που σου κλείσουν την είσοδο του γκαράζ :
Αν του κλειδώσεις τους τροχούς με τις κλειδαριές που έχουν και οι τροχαίοι το γίνεται?
Επίσης ανυπόφορο είναι το γεγονός οτι παράνομα καινούριες πολυκατοικίες έχουν πιάσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για είσοδο γκαράζ ενώ αυτό απαγορεύεται.
byron afta ta theoro poli malakies..
o kathe pikramenos pou thelei na niosei timoros vgainei svarna me ta aftokollita.
DEN MPOROUME KAI DEN PREPEI na paroume to nomo sta xeria mas, se ena kratos me nomous kai kanones.
episis pos tha sas fenotan se ena viastiko parkarisma tis kalis sas na deite ena aftokolito pano sto ntepozito?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εαν ενοχλούσε θα μου φαινόταν λογικόΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
episis pos tha sas fenotan se ena viastiko parkarisma tis kalis sas na deite ena aftokolito pano sto ntepozito?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πάλι στα greeklish το γύρισες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
o kathe pikramenos pou thelei na niosei timoros vgainei svarna me ta aftokollita.
DEN MPOROUME KAI DEN PREPEI na paroume to nomo sta xeria mas, se ena kratos me nomous kai kanones.
episis pos tha sas fenotan se ena viastiko parkarisma tis kalis sas na deite ena aftokolito pano sto ntepozito?![]()
Διάβασε τι λένε πρώτα. Το αυτοκόλλητο φεύγει αμέσως, καθώς δεν προορίζεται να κάνει ζημιά ούτε στο χρώμα ούτε στο όχημα.
Σκοπό έχει να δείξει την ενόχληση του πεζού στην απαγόρευση κυκλοφορίας που του επιβάλει ο καθένας καραγκιόζης.
ΥΓ : Αν έβρισκα ένα αυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο θα έβγαζα τον σκασμό.
1ον γιατί θα είχα κάνει μ@λακία
2ον -----------//----------------
![]()
Eχει παραγινει ομως το κακο., δεν νομίζεις?
![]()
δεν είναι θέμα τιμωρίας, ούτε απόδοσης νόμου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
episis pos tha sas fenotan se ena viastiko parkarisma tis kalis sas na deite ena aftokolito pano sto ntepozito?
θέμα ευαισθητοποίησης ειναι ρε συ... απο τη στιγμή που ΔΕΝ προκαλούν ζημιά σε περιουσία τρίτου, δε βλέπω τπτ το μεμπτό. Ασε που στη σελίδα τους streetpanthers.gr λένε οτι έχουν ρωτήσει νομικούς και τους είπαν no problem...
και όπως απάντησαν byron και captain, ναι αμα έβρισκα αυτοκόλλητο στη μοτο μου, μαλακια θα έχω κάνει. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ το να αφήνουμε τις μοτο πάνω σε πεζοδρόμια είναι παράνομο (κατάληψη πεζοδρομίου λέγεται νομικά, αν δεν κάνω λάθος) και το μόνο που μας σώνει είναι το γεγονός οτι καταλαμβάνουμε μικρό όγκο και άρα αφήνουμε χώρο διέλευσης σε πεζούς (... και αναπηρικά καροτσάκια, και φορία, και ....)
αλήθεια.... στα μάτια τα δικα τους (των πεζών, των κατοικων της γειτονιάς, αλλά και των κουτάκιδων), πως φαίνεται νομίζετε η δικιά μας συμπεριφορά? το ξέρουμε όλοι, δε χρειάζεται ανάλυση...
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ego eixa diavasei(?) i eixa tin entiposi pos ta aftokolita den vgainoun me tipota, giafto diafono me afton ton tropo <<aponomis>> dikaiosinis..
an den einai etsi pao paso, den einai kako na ton kaneis na skeftei ligaki![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ρε μαγκες,με την ιδια λογικη ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα βρισκαμε αυτοκολλητα πανω στα μηχανακια μας.
και ισως οχι οταν παρκαρουμε εξω απο τα σπιτια μας αλλα στο κεντρο της Αθηνας σιγουρα.
γιατι μην μου πειτε οτι οταν κατεβαινετε κεντρο δεν βαζετε την μοτο πανω στο πεζοδρομιο?
που να την αφησεις δλδ στην Ακαδημιας,στην Πανεπιστημιου ή στην Σταδιου?
αλλο το οτι τα πεζοδρομια ειναι μεγαλα και δεν ενοχλουν την διελευση.
παραμενουν ομως ΠΑΝΩ στον "χωρο" των πεζων.![]()
ΟΛΟΙ ή σχεδον ολοιεχουμε κανει παρανομιες στο θεμα του παρκαρισματος.
το θεμα ειναι να μην ειναι ΤΟΣΟ ΚΡΑΧΤΗ! (κλεισιμο εισοδων νοσοκομειου,γηροκομειου,παιδικων σταθμων κ.λ.π.)
![]()