Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ v-strom 1000

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos
    Εντυπώσεις από μια σύντομη βόλτα μέχρι τη Λαμία και πίσω το Σάββατο:

Με μέτριο έως αρκετό αέρα η ζελατίνα της Ermax προκαλούσε "ψιλοκοσκινίσματα" στο τιμόνι μόνο μετά τα 180. Για πλήρη προστασία ούτε λόγος βέβαια αφού είμαι 1,96 και δεν υπάρχει ζελατίνα (ούτε της Secdem) που να με καλύπτει.

Κατανάλωση (από το κέντρο της Αθήνας έως το κέντρο της Λαμίας) περί τα 8 λίτρα/100 km, νουμεράκι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για το 1000, δεδομένου ότι στο 1/3 της διαδρομής (τουλάχιστον) είχα σταθερά 180+ (κάποια στιγμή είδα 230 κοντερίσια με 1500 - 1700 στροφές ακόμα για το κόκκινο).

Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση με ταχύτητες 140 - 160.

Αυτά τα ολίγα. Περιμένω να δω συμπεριφορά με συνεπιβάτη και πλήρη φόρτο.
    Motorcycle Emptiness

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider

Re: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ v-strom 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από ekpaglos

Υ.Γ.: Σημειώνω ότι πριν 3 εβδομάδες πήγα τη μηχανή σε εξουσιοδοτημένο SUZUKI στο οποίο έβγαλα τον κόφτη και έβαλα το (επίσημο) προγραμματάκι της SUZUKI. Αυτό δεν επηρέασε την κατανάλωση ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο. Επίσης, εκεί μου είπαν ότι η τρόμπα βενζίνης είναι πεντακάθαρη και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χαρτογράφησης. [/B]

γεια χαρα ,τι εννοεις

με το εβγαλα τον κοφτη?

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos
    Κοίτα, δεν έχω τεχνικές γνώσεις, είχα διαβάσει όμως ότι ο κόφτης του v-strom 1000 εμποδίζει τη μηχανή να "βγάλει" τη μέγιστη πραγματική ιπποδύναμή της (περίπου 91-92 hp) στην 5η και την 6η ταχύτητα. Η μέγιστη ιπποδύναμη βγαίνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο αριθμό στροφών στη 4η.

Φίλος μου και μηχανικός μού είπε ότι το πρώτο βήμα είναι να ρυθμίσουμε το αβάνς και έπειτα να βάλω ένα πρόγραμμα της suzuki που θα άλλαζε τη χαρτογράφηση το καυσίμου (η λύση του Power commander είναι άλλο πράγμα και σαφώς πιο δαπανηρή).

Η "επέμβαση" έγινε σε εξουσιοδοτημένο suzuki και η δυναμομέτρηση που ακολούθησε έδειξε ότι πλέον έχω τη μέγιστη ιπποδύναμη και στις ταχύτητες 5 και 6.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω μεγαλύτερη ισχύ στις δύο τελευταίες ταχύτητες και μεγαλύτερη τελική (η οποία ούτως ή άλλως δεν έχει ουσιαστική χρησιμότητα δεδομένου ότι το v-strom δεν είναι μηχανή απόλυτα υψηλών επιδόσεων, ούτε και τα +15-20 km/h που βλέπεις στο κοντέρ είναι καμία τρελή διαφορά...)
    Motorcycle Emptiness

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Εγω φιλαρακι ειχα μια βδομαδα μια vara ενος φιλου και ξερω οτι δεν την χορταιναα βενζινη!Καθε βολτα ημουνα και βενζιναδικο (και δεν ειμαι υπερβολικος)!

Μάλλον ο φίλος σου είχε το παλιό (καρμπυρατεράτο) του 1999 έως 2002. Εγώ μιλάω για το νέο (2005), για το παλιό δεν ξέρω αλλά έχω κι εγώ ακουστά οτι έχει σημαντική διαφορά.

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Καιει πολυ...

το ατιμο...

εβαλα 20 ευρω για τα πρωτα μου χιλιομετρα, και στα 180 χιλιομετρα αναψε η ρεζερβα

εντα ξει ηξερα οτι καιει πολυ και καλα κανει στην τελικη κιολας μιας και ειναι 1000, αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ηρεμησε αλανιαρη!Τα δυο πρωτα τεποζιτα ειναι κρισιμα για την τσεπη σου,μετα θα στρωσει το πραμα.

edit:καινουργιο δεν ειναι?? Αν ειναι καινουργιο ειναι απολυτως δικαιολογημενη η καταναλώση αυτη.
    Keep spamming!!!:a13:

Re: Καιει πολυ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    το ατιμο...

εβαλα 20 ευρω για τα πρωτα μου χιλιομετρα, και στα 180 χιλιομετρα αναψε η ρεζερβα

εντα ξει ηξερα οτι καιει πολυ και καλα κανει στην τελικη κιολας μιας και ειναι 1000, αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα...

στα 180 αναψε η ρεζερβα οποτε logika ua exei εχει toylaxiston αλλα 50km
    mia xara moy akoygetai
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ηρεμησε αλανιαρη!Τα δυο πρωτα τεποζιτα ειναι κρισιμα για την τσεπη σου,μετα θα στρωσει το πραμα.

edit:καινουργιο δεν ειναι?? Αν ειναι καινουργιο ειναι απολυτως δικαιολογημενη η καταναλώση αυτη.
    μπα και μετα τοση θα εχει, μπορει να ειμαι στο στρωσιμο τωρα αλλα φανταστειτε μετα να το ανοιγω κιολας

μα ποσο θα παει τελοσπαντων...

ta vstrom den exoyn megali katanalosi opote min anisixeis.
    www.motoDevils.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmboy
    ta vstrom den exoyn megali katanalosi opote min anisixeis.
    ναι το βλεπω...

μηπως δεν καταλαβες? το 1000 εχω...

Εβαλες 20Ε, δλδ περιπου 18 λιτρα, σε ΣΤΕΓΝΟ (σχεδον) ρεζερβουαρ. Η ρεζερβα ειναι 4λιτρα αρα εφαγες 15Λ σε 180χλμ, δλδ περιπου 8Λ/100χλμ. Απολυτως φυσιολογικο για καινουριο.

(Οταν λες ρεζερβα εννοεις να αναβοσβηνει η τελευταια παυλα ετσι; Οχι σταθερη παυλα και να αναβοσβηνει το σημα της αντλιας διπλα; )

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$

(Οταν λες ρεζερβα εννοεις να αναβοσβηνει η τελευταια παυλα ετσι; Οχι σταθερη παυλα και να αναβοσβηνει το σημα της αντλιας διπλα; )
    ναι αυτο εννοω...

Re: Καιει πολυ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    το ατιμο...

Εμ, δεν ήθελες Tiger....

(ότι σου είπαν οι απο πάνω ισχύει...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος

kaysimo

den xero file ego me to xiliari ebala 22,00 eyro ekana ekaton ogdonta xiliometra xanagemisa kai gemise me 10,50 moy eixe sbhsi dyo grames apo tin benzina - sto allo gemisma me 22,00 eyro moy ekane 299xiliometra kai anabosbhne h teleytea grammh

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κατανάλωση και σερβις V-strom 1000
    από nikolakhs89 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2010, 17:55
  2. V-STROM 1000 Πρώτη εντύπωση...
    από THEOD στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2005, 19:54
  3. V-strom 1000 Ή 650 Για Πειτε Ρε Παιδια
    από TARAXIAS στο forum Suzuki V-Strom series