Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 82

Θέμα: ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtx black
    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ SOUZA...
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΛΙΚΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΜΜΜΜΜΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΒΩ ΤΗΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΛΑ@ΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΩ ΑΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΕΩΑ ΑΠΟ ΤΟ DELIVERY 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.......

για να καταλαβω πηγες στην αντιπρωσοπεια και δεν ειχανε ετοιμα κομματια ? εδω θεσσαλονικη σε ολες τις αντιπρωσοπεις εχουνε απο 2-3 ολοι κ8
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Νέο μέλος
    Το ΧΤΧ θα το πουλησεις ή θα το κρατησεις να τα εχεις και τα 2, εντελως πληροφοριακα ρωταω, γιατι και γω οταν σκεφτομαι για καινουρια μηχανη δυσκολευομαι για το πως θα αποχωριστω την παλια!

βασικα εμενα η γνωμη μου ειναι αμα σκοπευεις να κρατησεις το μηχανακι για χρονια παρε το κ7 ειναι ακριβως το ιδιο και θα το παρεις -1.000-1.500 ευρω

αμα σκοπευεις να το δωσεις σε 1-2 χρονια παρε το κ8 μαυρο τοτε εχει και πολυ ωραια gsxr αυτοκολλητα σκεφτομαι να τα παρω και εγω για το κ7 μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ SOUZA...
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΛΙΚΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΜΜΜΜΜΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΒΩ ΤΗΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΛΑ@ΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΩ ΑΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΕΩΑ ΑΠΟ ΤΟ DELIVERY 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.......

Δεν θελω να σε καθησυχασω,αλλα και εγω με το δικο μου κατι τετοια τραβηξα,την Δευτερα θα ειναι εδω,η Δευτερα εγινε Παρασκευη και απο τελη Σεπτεμβρη το πηρα μεσα Οκτωβρη,αλλα το πηρα τελικα...

Αυτα ειναι κλασικα παπατζιλικια των μαγαζιων...

ΤΟ ΧΤ 5.200 ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ Κ8,ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ?????<ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ>

ΚΟΙΤΕ ΦΙΛΕ Τ.R.Ε ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΕΡΕΣ.ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΕΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΙ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΤΗΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΕΕΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ.....ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Κ9????????

ΚΟΙΤΕ ΦΙΛΕ Τ.R.Ε ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΕΡΕΣ.ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΕΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΙ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΤΗΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΕΕΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ.....ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Κ9????????
    Οχι δεν νομιζω αλλα και ο Αγιος φοβερα θελει,αμα τους ψιλοζαλισεις και δεν τους εχεις χαλαρους δεν νομιζω να παει τοσο.
    Παντως και εγω 2 μηχανες που αγορασα καμια δεν ηρθε στην ωρα της...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Φιλε πανε παρε τα 3000 χιλ. πισω και πηγαινε παρτο απο καπου που το εχει οντως ετοιμοπαραδοτο.

Ρε νεολαιοι προσεξτε ειπαμε η π@υτσα μεχρι τα ταβανι αλλα οχι και ετσι, για τετοια ψοφανε οι μαγαζοχ@μουρες.

TRE εσυ εχεις ξαναοδηγησει τετοιο μηχανακι? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

TRE εσυ εχεις ξαναοδηγησει τετοιο μηχανακι? :rotflmao:

Oχι αλλα που θα μου παει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Oχι αλλα που θα μου παει...

εισαι μικρος ακομα δεν ειναι τα χερια σου για κ8 πρεπει να κανεις πρωτα μαθηματα 0-300 :rotflmao:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Τι μαλ@κες :rotflmao:

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    εισαι μικρος ακομα δεν ειναι τα χερια σου για κ8 πρεπει να κανεις πρωτα μαθηματα 0-300 :rotflmao:
    Εγω Εγω Εγω!!!!

Φέρε το κ7 αύριο!!
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Νέο μέλος
    ΤΟ ΧΤ 5.200 ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ Κ8,ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    To GSXR εγινε το ονειρο σου πριν παρεις το ΧΤΧ ή μετα? Sorry αν σε πρηζω απλως θελω να δω πως αλλαζει η ψυχολογια αναλογα με τη μηχανη που εχεις, γιατι εγω ζαχαρωνω πολυ το ΧΤΧ αλλα σκεφτομαι τοσες περιπτωσεις σα τη δικη σου που αφου πηραν μια τετοια μηχανη δεν τους εφτασε, και μεσα σε 2-3 το πολυ χρονια το δωσαν να παρουν το supersport.

Ειναι δηλαδη οι μηχανες τυπου supermotard απλα ενα μεταβατικο σταδιο για να καταλαβεις οτι γουσταρεις τα ss ή ειναι στο ατομο οτι γουσταρει ο καθενας. Δηλαδη μπορει καποιος να παρει το motard και να το κρατησει 7-8 χρονια μεχρι να το αλλαξει με ενα καινουριο motard ή θα το δωσει καποια στιγμη αναποφευκτα για να παρει την πιστιαρα?

ΦΙΛΕ LIAGO 86 TO SUPER MOTAR ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΚΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΕΝΑ SUPERSTREET.ΠΑΛΙ ΣΕ MOTAR ΘΑ ΓΥΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ SUPER STREET ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΗΩΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΙ ΠΡΩΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ 1000 ΜΕΤΑ.ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑ HUSABERG.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!ΑΝΤΕ ΑΜΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από liago86
    To GSXR εγινε το ονειρο σου πριν παρεις το ΧΤΧ ή μετα? Sorry αν σε πρηζω απλως θελω να δω πως αλλαζει η ψυχολογια αναλογα με τη μηχανη που εχεις, γιατι εγω ζαχαρωνω πολυ το ΧΤΧ αλλα σκεφτομαι τοσες περιπτωσεις σα τη δικη σου που αφου πηραν μια τετοια μηχανη δεν τους εφτασε, και μεσα σε 2-3 το πολυ χρονια το δωσαν να παρουν το supersport.

Ειναι δηλαδη οι μηχανες τυπου supermotard απλα ενα μεταβατικο σταδιο για να καταλαβεις οτι γουσταρεις τα ss ή ειναι στο ατομο οτι γουσταρει ο καθενας. Δηλαδη μπορει καποιος να παρει το motard και να το κρατησει 7-8 χρονια μεχρι να το αλλαξει με ενα καινουριο motard ή θα το δωσει καποια στιγμη αναποφευκτα για να παρει την πιστιαρα?

Αν και δεν ρωτας εμενα,μιλας για εντελως διαφορετικα μηχανακια.Αν εξαιρεσεις οτι και με τα 2 πας για καφε,απο εκει και περα δεν εχουν σχεδον καμια κοινη χρηση.

Αλλη φαση το ενα αλλη το αλλο,και SS δεν ειναι μονο 1000 μπορεις να ξεκινησεις πιο χαλαρα με ενα μεταχειρο 600 2-3 χρονων,να μαθεις πανω του και να μην το κλαις αμα σου πεσει απ'το σταντ,γιατι αλλο 5-6 χιλιαρικα και αλλο 13 και μετα βλεποντας και κανοντας.
    Βεβαια ξερω και ατομα που πηραν απο παπακι 1000,οσοι δεν τρομαξαν ( και απο εγωισμο δεν τα πουλησαν) το παλεψαν και εμαθαν,λιγο τα μαθηματα λιγο πιστα λιγο εγκρατεια και σεβασμος στο γκαζι και ολα ειναι πιο απλα απ'οτι φαινονται.Και το σημαντικοτερο οτι δεν εχεις να αποδειξεις σε κανεναν τιποτα,ο καθενας γουσταρει για την παρτη του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh

Καθε μερα κανω τετοια μαθηματα,ξεκιναω απ'το 0 και αν δεν δω 300 δεν σταματαω.Υποπτευομαι πουστια ομως,συνεχεια στο 299 σταματαει.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να χαρώ εγώ βαριά κι ασήκωτη ζεμπεκιά ...
    από THEOD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 10:18
  2. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. δε μπορώ να χαρώ τη μηχανή μου...
    από 618RR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 00:57
  4. E-bay Να χαρώ η να κλάψω ?
    από kiriakost στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 18:16
  5. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF