Η ποιο αξιόπιστη λύση,νομίζω πως είναι αυτή.
CORSA SCORPIOS AEE
Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 261 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 2109764600-4
Fax. 2109711891
CORSA SCORPIOS AEE
Τηλ. 2109764600-4
Fax. 2109711891
Αντώνης
Ισως δεν κατάλαβες τι έγραψα....Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
Σημερα πηγα σε εναν φιλο επισης vstrom-α, o οποιος εχει παρομοια προβληματα με τον συναγερμο του. Μετα απο μια συζητηση και αυτοψια στις δυο μηχανες εχω τα εξης σχολια:
α) Του φιλου ειναι legos ο συναγερμος. Κατω απο το λαστιχενιο περιβλημα εχει τρια φις. Το πρωτο φαινεται να ειναι για την ενδεικτικη λυχνια (αδιαφορο), το μεσαιο δεν ξερω τι κανει και το αλλο στην ακρη βγαζοντας το απενεργοποιειται το immobilizer. Αυτο σημαινει οτι στην περιπτωση του legos ειναι ευκολο να κανεις δουλεια. Ξηλωνεις το επιμαχο φις και αρχισει και μουρμουραει το πετας ολο στα σκουπιδια και πας στη δουλεια σου.
β) Στο δικο μου ειναι ο defcom 3. Εχει μονο ενα φις και εξυπηρετει ολες τις απαραιτητες συνδεσεις. Απενεργοποιησα το συναγερμο και περιμενα να κλειδωσει το immobilizer, μετα εβγαλα το φις και φυσικα δεν ανοιγε η ηλεκτρονικη με τιποτα. Οποτε στην περιπτωση τη δικη μου χρειαζεται σιγουρα πατεντα. Δυστυχως δεν ημουν κατα την εγκατασταση εκει για να δω τι συνδεεται και που. Παιζει κανενα σχεδιο? Παιζει καμμια ιδεα... Τρεμω στην ιδεα μη βρεθω σε καμμια ραχουλα και δεν παιξει.
Δεν ξηλώνεις τίποτα.... Απλά κουμπώνεις στο υπάρχων φις (θυλικό) που έχει ο defcom ένα αρσενικό που σε μένα έδωσε ο μάστορας που μου τον πέρασε...
Με αυτόν τον τρόπο ακούγεται το μπιπ ενεργοποίησης του immobilizer αλλά ουσιαστικά ο συναγερμός είναι εκτός κυκλώματος.... έτσι μου είπε ο μάστορας... δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από cantona
CORSA SCORPIOS AEE
Τηλ. 2109764600-4
Fax. 2109711891
Eygenikoi kai eksyphretikoi. Omos rantevou gia elegxo mono kathimerikes apo 09-14!!! Pou prepei na douleyei kaneis gia na mporei na paei tetoia ora?? As eplisoume oti tha mou steiloun me email to manual egkatastashs.
(sorry gia ta greeklish. Exo provlhma me to keyboard)
καλημέρα παίδες!έχω συναγερμό πάνω αλλα σκεφτόμουν και μια extra λύση,όπως αυτό:
http://cgi.ebay.com/Real-Time-GSM-GP...QQcmdZViewItem
τι λέτε?το κοτσάρεις κάτω από την σέλα και είσαι σίγουρος,για όσους βαριούνται να διαβάζουν αυτό το μαραφέτι με λίγα λόγια παίρνει κάρτα κινητού και έχει gps,του "στελενεις" ένα μήνυμα και σου στέλνει πίσω τις συντεταγμένες του γεωγραφικού μήκους και πλάτους του αντικειμενου όπου βρίσκετε πανω αυτό.
...τον κωδικό του, αλλά και χωρίς αυτήν, αν θυμάσαι τον κωδικό ή τον έχεις σημειωμένο κάπου πρόχειρο, και με το κλειδί της μηχανής, απενεργοποιείς συναγερμό και immobilizer...
Περισσότερες λεπτομέρειες, για τα πώς, στο manual του META συναγερμού σου και αν δεν το έχεις, διατίθεται στο site της META, δωρεάν σε pdf...
Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
ενδιαφερον link....
Παντως ο δικος μου ειναι defcom (το γραφει κατω απο το μηχανισμο και... στο manual). Δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να το παω στην αντιπροσωπια καθως το μηχανακι ειναι αγορασμενο απο αλλον εμπορο.
Απ' οτι φαινεται εχει αρκετος κοσμος προβληματακια αλλα κανεις δε λεει πως τα ελυσε. Να παω στην αντιπροσωπια της μετα?
Και κυριως... : πως τον ξεπατωνω manually αν χρειαστει σε καμμια ραχουλα!?