Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Συναγερμός meta (μοντέλο για strom)

Παλαιό μέλος

Συναγερμός meta (μοντέλο για strom)

Καλησπέρα παίδες!!!

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει ακριβώς το μοντέλο του συναγερμού της meta που φοράει ο Σφακιανάκης στο Strom;

Εμαθα οτι η εταιρία έχει 3 μοντέλα με το πιο φτηνο να μήν είναι και τόσο καλή επιλογή. Στην προσφορά που μου έχουν κάνει μου δίνουν συναγερμό δώρο και θέλω να δω αν είναι ακριβώς ίδιος με του Σφακιανάκη...

Ευχαριστώ!!

DEF COM 3

Πες και κανα πράμα ακόμα είναι καλός βγάζει προβλήματα πιάνει απο μακριά είναι ευαίσθητος?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Ενας απλος συναγερμος ειναι. Δεν ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος, εχει προφανως αισθητηρα κινησης, ο οποιος ενεργοποιειται αν πχ τη σηκωσεις απο το νυχι στο ορθιο. Εχει immobiliser, επιλογη αυτοματης ενεργοποιησης οταν σβησεις μοτερ και εισοδο για συνδεση με καποιο αξεσουαρ (πχ σελα). Τωρα στην ερωτηση αν πιανει απο μακρυα, φανταζομαι εννοεις το κλειδωμα ξεκλειδωμα και τη σειρηνα. Στο δικο μου επειδη εκει που ειναι ο συναγερμος (πισω πισω στη θηκη κατω απο τη σελα) εχω και ενα φωσφοριζον γιλεκο πρεπει να πλησιασεις αρκετα για να πιασει.

Τηλεειδοποιηση δεν εχει αλλα νομιζω υπαρχει σαν εξτρα.

Ωραίος πολύ ολοκληρωμένη σαν απάντηση...

Βρήκα ένα μαγαζί που μου δίνει το ΜΕΤΑ και τον SPYBALL γύρω στα 100-125... εσύ πόσο τον έβαλες?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Δωρο της αντιπροσωπειας ηταν. Αλλα φανταζομαι καπου εκει θα κυμαινεται η τιμη του.

Το καλο που εχει απ'οτι εχω καταλαβει ειναι οτι ειναι plug n play.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Δωρο της αντιπροσωπειας ηταν. Αλλα φανταζομαι καπου εκει θα κυμαινεται η τιμη του.

Το καλο που εχει απ'οτι εχω καταλαβει ειναι οτι ειναι plug n play.
    To μηχανάκι το πήρες απο μαγαζί του Σφακιανάκη ή απο συνεργαζόμενο κατάστημα;;

Αυτος που κάνουν δώρο και σε μένα είναι ο ίδιος Def Com 3.

Nαι απο Σφακιανακη. Ουτως η αλλως απ'οτι ξερω η ΜΕΤΑ εχει κανει

Nαι απο Σφακιανακη. Ουτως η αλλως απ'οτι ξερω η ΜΕΤΑ εχει κανει συνεργασια με τη Suzuki Europe και τους δινει συναγερμους για ετοιμες καλωδιωσεις πανω στα μοντελα της Suzuki.

Εχω βαλει τον συναγερμο αυτο ως δωρακι κατα την αγορα αλλα απο την αρχη εχω καποια προβληματακια και θελω μια γνωμη / συμβουλη.

Απο την πρωτη κιολας μερα παρατηρησα οτι ποτε ποτε κανει κατι περιεργα νερα το τηλεχειριστηριο (ασχετα με ποιο απο τα δυο παιζεις) και δεν αντιλαμβανεται τα σηματα.

Σημερα λοιπον ημουν στη μεσογειων και παταω μια φορα, βγαινει ο συναγερμος, αλλα καθυστερω να βαλω μπροστα και μαινει το immobilizer. Ανεβαινω στη μηχανη, παταω το κουμπι τιποτα, ξανα ξανα τιποτα. Κατεβαινω, παω κοντα στη σελα, παταω παταω... τιποτα. Απο μπαταρια ειμαι οκ γιατι το λαμπακι αναβει κανονικα. Τι να κανω τι να κανω, βγαζω τη σελα βαζω το τηλεχειριστηριο πανω στο μηχανισμο, τιποτα... κουναω καλωδια και καπου εκει κανει το μπιπ και παιζει.... Μετα εβαλα μπροστα και οταν εφτασα στο σπιτι δοκιμασα, μπιπ μπιπ... ολα καλα...

Συμβαινει σε κανεναν αυτο? Τι μπορω να κανω και τι μπορω να ελεγξω. Πρακτικα δε μπορω να παω σε καποιον μαστορα καθως δεν ειναι κατι που κανει συνεχεια, οποτε...

Και τι γινεται αν αυτο μου συμβει πανω σε κανα βουνο? Στη χειροτερη περιπτωρη υπαρχει κανενας τροπος να τον ΞΗΛΩΣΩ επιτοπου ωστε να μπορω να παω στη δουλεια μου και να το φτιαξω.
    (θεωρουμε φυσικα δεδομενο οτι δεν εχουμε μαζι το manual για το manually override του συστηματος!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
    Εχω βαλει τον συναγερμο αυτο ως δωρακι κατα την αγορα αλλα απο την αρχη εχω καποια προβληματακια και θελω μια γνωμη / συμβουλη.

Απο την πρωτη κιολας μερα παρατηρησα οτι ποτε ποτε κανει κατι περιεργα νερα το τηλεχειριστηριο (ασχετα με ποιο απο τα δυο παιζεις) και δεν αντιλαμβανεται τα σηματα.

Σημερα λοιπον ημουν στη μεσογειων και παταω μια φορα, βγαινει ο συναγερμος, αλλα καθυστερω να βαλω μπροστα και μαινει το immobilizer. Ανεβαινω στη μηχανη, παταω το κουμπι τιποτα, ξανα ξανα τιποτα. Κατεβαινω, παω κοντα στη σελα, παταω παταω... τιποτα. Απο μπαταρια ειμαι οκ γιατι το λαμπακι αναβει κανονικα. Τι να κανω τι να κανω, βγαζω τη σελα βαζω το τηλεχειριστηριο πανω στο μηχανισμο, τιποτα... κουναω καλωδια και καπου εκει κανει το μπιπ και παιζει.... Μετα εβαλα μπροστα και οταν εφτασα στο σπιτι δοκιμασα, μπιπ μπιπ... ολα καλα...

Συμβαινει σε κανεναν αυτο? Τι μπορω να κανω και τι μπορω να ελεγξω. Πρακτικα δε μπορω να παω σε καποιον μαστορα καθως δεν ειναι κατι που κανει συνεχεια, οποτε...

Και τι γινεται αν αυτο μου συμβει πανω σε κανα βουνο? Στη χειροτερη περιπτωρη υπαρχει κανενας τροπος να τον ΞΗΛΩΣΩ επιτοπου ωστε να μπορω να παω στη δουλεια μου και να το φτιαξω.
    (θεωρουμε φυσικα δεδομενο οτι δεν εχουμε μαζι το manual για το manually override του συστηματος!!!)
    Προφανώς είναι ο legos 3,για δες εδώ.
    http://vstromhellas.forumotion.com/f...ic-t232-15.htm
    Αντώνης

ενδιαφερον link....

Παντως ο δικος μου ειναι defcom (το γραφει κατω απο το μηχανισμο και... στο manual). Δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να το παω στην αντιπροσωπια καθως το μηχανακι ειναι αγορασμενο απο αλλον εμπορο.

Απ' οτι φαινεται εχει αρκετος κοσμος προβληματακια αλλα κανεις δε λεει πως τα ελυσε. Να παω στην αντιπροσωπια της μετα?

Και κυριως... : πως τον ξεπατωνω manually αν χρειαστει σε καμμια ραχουλα!?

Παλαιό μέλος
    Για τον DefCom υπάρχει ένα φισάκι που το κουμπώνεις στο αντίστοιχο θυλικό που έχει ο συναγερμός με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός κυκλώματος ωστε να μπορείς να δείς αν για το οποιοδήποτε πρόβλημα φταίει ο συναγερμός ή κάτι άλλο... υποθέτω οτι και για τον lego θα μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
    Για τον DefCom υπάρχει ένα φισάκι που το κουμπώνεις στο αντίστοιχο θυλικό που έχει ο συναγερμός με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός κυκλώματος ωστε να μπορείς να δείς αν για το οποιοδήποτε πρόβλημα φταίει ο συναγερμός ή κάτι άλλο... υποθέτω οτι και για τον lego θα μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο...
    Μιλας για το φις που ειναι πανω στο μηχανισμο του συναγερμου??? Αν το βγαλεις αυτο δε θα καταλαβει διακοπη ηλεκτροδοτησης και θα αρχισει να σφυραει?? Αλλα και παλι βγαζοντας το αυτο δε θα μενει ανοιχτο το κυκλωμα που ενεργποιει την ηλεκτρονικη, οποτε θα μενεις με τη μηχανη στα χερια

Πραγματικα ειναι παραδολο... Αν μεινω λογω συναγερμου δεν υπαρχει τροπος να τον ξηλωσω (και να τον πεταξω κιολας βρε αδελφε) ωστε να μπορω να παρω τη μοτοσυκλετα μου και να φυγω???

Σημερα πηγα σε εναν φιλο επισης vstrom-α, o οποιος εχει παρομοια προβληματα με τον συναγερμο του. Μετα απο μια συζητηση και αυτοψια στις δυο μηχανες εχω τα εξης σχολια:

α) Του φιλου ειναι legos ο συναγερμος. Κατω απο το λαστιχενιο περιβλημα εχει τρια φις. Το πρωτο φαινεται να ειναι για την ενδεικτικη λυχνια (αδιαφορο), το μεσαιο δεν ξερω τι κανει και το αλλο στην ακρη βγαζοντας το απενεργοποιειται το immobilizer. Αυτο σημαινει οτι στην περιπτωση του legos ειναι ευκολο να κανεις δουλεια. Ξηλωνεις το επιμαχο φις και αρχισει και μουρμουραει το πετας ολο στα σκουπιδια και πας στη δουλεια σου.

β) Στο δικο μου ειναι ο defcom 3. Εχει μονο ενα φις και εξυπηρετει ολες τις απαραιτητες συνδεσεις. Απενεργοποιησα το συναγερμο και περιμενα να κλειδωσει το immobilizer, μετα εβγαλα το φις και φυσικα δεν ανοιγε η ηλεκτρονικη με τιποτα. Οποτε στην περιπτωση τη δικη μου χρειαζεται σιγουρα πατεντα. Δυστυχως δεν ημουν κατα την εγκατασταση εκει για να δω τι συνδεεται και που. Παιζει κανενα σχεδιο? Παιζει καμμια ιδεα... Τρεμω στην ιδεα μη βρεθω σε καμμια ραχουλα και δεν παιξει.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συναγερμός & Meta Sat
    από micmic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 18:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •