Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: K1200r-eskase To Moter/3000km

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    απο καλες πληροφοριες....

πολυ γνωστη φιρμα αυτοκινητων,με θηλυκο ονομα σαν εμπορικο τιτλο....

ζηταει οικονομια ρευματος απο τα γραφεια των υπαλληλων,και πολλα αλλα κουφα....(κοινως να κλεινουν τα περιτα φωτα κτλ)

ενοειται οτι οι υπαλληλοι παρακαλανε για απολυση ή αναζητουν αλλου εργασια..

κομενα μπονους,κομενα ταξιδακια για σεμιναρια κτλ..

εχουν σφιξει τα κωλαρακια οποτε κοιτανε να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι!!!

κηνυγι θελει η δουλεια...γιατι ετσια απλα αντικατασταση δεν κανουν....

αλλα αν δουν οτι κινδυνευουν να χασουν περισσοτερα στο αντικαθιστουν...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Απο τοτε που η αντιπροσωπεία περασε στα χερια της θυγατρικής της μαμας εταιριας το customer service εγινε αθλιο....χειροτερο απο ποτε...
    (μου θυμιζει εποχη Σαρ@@@@@@...ουτε ανταλλακτικα εχουν ουτε εξυπηρετουν, τα σερβις πανακριβα κλπ)

Οσα χτίστηκαν δεκαετιες, γκρεμίστηκαν σε 3 χρονια....

Εχω 3 BMW ...δεν νομιζω να ξαναγορασω....

Μου έτυχαν τοσα πολλα τα τελευταία 2 χρονια...ουτε να τους βλεπω δεν θελω...

Δεν εχουν στοκ ουτε φιλτρα!!!!!και οταν τα φερουν ειναι πανάκριβα, - ολα τους τα ανταλλακτικα....

Περιμενα πλαισιο φερινγ 4 μηνες..(με σαλιγκάρι το στελνανε!!!!- 1100 ευρω!!!!-).......δισκους συμπλέκτη (αναλωσιμο) .......ΔΕΝ εχουν σε στοκ!!!

Καραγκιόζηδες...

Αν ειναι δυνατον...και εδωσα 19000 ευρώ.....

Το επομενο ειναι Λιφαν.....
    δεν του κανεις σερβις...το πετας κατευθειαν και παίρνεις αλλο.

Κριμα γιατι τα μοτο ειναι ολα σκυλια....(μοντελα μεχρι το 04...τα νεωτερα ειναι γτπκ!!)

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter
    Καμμια φορά απορώ διβάζοντας και εδώ και αλλού και εντός και εκτός.
    Γιατι όλα σε άλλους ?

Απο το 1996 με διάφορα (4) BMW .
    Ποτέ κανένα σημαντικό προβλημα.
    Και όταν υπηρξε είτε λογω ελατωματικού υλικου, είτε απο φθορά
    όλα φτιαχνόντουσαν εντος της ημέρας χωρίς πιέσεις και φασαρίες!!!!
    Αν περίμενα ανταλ/κο αυτό δεν έκανε ποτε περισσότερο απο 1 εβδομάδα με τη τοποθέτηση.

Μα τόσο τυχερός είμαι πιά ?
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

Αρχικά δημιουργήθηκε από transporter
    Καμμια φορά απορώ διβάζοντας και εδώ και αλλού και εντός και εκτός.
    Γιατι όλα σε άλλους ?

Απο το 1996 με διάφορα (4) BMW .
    Ποτέ κανένα σημαντικό προβλημα.
    Και όταν υπηρξε είτε λογω ελατωματικού υλικου, είτε απο φθορά
    όλα φτιαχνόντουσαν εντος της ημέρας χωρίς πιέσεις και φασαρίες!!!!
    Αν περίμενα ανταλ/κο αυτό δεν έκανε ποτε περισσότερο απο 1 εβδομάδα με τη τοποθέτηση.

Μα τόσο τυχερός είμαι πιά ?

Εχω BMW απο το 92, οπως και πολλα μελη της οικογενειας μου.
    Ακριβες μοτοσυκλετες αλλα ολες σκυλια, και εξαιρετικα αξιπιστες.
    Το σερβις ηταν μεχρι το 2003 "οικογενιακη" υποθεση...δεν κυκλοφορουσαν δα και τοσες πολλες BMW και η εξυπηρετηση ηταν παντοτε καλη.

Απο το 04 και μετα, κατι που ο αριθμος των μεταχειρισμένων εγινε πολύ μεγαλος, κατι που αλλαξε η αντιπροσωπεία….. αρχισαν να φαίνονται προβληματα στην επαφη με τα συνεργεια.
    Κατ αρχην εκλεινες ραντεβου για σερβις και σου έδιναν ημερομηνια μετα από 3-4 εβδομαδες (ουτε στον Ευαγγελισμο για χειρουργειο!!), κατι που οι τιμες τσίμπησαν από πολύ εως εξαιρετικά πολύ (εως μας τον πιανουν χωρις ενδοιασμόυς πολύ), κατι το υφος Διδάκτορα Πολυτεχνικής Σχολής που ειχαν τα μαστορια….το πραγμα χαλασε.

Η αληθεια είναι ότι η BMW δεν είναι αυτή που ηταν σε κανενα επίπεδο.

Χαλάνε, δεν έχουν ανταλλακτικά, δεν ανταποκρίνονται στην premium τιμη που ζητουν.
    Διοτι φιλε μου όταν δινω 20,000+ ευρω για μια μοτο….και 300αρες – 400αρες στο τυπικό σερβις….δεν θελω και δεν πρεπει να τρεχω και να περιμενω…..ετσι απλα.

Εάν εδινα 5.000 ευρω τότε και οι απαιτήσεις μου θα ηταν λιγότερες…

Μου κανει εντύπωση που δεν το εχεις προσεξει….

Εκτος και εάν εργάζεσαι στην BMW….οπότε σου είναι δυσκολο να το προσεξεις…

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter
    Η απορία μου είναι πραγματική.
    Και συγνώμη που το ποσταρισα σε μια ενότητα που αφορά κυρίως τη τραγική ατυχία του φίλου.
    Απλή περιέργεια ήταν.

Απο το 1996 όμως μέχρι σήμερα η αντιμετώπιση στο συνεργείο/σερβις ήταν η ίδια (καλή κατα τη γνωμη μου). Το face lifting του μαγαζιου άλλαξε μόνο.
    Και τα λεφτα που πληρώνεις μου φαίνονται πολλά. Εγω κυμαίνομαι στα μισα περίπου.

Δεν εργάζομαι η έχω άλλο κοινο με την εταιρεία ούτε και δίνω δυάρα για τα συμφεροντά της.
    Στη BMWHellas τη μοτοσυκλέτα την γνωρίζουν απο τα προσπέκτους και τα περιοδικά.
    Είτε διακινουν τηλεοράσεις στο Κωτσόβολο είτε μηχανές τα ίδια νομίζουν ότι είναι.
    Μαρκετινγκ by the book, του κ.λου, έπαρση, μούρη, τουπέ και κυριλίκι χωρίς να χρειάζεται
    να αποδείξουν σε κανένα και τίποτα. Ας είναι καλα τα αυτοκίνητα που πουλάνε και το δίκτυο στη πλειοψηφία του.
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

Τελικά τι έγινε?

Έσκασε όντως? Το άλλαξε, του το παίξανε κινέζοι...έχουμε ένα αποτέλεσμα μετά από τόσο καιρό?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από transporter
    Η απορία μου είναι πραγματική.
    Και συγνώμη που το ποσταρισα σε μια ενότητα που αφορά κυρίως τη τραγική ατυχία του φίλου.
    Απλή περιέργεια ήταν.

Από το 1996 όμως μέχρι σήμερα η αντιμετώπιση στο συνεργείο/σέρβις ήταν η ίδια (καλή κατα τη γνωμη μου). Το face lifting του μαγαζιου άλλαξε μόνο.

Κυρίως η συμπεριφορά και το ύφος....
    [i]

Και τα λεφτά που πληρώνεις μου φαίνονται πολλά. Εγώ κυμαίνομαι στα μισά περίπου. [/B]

Μήπως έχεις μονοκυλινδρο η παλιό 2κυλινδρο...
    [i]

Δεν εργάζομαι η έχω άλλο κοινό με την εταιρεία ούτε και δίνω δυάρα για τα συμφέροντα της.
    Στη BMWHellas τη μοτοσικλέτα την γνωρίζουν από τα προσπέκτους και τα περιοδικά.
    Είτε διακινούν τηλεοράσεις στο Κωτσόβολο είτε μηχανές τα ίδια νομίζουν ότι είναι. [/B]

Τώρα μιλάς σωστά!
    [i]

Μάρκετινγκ by the book, του κ.λου, έπαρση, μούρη, τουπέ και κυριλίκι χωρίς να χρειάζεται
    να αποδείξουν σε κανένα και τίποτα. Ας είναι καλά τα αυτοκίνητα που πουλάνε και το δίκτυο στη πλειοψηφία του. [/B]
    Έτσι! Αλλά του χρόνου όταν του διωξουν όλους τι θα κάνουν....

Κρίμα και είμαι φανατικός BMWακιας και ουσιαστικά πικρία εκφράζω...

Ευτυχώς τα κάνω όλα μόνος μου μιας και έχω πολύ καλές μηχανολογικές γνώσεις αλλιώς θα τσακωνόμουν κάθε μέρα.
    Δυστυχώς είναι πολλοί οι οποίοι τα σκάνε αβιαστα και χωρίς πολλές ερωτήσεις, και έχουν χαλάσει την πιάτσα.

Δεν είναι τόσο οι τιμές, είναι ο συνδυασμός τους και η αντιμετώπιση....
    Έχω πάρει μοτο από σέρβις και δεν είχαν κάνει τίποτε....ούτε λάδια...(αντιπρόσωπος στην Δάφνη-Ν.Κοσμο) χωρίς φρένα(Γέρακας), με εντελώς αφόρτιστη μπαταρία(Γέρακας), νέο μοτο με ξεβιδωμένους καθρέπτες και τελειωμένο αμορτισέρ(Δάφνη)......
    Δεν πάει άλλο .... Τέρμα τα "εξουσιοδοτημένα" του κ@λ@υ....εξουσιοδότηση μονο στην τσέπη μας έχουν...στις ευθύνες τίποτα...

Κρίμα γιατί όπως είπα από το 1ο ποστ μου οι μοτοσικλέτες είναι εξαιρετικές
    (ειδικά τα R1100 R/GS και τα παλιότερα K/RS-GT) είναι πραγματικά αλεξίσφαιρα.

Λίγος σεβασμός στην ζωή(ασφάλεια) και το κόπο (χρήματα) του πελάτη!

επειδη εχω αλλαξει αρκετα μηχανακια εχω να πω οτι τα οικονομικοτερα σερβις τα εχω κανει στα BMW

το τυπικο σερβις ποτε δεν ξεπερασε τα 180 ευρω

το δυστυχημα ειναι οτι ενω μεχρι πιν καποιο διαστημα ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον Παναγιωτοπουλο,τωρα πια δεν ειμαι
    εχει χασει τη μπαλλα,δυστυχως

αλλα και που να πας ρε πουστη

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIHALIS TZIMAS
    επειδη εχω αλλαξει αρκετα μηχανακια εχω να πω οτι τα οικονομικοτερα σερβις τα εχω κανει στα BMW

το τυπικο σερβις ποτε δεν ξεπερασε τα 180 ευρω

το δυστυχημα ειναι οτι ενω μεχρι πιν καποιο διαστημα ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον Παναγιωτοπουλο,τωρα πια δεν ειμαι
    εχει χασει τη μπαλλα,δυστυχως

αλλα και που να πας ρε πουστη

Για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα του "φθηνού σέρβις", 50.000χλμ Fazer600, 50ευρώ.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν ειχε γινει κι ενα σκανδαλο νομιζω με το μοντελο LT 1200 κι αφου ειδε κι αποειδε ο ανθρωπος κινηθηκε δικαστικα.
    Και μεταφερω αυτολεξει το κειμενο που θα το βρειτε
    εδω http://www.kawasaki-bikers.gr/module...ewtopic&t=7942 και εδω http://www.lexrites.com/forum/index.php?showtopic=36476

''Ήδη, η ως άνω μοτοσυκλέτα εμφάνιζε στα 200 χλμ καπνό στην εξάτμιση, έμεινε από μπαταρία στις 3-6-2007, έκανε θόρυβο το μπροστινό σύστημα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εν κινήσει ο μπροστινός τροχός στις 9-7-2007 και να αλλαχθεί ρουλεμάν, εν συνεχεία να παραμείνει στο συνεργείο του 1ου εξ υμών από 20-7 έως 1-8-2007 προς περαιτέρω έλεγχο επισκευή κι όπου έγινε αντικατάσταση ρουλεμάν και βαλβίδας πιέσεως καυσίμου, ενώ πάλι για έλεγχο του εμπρόσθιου συστήματος παρέμεινε στο ίδιο συνεργείο από 6-9 έως 21-9-2007. ''

Αν δε σε καλυψουν, ειτε δικαστικα θα κινηθεις, ειτε μεσω Μοτεκ και Λεμοτ.

Να λες καλα και να ευχαριστεις Το Θεο που δεν επαθες τιποτα. Να 'σαι καλα φιλε μου και να προσεχεις. Παντα ορθιος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα του "φθηνού σέρβις", 50.000χλμ Fazer600, 50ευρώ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ

ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ,ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ,ΜΠΟΥΖΙΑ,ΒΑΛΒΙΔΕΣ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Οσον αφορα τη BMW HELLAS που λετε, γνωριζω μια πολυ καλη οικογενεια σε πολη της Ηπειρου, οι οποιοι ανθρωποι υστερα απο πολυ σκεψη αφου ναι μεν αγοραζονταν bmw αλλα απο αλλες πολεις, η απο Γερμανια και δεν υπηρχε σερβις. Επικοινωνησαν με την εν λογω εταιρια για να αγορασουν το εξουσιοδοτημενο και για το σερβις και για την εκθεση. Ουτε λιγο ουτε πολυ η απαντηση που ελαβαν ελεγε πως δεν ειναι στα σχεδια της BMW η επεκταση σε αυτο το μερος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIHALIS TZIMAS
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ

ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ,ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ,ΜΠΟΥΖΙΑ,ΒΑΛΒΙΔΕΣ
    Λάδια, φίλτρο λαδιού, έλεγχος στα πάντα...μην αρχίζω να περιγράφω, εργατικά.

Μπουζί, έλεγχος ήταν άψογα τέλος.

Βαλβίδες....μπαααα.

Με κέρασαν και καφέ....

εχετε δικιο για το στυλακι.μπαινεις σε εκθεση της εταιριας και νομιζουν οτι γαμανε ολο τον κοσμο.ασε που ολο για βλαβες διαβαζω!japan ρε!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 1000 rr 2008 giati exoun diaforetiko xroma to moter ??
    από kon/nos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2010, 04:19
  2. K1200r-eskase To Moter/3000km
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 12:14
  3. poulao to kawa mou
    από sakoulakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:35
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio