Τις οποίες δεν χρειάζονται οι κάτοχοι "μπουρούχων" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μα γιατι εδω βγαινουν κρυφες πληροφοριες για την βενζινη....![]()
![]()
![]()
Τις οποίες δεν χρειάζονται οι κάτοχοι "μπουρούχων" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μα γιατι εδω βγαινουν κρυφες πληροφοριες για την βενζινη....![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τις οποίες δεν χρειάζονται οι κάτοχοι "μπουρούχων" ...![]()
Ουτε εγκυκλοπεδικα?![]()
Για ποιον λεμε....??![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Η βενζίνη είναι ένας πολύ δυνατός διαλύτης οργανικών ενώσεων, και τα περισσότερα πλαστικά ως πετρελαϊκά υποπροϊόντα είναι εύκολο να αλλοιωθούν αν έρθουν σε επαφή με αυτή.....
Ακραίο παράδειγμα: Δοκιμάστε να βάλετε βενζίνη σε πλαστικό μπουκάλι νερού και δείτε πώς θα έχει γίνει μετά από 2-3 μέρες.....
Φυσικά και η βενζίνη ΔΕΝ έχει οκτάνια.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από StamosP
Η βενζίνη είναι ένας πολύ δυνατός διαλύτης οργανικών ενώσεων, και τα περισσότερα πλαστικά ως πετρελαϊκά υποπροϊόντα είναι εύκολο να αλλοιωθούν αν έρθουν σε επαφή με αυτή.....
Ακραίο παράδειγμα: Δοκιμάστε να βάλετε βενζίνη σε πλαστικό μπουκάλι νερού και δείτε πώς θα έχει γίνει μετά από 2-3 μέρες.....
Φυσικά και η βενζίνη ΔΕΝ έχει οκτάνια.....![]()
Τα ειδικά μπετόνια ομως για μεταφορά τετοιων ουσιων, πχ τα μπετόνια στα οποια πουλανε την κηροζίνη και τα αλλα που ειναι ειδικά για βενζίνη δεν εχουν καποιες παραπανω αντοχες?
Ακομα κι αν το δοχειο αλλοιώνεται, η βενζίνη καθ'αυτη παθαινει τιποτα?
ευχαριστώ
Λογικά αν χρησιμοποιήσεις ειδικό μπετόνι για αυτή τη χρήση δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά καλό είναι να αποφεύγουμε την αποθήκευση βενζίνης σε μπετόνι για μεγάλο χρονικό διάστημα...
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο, το αλλοιωμένο υλικό ανακατεύεται με την βενζίνη, όχι ιδιαίτερα καλό!!!![]()
Τα ντεποζιτα των αυτοκινητων,και πολλων μοτοσυκλετων ειναι πλαστικα.Η κοινη λογικη λεει οτι εξαρταται απο το ειδος πλαστικου που χρησιμοποιειται,στο αν αλλοιωνει το ζωμο![]()
ama afisis tin venzini kairo eksatmizete,paratirise ena karpirater pou exei venzini mesa otan einai poli kairo paratimeno ginete kola kai meta san xoma
Επειδή αρχίσαμε πάλι τα ίδια με την έλλειψη βενζίνης και σε αυτό το thread υπάρχει ήδη κάποια συγκεντρωμένη πληροφορία, για πΕτΕ τι γινεται με την πολύμηνη αποθήκευση βενζίνης; Αλλοιώνεται η σύσταση της ή όχι; Υπάρχουν ειδικά μεταλλικά δοχεία που επιτρέπουν την αποθήκευσή της για μεγάλο χρονικό διάστημα;![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Παιδια οντως, τωρα με τις απεργιες βαριομουν να περιμενω κ πηρα ενα μπετονι κ εβαλα 20 λιτρα βενζινη ωστε να εχω τις επομενες μερες για καμια εκδρομη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
εκτός αυτού, ανεβαίνουν τα οκτάνια στην επιφάνεια και έπειτα θέλει γερό ανακάτεμα.
Δεν εσφιξα καλα το καπακι ομως κ γεμισε ολο το υπογειο οκτανια, τελικα πηρα ενα μακρι σκουποξυλο για να τα φτασω... το περνουσα μεσα απο τις τρυπες ωστε να τα κατεβασω.
ΚΑι τοτενες πως κραταει την τσικουδια με τα ογδομηντα οκχτανια χωρις να παθαινει τιποτσ??Αρχικά δημιουργήθηκε από StamosP
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Έχω ένα μπιτόνι με 20 λίτρα 100άρα. Την πουλάω 5 ευρό το λίτρο. Θέλει κανένας?![]()
Sent from me using a computer.
Άσ΄τη 4 και κάτι θα κάνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έχω ένα μπιτόνι με 20 λίτρα 100άρα. Την πουλάω 5 ευρό το λίτρο. Θέλει κανένας?![]()
![]()
Τελικά είσαι παλιόπουστ@ς έτσι μαυραγορίτη?? Μας βρήκες στην ανάγκη και θα μας πιεις το αίμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Στην τιμή που πουλάς φίλος βρίσκω εύκολα βενζινούλα με ενδεκάνια και όχι με οκτάνια που έχει η δικιά σου.
Αμ πως.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τελικά είσαι παλιόπουστ@ς έτσι μαυραγορίτη?? Μας βρήκες στην ανάγκη και θα μας πιεις το αίμα.
Στην τιμή που πουλάς φίλος βρίσκω εύκολα βενζινούλα με ενδεκάνια και όχι με οκτάνια που έχει η δικιά σου.
Αμ πως.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου