Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Βενζίνη σε μπετόνι, ναι η όχι;;;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Βενζίνη σε μπετόνι, ναι η όχι;;;

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να απαγορεύει στον βενζινά να μου βάλει βενζίνη σε ένα δοχείο πχ 4 λίτρα για να το πάρω μαζί μου;

Αν πχ έχει μείνει κάποιος ή αν έχει λυμένο μηχανάκι σπίτι του και χρειάζεται λίγη βενζίνη για να ξαναδουλέψει;

Έχουν δικαίωμα να αρνηθούν να βάλουν σε αυτή την περίπτωση;

για πείτε....
    Give me fuel, Give me fire

Ενα βραδυ μια οικογενεια με 3 μικρα κοριτσακια εμεινε απο βενζινη εξω απο το μαγαζι που δουλευω,
    παρολο που σχολαγα ,λυπηθηκα τα παιδακια και πηρα τον πατερα με τη μηχανη νου και πηγαμε στο
    πλησιεστερο πρατηριο.Εκει στην αρχη, αρνηθηκαν να δωσουν λιγη βενζινη γιατι επρεπε να ειχαμε
    ''ειδικο μπιτονι'' για λογουs ασφαλειαs ....επιμεναμε και ο πατεραs μιλησε τηλεφωνικα με το αφεντικο
    και τελικα μαs δωσανε..

Ο εναs λογοs ισωs να ειναι αυτοs.
    Υπαρχει ομωs και η περιπτωση να μην δινουν γιατι......σε 4 λιτρα μπιτονι να πληρωσειs πχ 6 λιτρα !
    Οποτε ... μηπωs αυτοs ειναι εναs λογοs... ο πιο σοβαροs γι αυτουs ?

Λεω μηπωs...:a13:
    Η φαφουτα τρωει φρουτα και για μας ....ουτε γιαρμας !

Μέλος
    έχω πάρει βενζίνη σε μπιτόνι από απεσταγμένο νερό αυτά που πουλάνε στα supermarket. δεν υπήρξε... αντίσταση...

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos

Re: Βενζίνη σε μπετόνι, ναι η όχι;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    για πείτε....
    Κοίταξε, δεν ξέρω τι ισχύει (νομοθεσία) για το συγκεκριμένο που ρωτάς, αλλά αν ήμουν βενζινάς,
    και ερχόσουν με το κλασικό 4λιτρο μπετονάκι (πχ απο απιονισμένο νερό), εννοείται δεν θα σου έβαζα.
    Κάτι που θα έκανε βέβαια οποιοσδήποτε "σωστός" βενζινάς.

Αν όμως ερχόσουν με το ειδικό μπετονάκι (5λιτρο, 10λιτρο, 20λιτρο) που είναι για κάυσιμα, δεν θα
    είχα κανένα πρόβλημα ...

Τωρα θα μου πείς ..., και να αγοράσω μπετονάκι ειδικό για μια φορά?. Ναι έτσι και αλλιώς είναι
    πάμφθηνο, και να είσαι σίγουρος οτι θα το χρησιμοποιήσεις και άλλες φορές.

Η βενζίνη ανήκει στα υγρά που θέλουν "ειδική" μεταχείριση.

Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Re: Βενζίνη σε μπετόνι, ναι η όχι;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να απαγορεύει στον βενζινά να μου βάλει βενζίνη σε ένα δοχείο πχ 4 λίτρα για να το πάρω μαζί μου;

Αν πχ έχει μείνει κάποιος ή αν έχει λυμένο μηχανάκι σπίτι του και χρειάζεται λίγη βενζίνη για να ξαναδουλέψει;

για πείτε....
    Σίγουρα δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν, αλλά πιστεύω πως ο moutoulos έχει τα δίκια του και συμφωνώ με την αγορά, σίγουρα θα σου ξαναχρειαστεί.

Το μπιτόνι του απιονισμένου, δεν είναι ειδικό για καύσιμα. Αλλά είναι αρκετά χοντρό για να αποθηκευτεί για σύντομο χρονικό διάστημα και μακρυά από τον ήλιο. αν θες να πας στο βενζινάδικο και μετά κατευθείαν στη μηχανή να την γεμίσεις, κανένα πρόβλημα. Αν αρνηθεί ο πρώτος, πας στον δεύτερο.

Πάντως, ό,τι και να γίνει, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπουκάλια νερού γιατί λιώνουν.
    "Qu ils mangent de la brioche"

Re: Re: Βενζίνη σε μπετόνι, ναι η όχι;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Σίγουρα δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν,[...]
    Είσαι σίγουρος;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ναι, αν έχεις το κατάλληλο μπιτονάκι, γιατί να αρνηθούν? Δεν γνωρίζω κανένα διάταγμα ή κάποια αρχή λειτουργίας που να προβλέπει την εκροή βενζίνης μόνο μέσα σε τεπόζιτο βενζινοκίνητων....

Ξέεις κάτι που δεν ξέρω?

Ναι, αν έχεις το κατάλληλο μπιτονάκι, [...]
    Τωρα συμφωνούμε. (κατάλληλο ειναι αυτο που περιεγραψε ο αποπανω)

Υπήρχε παντως νομοθεσία που απαγορευε τη μεταφορα εκτός ντεποζίτου. Αν ισχύει ακόμα δεν ξέρω, αλλα δεν εχω διαβασει να καταργήθηκε.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Υπήρχε παντως νομοθεσία που απαγορευε τη μεταφορα εκτός ντεποζίτου. Αν ισχύει ακόμα δεν ξέρω, αλλα δεν εχω διαβασει να καταργήθηκε.

Όταν ήμουν μικρός και άπειρος (8) μου είχαν βάλει σε νερομπούκαλα χωρίς να φέρουν καμμία αντίρρηση... Ευτυχώς που πήγαινα κοντά

Όταν ήμουν μικρός και άπειρος (8) μου είχαν βάλει σε νερομπούκαλα χωρίς να φέρουν καμμία αντίρρηση... Ευτυχώς που πήγαινα κοντά
    Ρε συ εκδικητή. Το θεωρείς αυτο κριτήριο για το αν απαγορεύεται ή οχι; Στην Ελλαδα;

Μικρός μπορεί να σ' ανεβαζαν και σε μηχανακι χωρις κρανος...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε συ εκδικητή. Το θεωρείς αυτο κριτήριο για το αν απαγορεύεται ή οχι; Στην Ελλαδα;

Μικρός μπορεί να σ' ανεβαζαν και σε μηχανακι χωρις κρανος...
    Ξέχασα να σου πω οτι συμφωνούμε...

Απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα για να δείξω ότι δεν τους πολυνοιάζει. Μακάρι να μην με άφηνε. Όταν πήγα στο αυτοκίνητο και έβαλα την βενζίνη, μετά το νερομπούκαλο έσπασε στο χέρι μου.

Και ναι, δυστυχώς με έβαζε ο πατέρας μου στο τεπόzιτο του GPZ (αχ, έρωτα :a07: ) χωρίς κράνος και πηγαίναμε για σουβλάκια (μεγάλη αγάπη ) .

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    απαγορευεται και εχει δικαιομα να αρνηθει...και μπορει να το κανει να σου πει δε σου βαζω...αμα σου πει δε σου βαζω πας στον επομενο και σου βαζει

Παλιομέλος
    Ειναι οδηγια της Ε.Ε να μην αποθηκευονται ευλεκτα υλικα σε δοχεια που δεν τηρουν τους ορους ασφαλειας για αποθηκευση........
    Αν πας με μαιμου μπετονι και σου βαλει ο βενζινας και τον πιασουνε την εβαψε, ειδικα πολλοι αυστηροι σε αυτο ειναι η shell..
    Αν πας ομως με μπετονι που τηρει τις προδιαγραφες(τα ειδικα για αυτον τον σκοπο) δεν μπορει να σου αρνηθει να σου βαλει............

Και αν το ψαξεις και ποιο βαθια.......τοσα μπετονια που εχουν φτιαξει για τον σκοπο αυτο , ποτε θα πουληθουν;;;;;
    Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF- stratis
    Ειναι οδηγια της Ε.Ε να μην αποθηκευονται ευλεκτα υλικα σε δοχεια που δεν τηρουν τους ορους ασφαλειας για αποθηκευση........
    Αν πας με μαιμου μπετονι και σου βαλει ο βενζινας και τον πιασουνε την εβαψε, ειδικα πολλοι αυστηροι σε αυτο ειναι η shell..
    Αν πας ομως με μπετονι που τηρει τις προδιαγραφες(τα ειδικα για αυτον τον σκοπο) δεν μπορει να σου αρνηθει να σου βαλει............

Και αν το ψαξεις και ποιο βαθια.......τοσα μπετονια που εχουν φτιαξει για τον σκοπο αυτο , ποτε θα πουληθουν;;;;;
    Συν τοις άλλοις, ΜΟΝΟ στις μεγάλες απεργίες δε βαζανε σε μπετόνια (για ευνόητους, χαζούς λόγους).

Εμεινα με το klr και ακούσανε αυτοι τα καντήλια που δε μου βαλανε 2 λιτρα και εσπρωχνα 2 χιλιόμετρα...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εχει βγαλει το ζαγορι κατι πολυ καλα ειδικα μπετονια...

μερικοι βεβαια λενε πως τα αυρα ειναι καλυτερα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βενζίνη σε μπετόνι
    από jfx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2015, 23:56
  2. Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 141
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 18:38
  3. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας